QUOTE(debesyse* @ 2016 05 19, 16:48)
Kad aš pati nežinau. Įsodino aną antradienį. O kada ciklo pradžia buvo tai nežinau, nes baigus gert KT kraujavau gal 5 dienas, tada po 2 dienų pradėjo stimuliuot, antrą stimuliacijos dieną vėl pradėjau kraujuoti, kraujavau vėl 5 dienas. Stimuliavo 12 dienų, po to po 2 dienų punkcija, dar po 3 dienų įsodinimas. Jokio čia ciklo pas mane iš viso nebėra.. Tai net nežinau, kada laukti. Jeigu nepavyksta ivf, tai turbūt kaip ir natūraliam cikle, 10-14 dienų po O (šiuo atveju įsodinimo) prasideda kraujavimas.. Labiausiai to nenoriu, kad pradėčiau kraujuot net nespėjus pasidaryti kraujo tyrimo..
Bet vis dar labai labai tikiuosi, kad niekas čia neprasidės ir maudžia tiesiog šiaip. kiek jau galima mane kankint
Supratau. O kiek dienų maždaug praeina po paskutinės KT tabletės iki kol mm pasirodo? Aš pirmąkart KT geriu
Beje,gavau ir aš siuntimą pas hematologą. Tai reiks ir man bandyt pas tą Famili minėtą gydytoją patekt... Bandžiau prašytis siuntimo ir pas genetikus,bet kol kas nepavyko.
Papildyta:
QUOTE(blossomm @ 2016 05 19, 22:30)
Mes emem pilna ir brangesni, nors pas mus abudu viskas gerai, bet gydytojas pasiule, kad butu didesne tikimybe
o jus ka kuri daretes? Ir priminkit kokios kokybes buvo zirniukai jusu?
Tas pigesnis tai ISCI,o brangesnis IMSI,ar dar kažkuo skiriasi?