Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

na čia jau reikėtų Lutinus tabletem "padekoti" biggrin.gif aš visas 3 savaites su įklotais pravaiksčiojau blush2.gif

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 19, 12:52)
Labai tikiuosi, kad geras ženklas. tik kad gąsdina tas jausmas, kartais net į tūliką nueinu pažiūrėt, ar neprasidėjo mėnesinės  doh.gif , nes jausmas lygiai lygiai toks kaip prieš jas..

Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 19, 11:52)
Labai tikiuosi, kad geras ženklas. tik kad gąsdina tas jausmas, kartais net į tūliką nueinu pažiūrėt, ar neprasidėjo mėnesinės  doh.gif , nes jausmas lygiai lygiai toks kaip prieš jas..

Kazin kaip kitoms mergaitems pojuciai buvo? At kaip pries mmm, ar ne?
Famili..laikykis! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 19, 12:52)

O kada tau turi but mm diena?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 19, 16:35)
O kada tau turi but mm diena?

Kad aš pati nežinau. Įsodino aną antradienį. O kada ciklo pradžia buvo tai nežinau, nes baigus gert KT kraujavau gal 5 dienas, tada po 2 dienų pradėjo stimuliuot, antrą stimuliacijos dieną vėl pradėjau kraujuoti, kraujavau vėl 5 dienas. Stimuliavo 12 dienų, po to po 2 dienų punkcija, dar po 3 dienų įsodinimas. Jokio čia ciklo pas mane iš viso nebėra.. Tai net nežinau, kada laukti. Jeigu nepavyksta ivf, tai turbūt kaip ir natūraliam cikle, 10-14 dienų po O (šiuo atveju įsodinimo) prasideda kraujavimas.. Labiausiai to nenoriu, kad pradėčiau kraujuot net nespėjus pasidaryti kraujo tyrimo..

Bet vis dar labai labai tikiuosi, kad niekas čia neprasidės ir maudžia tiesiog šiaip. kiek jau galima mane kankint biggrin.gif
Atsakyti
Niekas tau neprasidės irnesakyk.gif o maudžia visoms, tokie jau tie nėštumo požymiai topsecret.gif šiaip rusų forumuose skaičiuoja dienas po perkėlimo (įsodinimo) nes O skaitosi - punkcijos diena.
Papildyta:
Merginos, o jus tą brangesnį variantą ėmėt IVF ar pigesnį?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 19, 17:01)
Niekas tau neprasidės irnesakyk.gif o maudžia visoms, tokie jau tie nėštumo požymiai  topsecret.gif šiaip rusų forumuose skaičiuoja dienas po perkėlimo (įsodinimo) nes O skaitosi - punkcijos diena.
Papildyta:

Kad tavo zodziai Dievui i ausi..

Mes emem brangesni, bet mum butinai reikejo imsi, pigesnio net nesvarstem.. O jus?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 19, 16:01)
Niekas tau neprasidės irnesakyk.gif o maudžia visoms, tokie jau tie nėštumo požymiai  topsecret.gif šiaip rusų forumuose skaičiuoja dienas po perkėlimo (įsodinimo) nes O skaitosi - punkcijos diena.
Papildyta:

Mes emem pilna ir brangesni, nors pas mus abudu viskas gerai, bet gydytojas pasiule, kad butu didesne tikimybe nestuke.gif o jus ka kuri daretes? Ir priminkit kokios kokybes buvo zirniukai jusu?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 19, 16:48)
Kad aš pati nežinau. Įsodino aną antradienį. O kada ciklo pradžia buvo tai nežinau, nes baigus gert KT kraujavau gal 5 dienas, tada po 2 dienų pradėjo stimuliuot, antrą stimuliacijos dieną vėl pradėjau kraujuoti, kraujavau vėl 5 dienas. Stimuliavo 12 dienų, po to po 2 dienų punkcija, dar po 3 dienų įsodinimas. Jokio čia ciklo pas mane iš viso nebėra.. Tai net nežinau, kada laukti. Jeigu nepavyksta ivf, tai turbūt kaip ir natūraliam cikle, 10-14 dienų po O (šiuo atveju įsodinimo) prasideda kraujavimas.. Labiausiai to nenoriu, kad pradėčiau kraujuot net nespėjus pasidaryti kraujo tyrimo..

Bet vis dar labai labai tikiuosi, kad niekas čia neprasidės ir maudžia tiesiog šiaip. kiek jau galima mane kankint biggrin.gif

Supratau. O kiek dienų maždaug praeina po paskutinės KT tabletės iki kol mm pasirodo? Aš pirmąkart KT geriu blush2.gif

Beje,gavau ir aš siuntimą pas hematologą. Tai reiks ir man bandyt pas tą Famili minėtą gydytoją patekt... Bandžiau prašytis siuntimo ir pas genetikus,bet kol kas nepavyko.
Papildyta:
QUOTE(blossomm @ 2016 05 19, 22:30)
Mes emem pilna ir brangesni, nors pas mus abudu viskas gerai, bet gydytojas pasiule, kad butu didesne tikimybe nestuke.gif o jus ka kuri daretes? Ir priminkit kokios kokybes buvo zirniukai jusu?

Tas pigesnis tai ISCI,o brangesnis IMSI,ar dar kažkuo skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile4theworld: 19 gegužės 2016 - 21:54
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 19, 22:56)
Supratau. O kiek dienų maždaug praeina po paskutinės  KT tabletės iki kol mm pasirodo? Aš pirmąkart KT geriu  blush2.gif

Beje,gavau ir aš siuntimą pas hematologą. Tai reiks ir man bandyt pas tą Famili minėtą gydytoją patekt... Bandžiau prašytis siuntimo ir pas genetikus,bet kol kas nepavyko.
Papildyta:

Man kiek pamenu gal po 2-3 dienu po pask tabletes prasidejo..

O tas brangesnis, tai imsi, dar embriono apdangalo subraizymas ir dar kazkas ieina, neprisimenu dabar.. Kazkokie trys dalykai..
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 19, 21:56)
Supratau. O kiek dienų maždaug praeina po paskutinės  KT tabletės iki kol mm pasirodo? Aš pirmąkart KT geriu  blush2.gif

Papildyta:

Nu va, as net nezinau doh.gif vakare paziuresiu israsa ka mums butent taike smile.gif
O siaip man dar patiko, kad po isidinimo duoda israsa, kiek embrioniuku gavosi, kokios kokybes, kiek isodino ir kada, tai bent viska prie saves turi, o ne tik korteleje smile.gif
Atsakyti
Velnias, tik dabar pamačiau, kad Abraitis ne hematologas, o ginekologas... doh.gif Tai nieko gero man tada iš to siuntimo... doh.gif
Atsakyti
Mergaites, uzduosiu durna klausima, o kur galima pasidaryti hcg tyrima? Ir kiek mazdaug kainuoja? Domintu Vilnius smile.gif
Gyvenime nesu darius, tai ir neisivaizduoju kur padaryti..
Atsakyti