QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 16:29)
Aš nuėjau į savo polikliniką, gavau (išprašiau) siuntimą į Kauno klinikas pas tokį daktarą Vytautą Abraitį, jis yra berods parašęs kažkokią desertaciją AFS (antifosfolipidinis sindromas) tema (jis tiriamas jeigu yra daugiau negu 2-3 nutrukę nėštumai). Na vienu žodžiu specializuojasi šia tema. Sumokėjau berods ~30lt (tai taip litai) ir ištyrė mano kraują iš visų pusių. Raudoniukės, kraujo lipnumas ir daug, daug kitų tyrimų. Tik laukiau gal mėsenį ar daugiau net.Tai tn viskas gerai
P.S. siuntimą išprašiau pasakius, kad turėjau minimum 2 patvirtintus persileidimus
Papildyta:
O šiaip dėl to kraujo tirštumo, kad negąsdint mūsų būsimųjų mamyčių, tai po IVF procedūros Lenkijos daktarai skiria Fragmin vaistus, kurie ir skystina mums kraują
Papildyta:
Ačiū Jums mergaitės už palaikymą
Geriausias patarimas, toks kurioms nepavyko pirmas kartas (tame tarpe ir man)
1. "Išverkti" visas ašaras ir piktį!
2. Pripažinti savo bejėgiškumą (gydytojai ne Dievai, ne jie spręndžia kada kam ateiti į šį pasaulį)
3. Pasitikėti Dievu ir judėti pirmyn!
P.S. siuntimą išprašiau pasakius, kad turėjau minimum 2 patvirtintus persileidimus
Papildyta:
O šiaip dėl to kraujo tirštumo, kad negąsdint mūsų būsimųjų mamyčių, tai po IVF procedūros Lenkijos daktarai skiria Fragmin vaistus, kurie ir skystina mums kraują
Papildyta:
Ačiū Jums mergaitės už palaikymą
Geriausias patarimas, toks kurioms nepavyko pirmas kartas (tame tarpe ir man)
1. "Išverkti" visas ašaras ir piktį!
2. Pripažinti savo bejėgiškumą (gydytojai ne Dievai, ne jie spręndžia kada kam ateiti į šį pasaulį)
3. Pasitikėti Dievu ir judėti pirmyn!
Šaunuolė,Famili. Su tokiu mąstymu kaip tavo tikrai labai labai greit pasiseks o mes visos turim pasimokyt tokio pozityvumo ir racionalumo iš tavęs
Einu ryt pas naują šeimos gydytoją,tai ir galvoju kokių tyrimų ir kaip čia iš jos išsiprašyt... jokių priežasčių dėl ko reikėtų tuos tirštumus tirtis,lyg ir nėra. Ir meluot turbūt nepavyks,nes kortelę gi mato...