Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 16:29)
Aš nuėjau į savo polikliniką, gavau (išprašiau) siuntimą į Kauno klinikas pas tokį daktarą Vytautą Abraitį, jis yra berods parašęs kažkokią desertaciją AFS (antifosfolipidinis sindromas) tema (jis tiriamas jeigu yra daugiau negu 2-3 nutrukę nėštumai). Na vienu žodžiu specializuojasi šia tema. Sumokėjau berods ~30lt (tai taip litai) ir ištyrė mano kraują iš visų pusių. Raudoniukės, kraujo lipnumas ir daug, daug kitų tyrimų. Tik laukiau gal mėsenį ar daugiau net.Tai tn viskas gerai 4u.gif

P.S. siuntimą išprašiau pasakius, kad turėjau minimum 2 patvirtintus persileidimus
Papildyta:
O šiaip dėl to kraujo tirštumo, kad negąsdint mūsų būsimųjų mamyčių, tai po IVF procedūros Lenkijos daktarai skiria Fragmin vaistus, kurie ir skystina mums kraują blush2.gif 
Papildyta:
Ačiū Jums mergaitės už palaikymą group.gif
Geriausias patarimas, toks kurioms nepavyko pirmas kartas (tame tarpe ir man)  biggrin.gif
1. "Išverkti" visas ašaras ir piktį!
2. Pripažinti savo bejėgiškumą (gydytojai ne Dievai, ne jie spręndžia kada kam ateiti į šį pasaulį) rolleyes.gif
3. Pasitikėti Dievu ir judėti pirmyn!

Šaunuolė,Famili. Su tokiu mąstymu kaip tavo tikrai labai labai greit pasiseks 4u.gif o mes visos turim pasimokyt tokio pozityvumo ir racionalumo iš tavęs mirksiukas.gif
Einu ryt pas naują šeimos gydytoją,tai ir galvoju kokių tyrimų ir kaip čia iš jos išsiprašyt... g.gif jokių priežasčių dėl ko reikėtų tuos tirštumus tirtis,lyg ir nėra. Ir meluot turbūt nepavyks,nes kortelę gi mato... g.gif
Atsakyti
O šeimos gydytoją žino apie tavo problemas susijusius su vaisingumu?
Nes aš irgi nuėjau pas šeimos gydytoją, sakau, taip ir taip, stažas nemažas, "nežinia kiek" tų persileidmų buvo per visą laikotarpį, sakau duokit siuntimą į klinikas pas gydytoją Abraitį, lai pakonsultuoja mane ir tiek 4u.gif tai kas yra įrašytą į knygutę VK ar Motina ir vaikas ji nežino. pasakyk - gydausi privačiai.

QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 18, 17:11)
Šaunuolė,Famili. Su tokiu mąstymu kaip tavo tikrai labai labai greit pasiseks  4u.gif o mes visos turim pasimokyt tokio pozityvumo ir racionalumo iš tavęs  mirksiukas.gif
Einu ryt pas naują šeimos gydytoją,tai ir galvoju kokių tyrimų ir kaip čia iš jos išsiprašyt...  g.gif jokių priežasčių dėl ko reikėtų tuos tirštumus tirtis,lyg ir nėra. Ir meluot turbūt nepavyks,nes kortelę gi mato...  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 17:26)
Nes aš irgi nuėjau pas šeimos gydytoją, sakau, taip ir taip, stažas nemažas, "nežinia kiek" tų persileidmų buvo per visą laikotarpį, sakau duokit siuntimą į klinikas pas gydytoją Abraitį, lai pakonsultuoja  mane ir tiek 4u.gif tai kas yra įrašytą į knygutę VK ar Motina ir vaikas ji nežino. pasakyk - gydausi privačiai.

Aš eisiu pas naują šeimos gydytoją,tai pasakysiu jai apie problemas,o be to,ji ir matys. As lankiausi toj seimos klinikoj pas gine kuri dirba ir VK. Tai darytų IUI protokolu ji nematys,bet visa kita istorija yra mano kortelėj...
Atsakyti
Famili kaip laikais? Ar gydytojas liepe nustot gerti vaistus?
Merginos, norejau jusu uzklausti, gal kuri gere Encorton vaistukus? Bandau issiaiskint kam jie reikalingi, nes turiu tik kelias tabletes, o lt ju nera.. Nzn ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 16:26)
Nes aš irgi nuėjau pas šeimos gydytoją, sakau, taip ir taip, stažas nemažas, "nežinia kiek" tų persileidmų buvo per visą laikotarpį, sakau duokit siuntimą į klinikas pas gydytoją Abraitį, lai pakonsultuoja  mane ir tiek 4u.gif tai kas yra įrašytą į knygutę VK ar Motina ir vaikas ji nežino. pasakyk - gydausi privačiai.

Užjauču tave.Tu stpri.Mes visos stiprios,kitaip neišeina.O tu tyreisi homocisteiną.
Jei jis aukštas irgi neįsiimplantuoja.
O tu nemastai apie Turkija.Kiek klausinėjau ne ką brangau gaunasi,o ten bent visas blastutes šaldo.Gal gali parašyt kokius tau darė tyrimus dėl persileidimų.?
Lakykis.
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 18, 22:52)
Famili kaip laikais? Ar gydytojas liepe nustot gerti vaistus?
Merginos, norejau jusu uzklausti, gal kuri gere Encorton vaistukus? Bandau issiaiskint kam jie reikalingi, nes turiu tik kelias tabletes, o lt ju nera.. Nzn ka daryti g.gif

As juos geriu. Ir, jei atvirai, neturiu supratimo nuo ko jie biggrin.gif bandziau ziuret internete, veiklioji medziaga kazkokia prednisonum. Man juos paskyre, kiek pamenu, padarius hormonu tyrimus.. Bet kodel, nezinau ir neklausiau. Kartu dar tada paskyre ir vitamina d, nes jis zemiau uz norma buvo.. Ar jie susije, nzn..
Gal paskambinkit paklauskit, ar juos reikia gerti butinai toliau. Jei reikia, manau nueikit i lt vaistine ir duos kazka analogisko gal..

Beje, kaip jauciates? Jei nieko nemaisau, jum pirmadieni issodino, ane?

Mes tai nusprendem su mb, kad jei nepradesiu kraujuot, tai iki kitos savaites jokiu testu ir tyrimu.. Nes tas testas uzvakar man tik sugadino viska.. O tada jau kaip bus, taip.. Ne musu valioj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 19 gegužės 2016 - 05:36
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 19, 05:31)
As juos geriu. Ir, jei atvirai, neturiu supratimo nuo ko jie biggrin.gif bandziau ziuret internete, veiklioji medziaga kazkokia prednisonum. Man juos paskyre, kiek pamenu, padarius hormonu tyrimus.. Bet kodel, nezinau ir neklausiau. Kartu dar tada paskyre ir vitamina d, nes jis zemiau uz norma buvo.. Ar jie susije, nzn..
Gal paskambinkit paklauskit, ar juos reikia gerti butinai toliau. Jei reikia, manau nueikit i lt vaistine ir duos kazka analogisko gal..

Beje, kaip jauciates? Jei nieko nemaisau, jum pirmadieni issodino, ane?

Mes tai nusprendem su mb, kad jei nepradesiu kraujuot, tai iki kitos savaites jokiu testu ir tyrimu.. Nes tas testas uzvakar man tik sugadino viska.. O tada jau kaip bus, taip.. Ne musu valioj..

Nu va, man irgi tas pats, neisivaizduoju kam sis vaistukas skirtas tongue.gif Ziurejau pagal veikliaja medziaga, tai tokiu baisybiu prirasyta, galvoju geriau neskaitysiu o jusu uzklausiu biggrin.gif
Joa, turbut teisingai sakot, pasuksiu siandien gydytojui, pasakysiu kad baigesi ir nebeturiu, gal ir nebereikes ju gerti is tikruju smile.gif
As visai neblogai, vakarais maudena pilvuka, dienos metu kazkaip labai i tulika lakstau ax.gif Isodinimas buvo pirmadieni nestuke.gif tai pati jau nekantrauju, knieti jau kazka zinoti doh.gif
O del testuku tai teisingai!! Nes tai tik nervu tampymas ir nuotaikos gadinimas!! Nebent esat pasiryzusi kasdien pi kelia testus daryti:) o jums siandien kelintq DPI? Kokia savijauta? Kaga hcg darysite? nestuke.gif nes man sake 10 dpi padaryti ir paskambinti
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 19, 07:11)
Nu va, man irgi tas pats, neisivaizduoju kam sis vaistukas skirtas tongue.gif Ziurejau pagal veikliaja medziaga, tai tokiu baisybiu prirasyta, galvoju geriau neskaitysiu o jusu uzklausiu biggrin.gif
Joa, turbut teisingai sakot, pasuksiu siandien gydytojui, pasakysiu kad baigesi ir nebeturiu, gal ir nebereikes ju gerti is tikruju smile.gif
As visai neblogai, vakarais maudena pilvuka, dienos metu kazkaip labai i tulika lakstau ax.gif Isodinimas buvo pirmadieni nestuke.gif tai pati jau nekantrauju, knieti jau kazka zinoti doh.gif
O del testuku tai teisingai!! Nes tai tik nervu tampymas ir nuotaikos gadinimas!! Nebent esat pasiryzusi kasdien pi kelia testus daryti:) o jums siandien kelintq DPI? Kokia savijauta? Kaga hcg darysite? nestuke.gif nes man sake 10 dpi padaryti ir paskambinti

10 dpi? man sakė po dviejų savaičių.. ir tam lape, kur surašyti visi vaistai, kuriuos naudoti, irgi parašyta po dviejų savaičių.. nesuprantu g.gif
jeigu 10 dpi tai aš jau šią savaitę kaip ir galėčiau darytis..

o savijauta kaip prieš mėnesines.. pilvą maudena, visą veidą spuogais išbėrė (bet čia gal ir nuo maisto).. labai bijau, kad nelabosios neparsivilktų nė kraujo tyrimo nespėjus pasidaryti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 19 gegužės 2016 - 07:02
debesyse* tau pilvą maudena pastoviai? Ar su pertraukomis?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 19, 10:29)
debesyse* tau pilvą maudena pastoviai? Ar su pertraukomis?

su pertraukom.. kartais praeina visiškai, ypač kai guliu, atsibundu po nakties.. toks grynai kaip prieš mėnesines tas maudimas.. o ką?

kaip tu jautiesi? unsure.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad praeinantis maudenimas, o ne pastovus. Manau geras ženklas drinks_cheers.gif o mano situacija dar kol kas nejuda, nutraukiau vaistų vartojimą. Pilvo apačioje karts nuo karto jaučiu spazmus, teplioja nedaug (bet kol kas ne krauju), laukiu kol nukris progesteronas ir hcg.

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 19, 10:37)
su pertraukom.. kartais praeina visiškai, ypač kai guliu, atsibundu po nakties.. toks grynai kaip prieš mėnesines tas maudimas.. o ką?

kaip tu jautiesi?  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 19, 12:12)
Tai gerai, kad praeinantis maudenimas, o ne pastovus. Manau geras ženklas drinks_cheers.gif o mano situacija dar kol kas nejuda, nutraukiau vaistų vartojimą. Pilvo apačioje karts nuo karto jaučiu spazmus, teplioja nedaug (bet kol kas ne krauju), laukiu kol nukris progesteronas ir hcg.

Labai tikiuosi, kad geras ženklas. tik kad gąsdina tas jausmas, kartais net į tūliką nueinu pažiūrėt, ar neprasidėjo mėnesinės doh.gif , nes jausmas lygiai lygiai toks kaip prieš jas..

Atsakyti