Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 22:38)
Ir koks velnias mane nese i vaistine. Nusipirkau testa. Benu ruzava. Neigiamas. Ir nezinau ka galvot - ar dar anksti, ar nieko nera. Isodino lygiai pries savaite. Jeigu pavyktu, gal jau kazka ir rodytu.. Zd, galvok dabar zmogau ka nori..

Famili, kaip tu? Kokia situacija? Gal praejo ir viskas ok?

Mergaites, man testukas parode teigiama tik 11ta diena po blastuciu (5 dienu embrionu) isodinimo smile.gif testavaus kasdien smile.gif o jums sodinta lyg triju dienu embrioniukai smile.gif tad neigiamas testukas dar tikrai NIEKO nereiskia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2016 05 17, 23:12)
Mergaites, man testukas parode teigiama tik 11ta diena po blastuciu (5 dienu embrionu) isodinimo smile.gif testavaus kasdien smile.gif o jums sodinta lyg triju dienu embrioniukai smile.gif tad neigiamas testukas dar tikrai NIEKO nereiskia  wub.gif

O Jums Bociane sodino blastutes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 17, 15:24)
Nu dar tas pavojingas laikas, o nieko sunkiai nekilnuojote, nestresavot? Oj, duok Dieve jums sekmes!! 4u.gif
Papildyta:

O gydytojass sake palaukti iki sestadienio, nieko nedaryti?

Turėjau streso šeštadienį, bet nemanau, kad čia turėjo tam įtakos. Gydytojas liepė pasikartoti kraujo tyrimą, jeigu nukritęs - nutraukti vaistų vartojimą

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 16:39)
aha, ar skambinote gydytojui? gal patars ką nors..
o mano prg atsakymas 94,39 nmol/l (normos <0.21-4.45 folikulinė fazė, 14.12-89.14 ovuliacinė fazė, 10.62-81.28 liuteininė fazė, <0.21-2.32 postmenopausė, 35.68-286.2 I trimestras, 81.25-284.29 II trimestras, 153.91-1343.55 III trimestras).

Tai kaip suprantu su prg viskas ok..

Bet tas pilvo maudimas mane taip neramina.. dar smakrą išbėrė. kaip būna prieš mmm... tfu tfu tfu..

Viskas gerai su PROG thumbup.gif o maudenimas irgi gerai, nes žirniukai tvirtinasi mirksiukas.gif

QUOTE(elenija @ 2016 05 17, 17:08)
O jums ar tyrė MTHFR,gal kraujas tirštas?Ar darėtės homocisteino tyrimą.
Mano draugei taip buvo.Po dviejų persileidimų pradėjo vartoti aspiriną ir sėkmingai išnešiojo.Medicina pas mus ,o ir ne pas mus vienodai.Jei pats nežinosi-tai skaudžiai mokėsi už pasekmes.Sakau iš savo patirties.Aiškinkities pačios-tada mažiau skausmo ir daugiau sveikatos sutaupysit.

visus tyrimus, susijusius su kraujo tirštumu ir visokiom kitom persileidimų priežastim esu išsityrus 4u.gif

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 21:38)
Ir koks velnias mane nese i vaistine. Nusipirkau testa. Benu ruzava. Neigiamas. Ir nezinau ka galvot - ar dar anksti, ar nieko nera. Isodino lygiai pries savaite. Jeigu pavyktu, gal jau kazka ir rodytu.. Zd, galvok dabar zmogau ka nori..

Famili, kaip tu? Kokia situacija? Gal praejo ir viskas ok?

Taigi dar labai anksti, implantacijai tik tik prasidėjus. HCG hormonas šlapime 2 ar 3 kartus mažesnis negu kraujyje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 11:26)
Turėjau streso šeštadienį, bet nemanau, kad čia turėjo tam įtakos. Gydytojas liepė pasikartoti kraujo tyrimą, jeigu nukritęs - nutraukti vaistų vartojimą

Viskas gerai su PROG thumbup.gif o maudenimas irgi gerai, nes žirniukai tvirtinasi mirksiukas.gif

Taigi dar labai anksti, implantacijai tik tik prasidėjus. HCG hormonas šlapime 2 ar 3 kartus mažesnis negu kraujyje 4u.gif

Laikau kumštukus, kad viskas būtų gerai. O teplioja daugiau? ar tik tiek, kiek vakar, ir pasibaigė?

Kad jūsų žodžiai eitų Dievui į ausį. labai tikiuosi, kad dar tikrai anksti ir viskas gerai bus..
Atsakyti
debesyse* bet tai tikrai, kas tave leido į tą vaistinę! Prisigalvosi dabar visko ax.gif teplioja ne daugiau, bet skausmas aštresnis. Šiandien HCG pridaviau tik dėl vyro ramybės lotuliukas.gif nes jis bendrauja su gydytoju, tas taip pasakė ir šventa. O tai, kad testas jau galima sakyti neigiamas jam ne motais doh.gif susitaikiau jau, antras kartas nemeluos blush2.gif 4u.gif

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 18, 12:48)
Laikau kumštukus, kad viskas būtų gerai. O teplioja daugiau? ar tik tiek, kiek vakar, ir pasibaigė?

Kad jūsų žodžiai eitų Dievui į ausį. labai tikiuosi, kad dar tikrai anksti ir viskas gerai bus..

Atsakyti
o mano HCG per 6 dienas nukrito nuo 94 iki 35 IU/l..
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 14:15)

bl** nesikeikiant. verysad.gif

laikykis..

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 15:15)

labai labai užjaučiu ir suprantu, kas per tuštuma aplanko... 4u.gif
antras kartas turi nemeluot, tvirtai tuo tikiu ir kaupuosi 2 kartui. To paties linkiu ir Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 13:15)

Eina sau verysad.gif verysad.gif Laikykites ir bandykit 2 karta! Nes ziuriu daug kam pavyksta is 2 karto! 4u.gif
Bet siaip nenukrito gi iki 0, gal dar yra galimybe issaugoti zirniuka?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 11:26)
visus tyrimus, susijusius su kraujo tirštumu ir visokiom kitom persileidimų priežastim esu išsityrus 4u.gif

Famili,laikykis ir nenuleisk rankų 4u.gif
O galiu dar paklaust,kur tuos tyrimus,susijusius su kraujo tirštumu atlikai ir kas siuntimą davė? Man niekas nesakė tokius dalykus išsitirt verysad.gif
Atsakyti
Aš nuėjau į savo polikliniką, gavau (išprašiau) siuntimą į Kauno klinikas pas tokį daktarą Vytautą Abraitį, jis yra berods parašęs kažkokią desertaciją AFS (antifosfolipidinis sindromas) tema (jis tiriamas jeigu yra daugiau negu 2-3 nutrukę nėštumai). Na vienu žodžiu specializuojasi šia tema. Sumokėjau berods ~30lt (tai taip litai) ir ištyrė mano kraują iš visų pusių. Raudoniukės, kraujo lipnumas ir daug, daug kitų tyrimų. Tik laukiau gal mėsenį ar daugiau net.Tai tn viskas gerai 4u.gif

P.S. siuntimą išprašiau pasakius, kad turėjau minimum 2 patvirtintus persileidimus

QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 18, 15:24)
Famili,laikykis ir nenuleisk rankų  4u.gif
O galiu dar paklaust,kur tuos tyrimus,susijusius su kraujo tirštumu atlikai ir kas siuntimą davė? Man niekas nesakė tokius dalykus išsitirt  verysad.gif

Papildyta:
O šiaip dėl to kraujo tirštumo, kad negąsdint mūsų būsimųjų mamyčių, tai po IVF procedūros Lenkijos daktarai skiria Fragmin vaistus, kurie ir skystina mums kraują blush2.gif

QUOTE(elenija @ 2016 05 17, 17:08)
O jums ar tyrė MTHFR,gal kraujas tirštas?Ar darėtės homocisteino tyrimą.
Mano draugei taip buvo.Po dviejų persileidimų pradėjo vartoti aspiriną ir sėkmingai išnešiojo.Medicina pas mus ,o ir ne pas mus vienodai.Jei pats nežinosi-tai skaudžiai mokėsi už pasekmes.Sakau iš savo patirties.Aiškinkities pačios-tada mažiau skausmo ir daugiau sveikatos sutaupysit.

Papildyta:
Ačiū Jums mergaitės už palaikymą group.gif
Geriausias patarimas, toks kurioms nepavyko pirmas kartas (tame tarpe ir man) biggrin.gif
1. "Išverkti" visas ašaras ir piktį!
2. Pripažinti savo bejėgiškumą (gydytojai ne Dievai, ne jie spręndžia kada kam ateiti į šį pasaulį) rolleyes.gif
3. Pasitikėti Dievu ir judėti pirmyn!

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 18, 16:29)
Aš nuėjau į savo polikliniką, gavau (išprašiau) siuntimą į Kauno klinikas pas tokį daktarą Vytautą Abraitį, jis yra berods parašęs kažkokią desertaciją AFS (antifosfolipidinis sindromas) tema (jis tiriamas jeigu yra daugiau negu 2-3 nutrukę nėštumai). Na vienu žodžiu specializuojasi šia tema. Sumokėjau berods ~30lt (tai taip litai) ir ištyrė mano kraują iš visų pusių. Raudoniukės, kraujo lipnumas ir daug, daug kitų tyrimų. Tik laukiau gal mėsenį ar daugiau net.Tai tn viskas gerai 4u.gif

P.S. siuntimą išprašiau pasakius, kad turėjau minimum 2 patvirtintus persileidimus
Papildyta:
O šiaip dėl to kraujo tirštumo, kad negąsdint mūsų būsimųjų mamyčių, tai po IVF procedūros Lenkijos daktarai skiria Fragmin vaistus, kurie ir skystina mums kraują blush2.gif 
Papildyta:
Ačiū Jums mergaitės už palaikymą group.gif
Geriausias patarimas, toks kurioms nepavyko pirmas kartas (tame tarpe ir man)  biggrin.gif
1. "Išverkti" visas ašaras ir piktį!
2. Pripažinti savo bejėgiškumą (gydytojai ne Dievai, ne jie spręndžia kada kam ateiti į šį pasaulį) rolleyes.gif
3. Pasitikėti Dievu ir judėti pirmyn!

aš labai labai tavimi žaviuosi!
Atsakyti