QUOTE(blossomm @ 2016 05 17, 15:24)
Nu dar tas pavojingas laikas, o nieko sunkiai nekilnuojote, nestresavot? Oj, duok Dieve jums sekmes!!
Papildyta:
O gydytojass sake palaukti iki sestadienio, nieko nedaryti?
Turėjau streso šeštadienį, bet nemanau, kad čia turėjo tam įtakos. Gydytojas liepė pasikartoti kraujo tyrimą, jeigu nukritęs - nutraukti vaistų vartojimą
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 16:39)
aha, ar skambinote gydytojui? gal patars ką nors..
o mano prg atsakymas 94,39 nmol/l (normos <0.21-4.45 folikulinė fazė, 14.12-89.14 ovuliacinė fazė, 10.62-81.28 liuteininė fazė, <0.21-2.32 postmenopausė, 35.68-286.2 I trimestras, 81.25-284.29 II trimestras, 153.91-1343.55 III trimestras).
Tai kaip suprantu su prg viskas ok..
Bet tas pilvo maudimas mane taip neramina.. dar smakrą išbėrė. kaip būna prieš mmm... tfu tfu tfu..
Viskas gerai su PROG
o maudenimas irgi gerai, nes žirniukai tvirtinasi
QUOTE(elenija @ 2016 05 17, 17:08)
O jums ar tyrė MTHFR,gal kraujas tirštas?Ar darėtės homocisteino tyrimą.
Mano draugei taip buvo.Po dviejų persileidimų pradėjo vartoti aspiriną ir sėkmingai išnešiojo.Medicina pas mus ,o ir ne pas mus vienodai.Jei pats nežinosi-tai skaudžiai mokėsi už pasekmes.Sakau iš savo patirties.Aiškinkities pačios-tada mažiau skausmo ir daugiau sveikatos sutaupysit.
visus tyrimus, susijusius su kraujo tirštumu ir visokiom kitom persileidimų priežastim esu išsityrus
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 21:38)
Ir koks velnias mane nese i vaistine. Nusipirkau testa. Benu ruzava. Neigiamas. Ir nezinau ka galvot - ar dar anksti, ar nieko nera. Isodino lygiai pries savaite. Jeigu pavyktu, gal jau kazka ir rodytu.. Zd, galvok dabar zmogau ka nori..
Famili, kaip tu? Kokia situacija? Gal praejo ir viskas ok?
Taigi dar labai anksti, implantacijai tik tik prasidėjus. HCG hormonas šlapime 2 ar 3 kartus mažesnis negu kraujyje