Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 15:46)
Tai, kad kažkokia nereali suma gaunasi tada... nes vien vaistai po įsodinimo Lietuvoje kiek kainuoja, o kur stimuliacijai.. kur tyrimai..

debesyse* prastai jaučiuosi, skausmas stiprėja, nieko gero vienu žodžiu. Tikriausiai implantacija buvo, bet HCG palaipsniui krito. Nes aš po kraujo tyrimo ( buvo 93IU/l) sekančią dieną dariau benu testuką (jautrumas 25IU/l berods), parodė teigiamą, bet tikrai šviesesnę juostelę nei kontrolinė. Kitą testuką pasidariau sekmadienį, galvojau patamsės, tai pat rodė teigiamą, bet ne kažką tamsesnį ir juostelė pasirodė ne iš karto. Šiandien  - beveik nesimato  Pas gydytoją šeštadienį važiuosim, pasikalbėsim. Gal kokią priežastį pasakys, patars kada galėsim vėl startuoti.

Tyrimų aš nepridėjau, jei su tyrimais iki IVF tuomet 3250. Po įsodinimo naudojau tik progesterono gelį - nepamenu kaip vadinasi. sugadinau 3 testus ir padariau 3HCG tyrimus.
Papildyta:
QUOTE(arlauskute @ 2016 05 17, 15:54)
Tyrimų aš nepridėjau, jei su tyrimais iki IVF tuomet 3250. Po įsodinimo naudojau tik progesterono gelį - nepamenu kaip vadinasi. sugadinau 3 testus ir padariau 3HCG tyrimus.

Crinone - štai kaip jis vadinasi. Šaldytuve dar jo voliojasi.
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2016 05 17, 14:40)
Tai kad nepasisekė sad.gif antraip apie Lenkiją negalvotume. Vaistų mažiau reikėjo, nes problemos su MB turtu.
O Jūs laikykitės  4u.gif

Žodį "pasisekė" turėjau omenyje dėl mažos sumos vaistams mirksiukas.gif

QUOTE(elenija @ 2016 05 17, 14:51)
Nestresuok saulele,tai gali būti ir inplantacija.O ,kad paskauda šonus -taip būna.
Būs viskas gerai. 4u.gif  4u.gif

Jau rašiau, kad šiandien testukas vos vos sureagavo, reiškias HCG krenta. Nestresuoju 4u.gif esu realystė. Ne, tai ne smile.gif pasiseks kitą kartą blush2.gif pinigai uždirbami, kol yra galimybė reikia naudotis šansu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 17 gegužės 2016 - 14:06
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 13:46)
Tai, kad kažkokia nereali suma gaunasi tada... nes vien vaistai po įsodinimo Lietuvoje kiek kainuoja, o kur stimuliacijai.. kur tyrimai..

debesyse* prastai jaučiuosi, skausmas stiprėja, nieko gero vienu žodžiu. Tikriausiai implantacija buvo, bet HCG palaipsniui krito. Nes aš po kraujo tyrimo ( buvo 93IU/l) sekančią dieną dariau benu testuką (jautrumas 25IU/l berods), parodė teigiamą, bet tikrai šviesesnę juostelę nei kontrolinė. Kitą testuką pasidariau sekmadienį, galvojau patamsės, tai pat rodė teigiamą, bet ne kažką tamsesnį ir juostelė pasirodė ne iš karto. Šiandien  - beveik nesimato  Pas gydytoją šeštadienį važiuosim, pasikalbėsim. Gal kokią priežastį pasakys, patars kada galėsim vėl startuoti.

Eina sau...bet iki sestadienio dar tiek laiko, tai labai pavojinga, gal dar reiketu pasidaryti normalu kraujo tyrima, kad zinoti, ar tikrai nukrito... Tikiuosi ir linkiu jums stiprybes, gal cia tik pasisalina vienas is zirniuku verysad.gif o priminkite, kokia dpi jusu yra siandien?
Laikau kumstukus uz jus! 4u.gif
Del vaistu Lenkijoje kaip tik pigiau yra, tik labai keista, kad ju daug daugiau.. As tiek vaistu gyvenime nesu gerus-is ryto 7 tabletes skirtingu+lutinus zvakute, per pietus 1 duphaston*lutinus, vakare injekcija+ lutinus, o dar kiek pries tai, siaubas, vk tikrai tiek negeriau/nesileidau doh.gif
Vistiek pigiau gaunasi Lenkijoj, dar galima sutaupyti ant vaistu-ziureti kiek kartu reikes isgert vaistuka ir tik tiek nusipirkti, o ne visa pakuote, kaip dareme mes doh.gif dabar turiu visokiausiu betadine, inofilic ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blossomm: 17 gegužės 2016 - 14:19
Šiandien 19 diena po įsodinimo (22 diena po punkcijos)

QUOTE(blossomm @ 2016 05 17, 15:10)
Eina sau...bet iki sestadienio dar tiek laiko, tai labai pavojinga, gal dar reiketu pasidaryti normalu kraujo tyrima, kad zinoti, ar tikrai nukrito... Tikiuosi ir linkiu jums stiprybes, gal cia tik pasisalina vienas is zirniuku verysad.gif o priminkite, kokia dpi jusu yra siandien?
Laikau kumstukus uz jus! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 14:15)

Nu dar tas pavojingas laikas, o nieko sunkiai nekilnuojote, nestresavot? Oj, duok Dieve jums sekmes!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 14:15)

O gydytojass sake palaukti iki sestadienio, nieko nedaryti?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 09:26)
baik! tu visada tokia optimistė, o dabar.. bandyk gal kartot hcg ir žiūrėk, nžn, į kliniką gal paskambink..

širdis turi jausti, kad viskas gerai! kiek pamenu, esu skaičiusi temose, kad yra buvę tų pakraujavimų pradžioje, bet jie praeina. kol neteka upės, tol viskas gerai. nors suprantu, kaip sunku. aš pati turbūt bliaučiau be sustojimo..
atsakymai sakė bus tik į vakarą, tai pažadėjau sau iki pietų net netikrint pašto, o dirbti ramiai..

man tai nuo vakar vis maudena pilvo apačią, kaip prieš mmm, tai irgi žiauriai bijau.. bet aš visada visko bijau, esu absoliuti triznė. bandau save kažkaip įtikint, kad jau ne mano valioj, bus kaip bus.. bet labai labai meldžiuosi, kad viskas būtų gerai.. mums visoms wink.gif

Jus tik nesijaudinkit, viskas bus gerai nestuke.gif nes kuo daugiau jaudinames, tuo labiau kenkiam savo zirniukams verysad.gif nors pati del visko bijau, pilva irgi maudzia, skauda lyg pries menesines ir dar tiek streso daug darbe, twi net neisivaizduoju kaip ramiai galima gyventi doh.gif o as truputeli pasimeciau, o koki tyrima as turiu padaryti po 10 dpi, hcg ar prg? Ar ta ir ta? Ir geriau darytis vaisingumo klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 17, 15:24)
Nu dar tas pavojingas laikas, o nieko sunkiai nekilnuojote, nestresavot? Oj, duok Dieve jums sekmes!! 4u.gif
Papildyta:

aš irgi laikau suspaudus kumštukus, kad viskas būtų gerai!

O gydytojass sake palaukti iki sestadienio, nieko nedaryti?

aha, ar skambinote gydytojui? gal patars ką nors..

o mano prg atsakymas 94,39 nmol/l (normos <0.21-4.45 folikulinė fazė, 14.12-89.14 ovuliacinė fazė, 10.62-81.28 liuteininė fazė, <0.21-2.32 postmenopausė, 35.68-286.2 I trimestras, 81.25-284.29 II trimestras, 153.91-1343.55 III trimestras).

Tai kaip suprantu su prg viskas ok..

Bet tas pilvo maudimas mane taip neramina.. dar smakrą išbėrė. kaip būna prieš mmm... tfu tfu tfu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 17 gegužės 2016 - 15:40
O jums ar tyrė MTHFR,gal kraujas tirštas?Ar darėtės homocisteino tyrimą.
Mano draugei taip buvo.Po dviejų persileidimų pradėjo vartoti aspiriną ir sėkmingai išnešiojo.Medicina pas mus ,o ir ne pas mus vienodai.Jei pats nežinosi-tai skaudžiai mokėsi už pasekmes.Sakau iš savo patirties.Aiškinkities pačios-tada mažiau skausmo ir daugiau sveikatos sutaupysit.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 15:39)
aha, ar skambinote gydytojui? gal patars ką nors..
o mano prg atsakymas 94,39 nmol/l (normos <0.21-4.45 folikulinė fazė, 14.12-89.14 ovuliacinė fazė, 10.62-81.28 liuteininė fazė, <0.21-2.32 postmenopausė, 35.68-286.2 I trimestras, 81.25-284.29 II trimestras, 153.91-1343.55 III trimestras).

Tai kaip suprantu su prg viskas ok..

Bet tas pilvo maudimas mane taip neramina.. dar smakrą išbėrė. kaip būna prieš mmm... tfu tfu tfu..

Nu va!! Laikom kumstukus nestuke.gif o hcg jau kita savaite?
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 17, 18:26)
Nu va!! Laikom kumstukus nestuke.gif o hcg jau kita savaite?

Ir koks velnias mane nese i vaistine. Nusipirkau testa. Benu ruzava. Neigiamas. Ir nezinau ka galvot - ar dar anksti, ar nieko nera. Isodino lygiai pries savaite. Jeigu pavyktu, gal jau kazka ir rodytu.. Zd, galvok dabar zmogau ka nori..

Famili, kaip tu? Kokia situacija? Gal praejo ir viskas ok?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 20:38)
Ir koks velnias mane nese i vaistine. Nusipirkau testa. Benu ruzava. Neigiamas. Ir nezinau ka galvot - ar dar anksti, ar nieko nera. Isodino lygiai pries savaite. Jeigu pavyktu, gal jau kazka ir rodytu.. Zd, galvok dabar zmogau ka nori..

Man benu testukas parode gal 9 ar astunta diena, bet juostele pasimate kai praejo siek tiek laiko ir labai jau buvo neryski.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 17, 20:38)

Nu tikrai, jau isivaizduoju kaip nekantru smile.gif bet dar per anksti manau, nore nezinau kaip pati, jauciu irgi kitq savaite nuleksiu testa nuspirkt🙈 lotuliukas.gif
Atsakyti