Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(blossomm @ 2016 05 16, 23:10)
Aciu, lauku gele uz atsakyma:) bet tai kaip ilgai tenka naudoti-man taip nepatinka tos tabletes lutinus doh.gif taip nehigieniskai atrodo, ipatingai kai 3 kartus per diena reikia naudoti ir esi nenamuose blink.gif
Debesyse, as irgi taip pat galvoju, kad svarbiausia rezultatas nestuke.gif o visa kita uzdirbsim! drinks_cheers.gif bet gal mergaitems kam idomu bus! Kazin kiek LT kainuoja dbr? Pries 3 metus vk dariausi, apie 12.000 lt kainavo g.gif

Tai taip, informacija tikrai aktuali. As pati pries ivf labai domejausi kainom. Ir, jei atvirai, tikejausi, kad kainuos maziau.. Mum labai daug kainavo vaistai..bet kiek ziurejau vk, tai ivf+isci+imsi 2200 eur jei gerai pamenu. Bocian 5600 zl (apie 1300 eur). O vaistu ir ten ir ten reiketu ir turbut tiek pat. Tai as galvoju, kad vk vis tiek brangiau iseitu.. Tiesa, imsi ir isci reikia labai nedaug kam, daznai uztenka paprasto ivf, o jis pigesnis. Bet mum tik imsi ir kitos kalbos nebuvo, tai vis tiek manau, kad Lt butume sumokeje brangiau..
Atsakyti
Merginos, o aš bijau, kad gali pasikartoti Žydrosios svajonės istorija pas mane... sad.gif
progesteronas visada lyg geras buvo, nebent per aukštas. Istorija tokia: nuo šeštadienio prasidėjo lengvas, bet sakyčiau pastovus skausmas šonuose, pilvo apačioje ir juosmens dalyje. Prieš tai būdavo tik trumpam užeina ir praeina. O dabar toks erzinantys net. O šiandien ryte naktinė Lutinus žvakė (ir išskyros) buvo sakyčiau ružavos arba šviesiai rudos spalvos. Išgėriau Nošpos. Pas gydytoją važiuosiu šeštadienį, bet širdis jaučia, kad nieko gero..
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 09:18)
Merginos, o aš bijau, kad gali pasikartoti Žydrosios svajonės istorija pas mane... sad.gif
progesteronas visada lyg geras buvo, nebent per aukštas. Istorija tokia: nuo šeštadienio prasidėjo lengvas, bet sakyčiau pastovus skausmas šonuose, pilvo apačioje ir juosmens dalyje. Prieš tai būdavo tik trumpam užeina ir praeina. O dabar toks erzinantys net. O šiandien ryte naktinė Lutinus žvakė (ir išskyros) buvo sakyčiau ružavos arba šviesiai rudos spalvos. Išgėriau Nošpos. Pas gydytoją važiuosiu šeštadienį, bet širdis jaučia, kad nieko gero..

O tu nekartojai progesterono ir hcg? Kol kas dar stenkis labai nestresuoti, nes jeigu viskas yra ok, tai tik pati gali pakenkti sau... Laikykis, mergyt 4u.gif
Atsakyti
Progesteronas kaip ir geras visada buvo, dariausi 3 kartus. HCG kartosiu ryt/poryt jeigu neprasidės kraujavimas.

debesyse* kaip tavo progesteronas?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 09:32)
Progesteronas kaip ir geras visada buvo, dariausi 3 kartus. HCG kartosiu ryt/poryt jeigu neprasidės kraujavimas.

Man Tu tiek daug vilties suteiki, nes ir situacijos turi panašumų ir kaunietės abi biggrin.gif Taigi Tau turi būti viskas gerai!
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 17, 00:10)
Aciu, lauku gele uz atsakyma:) bet tai kaip ilgai tenka naudoti-man taip nepatinka tos tabletes lutinus doh.gif taip nehigieniskai atrodo, ipatingai kai 3 kartus per diena reikia naudoti ir esi nenamuose blink.gif
Debesyse, as irgi taip pat galvoju, kad svarbiausia rezultatas nestuke.gif o visa kita uzdirbsim! drinks_cheers.gif bet gal mergaitems kam idomu bus! Kazin kiek LT kainuoja dbr? Pries 3 metus vk dariausi, apie 12.000 lt kainavo g.gif

Labas 2015 09 dariausi VK, tai IVF+ICSI+IMSI su visais vaistais kainavo apie 2800 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 09:18)

baik! tu visada tokia optimistė, o dabar.. bandyk gal kartot hcg ir žiūrėk, nžn, į kliniką gal paskambink..

širdis turi jausti, kad viskas gerai! kiek pamenu, esu skaičiusi temose, kad yra buvę tų pakraujavimų pradžioje, bet jie praeina. kol neteka upės, tol viskas gerai. nors suprantu, kaip sunku. aš pati turbūt bliaučiau be sustojimo..

QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 09:32)

atsakymai sakė bus tik į vakarą, tai pažadėjau sau iki pietų net netikrint pašto, o dirbti ramiai..

man tai nuo vakar vis maudena pilvo apačią, kaip prieš mmm, tai irgi žiauriai bijau.. bet aš visada visko bijau, esu absoliuti triznė. bandau save kažkaip įtikint, kad jau ne mano valioj, bus kaip bus.. bet labai labai meldžiuosi, kad viskas būtų gerai.. mums visoms wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 17 gegužės 2016 - 09:26
Jums vaistams užteko 600€? unsure.gif pasisekė tada..

QUOTE(arlauskute @ 2016 05 17, 10:21)
Labas 2015 09 dariausi VK, tai IVF+ICSI+IMSI su visais vaistais kainavo apie 2800 Eur.

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 13:24)

VK dar kiekviena konsultacija ir echoskopija yra mokama, tai dar mažiau turėjo kainuoti.. Mums vaistai kainavo daugiau nei pati procedūra..

Famili, kaip jaučiatės? Skambinot gal į kliniką?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 14:24)

Tai kad nepasisekė sad.gif antraip apie Lenkiją negalvotume. Vaistų mažiau reikėjo, nes problemos su MB turtu.
O Jūs laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Tai, kad kažkokia nereali suma gaunasi tada... nes vien vaistai po įsodinimo Lietuvoje kiek kainuoja, o kur stimuliacijai.. kur tyrimai..

debesyse* prastai jaučiuosi, skausmas stiprėja, nieko gero vienu žodžiu. Tikriausiai implantacija buvo, bet HCG palaipsniui krito. Nes aš po kraujo tyrimo ( buvo 93IU/l) sekančią dieną dariau benu testuką (jautrumas 25IU/l berods), parodė teigiamą, bet tikrai šviesesnę juostelę nei kontrolinė. Kitą testuką pasidariau sekmadienį, galvojau patamsės, tai pat rodė teigiamą, bet ne kažką tamsesnį ir juostelė pasirodė ne iš karto. Šiandien - beveik nesimato Pas gydytoją šeštadienį važiuosim, pasikalbėsim. Gal kokią priežastį pasakys, patars kada galėsim vėl startuoti.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 17, 08:18)

Nestresuok saulele,tai gali būti ir inplantacija.O ,kad paskauda šonus -taip būna.
Būs viskas gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti