Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(erute85 @ 2016 05 14, 09:29)
Labukas wink.gif Utrogestan galima ir gerti ir vaginaliniu budu. As naudojau Utrogestan 100 ir bandziau is pradziu gerti,bet vienos usteko isgerti ir taaaip galva sukosi,nuovargis toks uzeina kokiai valandai, tai pradejau deti i maksti. Tiesiog naudoti jas reikedavo ir darbo dienom darbo metu,tai darbe galva kai sukasi tai nieko gero. Tai cia tavo pasirinkimas kaip nori smile.gif

Aciu uz atsakyma. Galvos sukimasis tai tikrai buvo, bet nesupratau, nuo kuriu vaistu. Priskambinau gydytojai, tai dabar naudoju vaginaliniu budu.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 14, 09:48)
Sveikinimų kol kas nepriėmu, dar nepatvirtinta  ax.gif  blush2.gif mano bėda - PKS, stažas 8 metai  doh.gif  Tuos vaistus paskiria, kaip supratau dėl hyperstimuliacijos, ir kad kraujas gerai cirkuliuotų. Aš jau taip liaudiškai čia  biggrin.gif

Famili, gal prisimeni, kaip tau paaiškino, dėl ko Gonapeptylį skyrė? Aš iš to streso ir jaudulio nepaklausiau, o tik stengiausi tiksliai išsiaiškinti kada ir kaip vartoti biggrin.gif
Atsakyti
Dabar žinok nepamenu, bet namuose galėsiu pasižiūrėti wink.gif
Atsakyti
Nu ka, mergaites, prisiduodu, siandien buvo isodinimas nestuke.gif po punkcijos istraukia 7, apsivaisino 6, isodino 2 -8A ir 7B kokybes rodosi, uzsaldymui paliko 2 su tokia pat kokybe, ir dar 2 silpnoki-bandys paauginti, gal kas gausis ax.gif
Savijauta labai idomi, labai stresuoju ir neisivwizduoju kaip islaukti 2 savaites doh.gif
Tad laikau kumstukus, kad tik prisitvirtintu ir viskas butu gerai nestuke.gif nestuke.gif
Dar klausima turiu, pamirsau gyd paklausti, kam vaistukai clexane reikalingi, gal zinosit mergaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 16, 15:52)
Nu ka, mergaites, prisiduodu, siandien buvo isodinimas nestuke.gif po punkcijos istraukia 7, apsivaisino 6, isodino 2 -8A ir 7B kokybes rodosi, uzsaldymui paliko 2 su tokia pat kokybe, ir dar 2 silpnoki-bandys paauginti, gal kas gausis ax.gif
Savijauta labai idomi, labai stresuoju ir neisivwizduoju kaip islaukti 2 savaites doh.gif
Tad laikau kumstukus, kad tik prisitvirtintu ir viskas butu gerai nestuke.gif  nestuke.gif
Dar klausima turiu, pamirsau gyd paklausti, kam vaistukai clexane reikalingi, gal zinosit mergaites g.gif

Laikau kumstukus kad isitvirtintu ir laikytusi 9 men. As neiskentusi 9 diena pasidariau benu testuka ruzava tai pradejo vaiduokliuoti labai neryskiai.
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 16, 16:52)
Tad laikau kumstukus, kad tik prisitvirtintu ir viskas butu gerai nestuke.gif  nestuke.gif

Kad kuo stipriau laikytusi mazuliai! Laikom komstukus wink.gif

Clexane kaip suprantu skiriami, kad nesusidarytu trombai.

O man siandien kazkaip pilva pamaudena. Baisoka..

Beje, sugalvojau pasidaryt prg tyrima, pasakiau laboratorijos, kad stimuliuotam cikle ir lad progesterona vartoju (pamenu lyg famili rase, kad reikia pasakyti), tai ta sesute pareiske, kad jai jokio skirtumo koks mano ciklas doh.gif taip ir likau nesupratus, jokio, tai jokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 05 16, 16:39)
Laikau kumstukus kad isitvirtintu ir laikytusi 9 men. As neiskentusi 9 diena pasidariau benu testuka ruzava tai pradejo vaiduokliuoti labai neryskiai.

Aciu-aciu mergaites uz palaikyma!! 4u.gif Tikiuosi ir as, kad uzsilaikys 9 menesiam!! nestuke.gif O kai buna tiek daug vaistuku hormoniniu, gal netikslinga testuka darytis? g.gif Lauku gele skleisk mums virusiuka savo!! nestuke.gif Kaip jusu reikaliukai? smile.gif
Debesyse, aciu uz kumstukus, bus stipruoliukai!! wub.gif o jums dabar 7 dpi yra? Nepergyvenk del pilvuko maudymo, reiskia kuriasi maziukai! nestuke.gif o del labarotorijos, tai vat ir galvoju, kad ga geriau darytis nevaisingumo klinikoje kokioje nors, nes jie tai supranta kas kame ir kodel mes taip sakom, o paprastoje labaratorijoje turbut dzin jiems verysad.gif O dar nera rezultatu? ax.gif
As irgi uz jumis laikau kumstukus, kad tik maziukai uzsibutu ilgam!!!
Beje, dabar isanalizavau popierius-man isodino 8A ir 8B kokybes, tai truputi nusisnekejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 16, 19:19)
Aciu-aciu mergaites uz palaikyma!! 4u.gif Tikiuosi ir as, kad uzsilaikys 9 menesiam!! nestuke.gif O kai buna tiek daug vaistuku hormoniniu, gal netikslinga testuka darytis? g.gif Lauku gele skleisk mums virusiuka savo!! nestuke.gif Kaip jusu reikaliukai? smile.gif
Debesyse, aciu uz kumstukus, bus stipruoliukai!! wub.gif o jums dabar 7 dpi yra? Nepergyvenk del pilvuko maudymo, reiskia kuriasi maziukai! nestuke.gif o del labarotorijos, tai vat ir galvoju, kad ga geriau darytis nevaisingumo klinikoje kokioje nors, nes jie tai supranta kas kame ir kodel mes taip sakom, o paprastoje labaratorijoje turbut dzin jiems verysad.gif O dar nera rezultatu?  ax.gif
As irgi uz jumis laikau kumstukus, kad tik maziukai uzsibutu ilgam!!!
Beje, dabar isanalizavau popierius-man isodino 8A ir 8B kokybes, tai truputi nusisnekejau lotuliukas.gif

Mergaites po punkcijos man iki sekanciu mm labai skaudejo ir sonus ir pilva, klausiau klinikoje sake cia po operacijos taip turi buti, taip kad nepergyvenkite smile.gif kaip ir prasote siunciu virusiuku nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 05 16, 20:01)
Mergaites po punkcijos man iki sekanciu mm labai skaudejo ir sonus ir pilva, klausiau klinikoje sake cia po operacijos taip turi buti, taip kad nepergyvenkite smile.gif kaip ir prasote siunciu virusiuku  nestuke.gif .

Gaudomm!!! nestuke.gif o visus lutinus, duphaston ir estrofen reikejo naudoti dar ilgai? smile.gif ar dar naudojat?

Suskaiciavau kiek gavosi visas ivf su uzsaldymu, nakvynem, vaistais ir t.t. - 13.000 zl g.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 16, 20:17)
Gaudomm!!! nestuke.gif  o visus lutinus, duphaston ir estrofen reikejo naudoti dar ilgai? smile.gif ar dar naudojat?

Suskaiciavau kiek gavosi visas ivf su uzsaldymu, nakvynem, vaistais ir t.t. - 13.000 zl g.gif

Dhuphastona ir lutinus naudoju iki siol (dabar man 13sav.prasidejo). Estroferm naudojau gal iki 8 nestumo savaites dabar jau nepamenu. Bet pas mane zemas progesteronas tai kiekvienai manau skirtingai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 05 16, 21:01)
Mergaites po punkcijos man iki sekanciu mm labai skaudejo ir sonus ir pilva, klausiau klinikoje sake cia po operacijos taip turi buti, taip kad nepergyvenkite smile.gif kaip ir prasote siunciu virusiuku  nestuke.gif .

Gaudau virusiukus!
Man tai toks maudimas kaip pries mmm, tas gasdina. Po punkcijos apie 5 dienas toks sunkumas buvo pilve, paskui praejo..

Na, tikiuosi, nieko blogo tas maudimas..

QUOTE(blossomm @ 2016 05 16, 21:17)
Gaudomm!!! nestuke.gif  o visus lutinus, duphaston ir estrofen reikejo naudoti dar ilgai? smile.gif ar dar naudojat?

As neskaiciavau ir kol kas samoningai to nedarau, kad saves negasdint biggrin.gif

Bet kad tik gerai butu viskas, pinigus kaip nors uzdirbsim. Cia as taip guodziu save biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 16 gegužės 2016 - 21:09
QUOTE(lauku-gele @ 2016 05 16, 20:33)
Dhuphastona ir lutinus naudoju iki siol (dabar man 13sav.prasidejo). Estroferm naudojau gal iki 8 nestumo savaites dabar jau nepamenu. Bet pas mane zemas progesteronas tai kiekvienai manau skirtingai smile.gif.

Aciu, lauku gele uz atsakyma:) bet tai kaip ilgai tenka naudoti-man taip nepatinka tos tabletes lutinus doh.gif taip nehigieniskai atrodo, ipatingai kai 3 kartus per diena reikia naudoti ir esi nenamuose blink.gif
Debesyse, as irgi taip pat galvoju, kad svarbiausia rezultatas nestuke.gif o visa kita uzdirbsim! drinks_cheers.gif bet gal mergaitems kam idomu bus! Kazin kiek LT kainuoja dbr? Pries 3 metus vk dariausi, apie 12.000 lt kainavo g.gif
Atsakyti