QUOTE(elenija @ 2016 05 13, 15:55)
Sveikinimų kol kas nepriėmu, dar nepatvirtinta
mano bėda - PKS, stažas 8 metai
Tuos vaistus paskiria, kaip supratau dėl hyperstimuliacijos, ir kad kraujas gerai cirkuliuotų. Aš jau taip liaudiškai čia
QUOTE(blossomm @ 2016 05 14, 01:22)
Mes jau po punkcijos siandien, tai jauciu isodinimas bus pirmadieni, nors gyd sake kad visko gali buti, kad ir treciadieni
Truputi dar vis maudzia pilva, net geriau ibuprofena 2 tabletes ir visa diena beveik miegojau su tarpais
Ispumpavo 7 kiausialastes, labai nusiminiau, bet gydytojas sake kad jiems uzteks tikrai, nes gales apvaisinti tik 6 pagal istatymus
Tai laikau kumstukus, kad apsivaisintu..
P.S. Anesteziologas tikrai prikolistas, pamesciau tapkes atgal beeidama, tai sako nafik tokias tapkes, mesk lauk, kad ant koju nesilaiko
o kad koju vos bepakeliu, tai dzin
Tai ir gerai, kad per daug nebuvo kiausialasčių, visvien panaudoja tik 6. Laikom kumščius už Jūsų "turtą"
QUOTE(VILTIS2222 @ 2016 05 14, 08:06)
labas rytas, jusu puslapis gyviausias, tai ra6au jums. Kiaip reikia vartoto UTROGESTAN 200? AS SUPRATAU, KAI SAKE, kad per burna, bet ant dezutes parasyta per burna ar vaginalines. Pasimeciau...
aciu uz atsakyma
Deja, tiksliai nieko negaliu pasakyti dėl šių vaistų, nes naudoju tabletes Lutinus (vaginaliniu būdų). Bet esu kažkur skaičius, kad vaginaliniu būdų pasisavina geriau progesteronas, nežinau kiek čia tiesos yra