Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(blossomm @ 2016 05 11, 22:45)
Isivaizduoju, kad pilvukas toks ispustas, nes as pati dar tik auginu folikulus (sian susprogdinau:) bet ir taip idomiai tas pilvas atrodo, siandien irgi pastebejau bendradarbiu zvilgsnius biggrin.gif o del streso, tai tikrai, reikia save raminti ir labai nestresuoti 4u.gif Nors aisku lengva man sakyti, kita savaite lygiai taip pat jausiuos ir stresuosiu del visko doh.gif  nestuke.gif

Tai jau ryt punkcija?
Man po jos ir pradejo pustis pilvas. Per isodinima sake, kad cia normalu.
Beje, kiek pamenu, minejot, jog liksite savaitgaliui Bialystoke, ar maisau kazka? Pavyko rasti issinuomoti ka nors?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 10, 13:14)
Viskas. Liko tik laukti.

O zinios tokios - is 11 kiausialasciu 1 buvo tuscia, 1 prastos kokybes, 9 geros. 6 bande apvaisint. 4 apsivaisino. Viena 10A, trys - 8B. Isodino dvi - 10A ir 8B.

Likusias tris kiausialastes uzsalde (nusprendem saldyti del mano mazo rezervo), du likusius embrionus po isodinimo irgi sake is karto uzsaldys.

Man is karto po punkcijos kaip ir pasake, kad sodins triju dienu, pasake, kad kartais sodina penkiu, bet kada ir kodel, nesake. Embrionu irgi neaugins iki penkiu dienu kaip supratau, is karto saldys. As nelabai ka suprantu apie tuos skaiciukus, bet sake B8 yra gera kokybe..

Tai tiek. Dabar labai labai meldziuosi ir laikau suspaudus kumstukus, kad mazuteliai issilaikytu. Toliau viskas Dievo rankose.

Beje, man nieko nepaaiskino, o as ir pati nepaklausiau, kaip dabar man reikia elgtis, reikia kazka riboti, guleti ar pan.?

Kumstukai suspausti! wub.gif
Pirmas dienas geriau ramiau nes sodino 3- jų dienų. Mažiukai judrūs tad geriau ramiau kad niekur nenukeliautu. O paskui jau normalus gyvenimas. Ypač vaikščioti daugiau dėl kraujotakos dubenyje. Taip geriau, laikau kumščius suspaudus! Mergytės visoms dideliausios sėkmės!!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 12, 05:10)
Tai jau ryt punkcija?
Man po jos ir pradejo pustis pilvas. Per isodinima sake, kad cia normalu.
Beje, kiek pamenu, minejot, jog liksite savaitgaliui Bialystoke, ar maisau kazka? Pavyko rasti issinuomoti ka nors?smile.gif

Taip, jau ryt is pat ryto ax.gif jau pradedu po truputi stresuoti, tikiuosi viskas praeis gerai smile.gif
Joa, nusprendem pasilikti visam savaitgaliui, suradom tik vkr vakare, nes viskas uzimta ten doh.gif tai isivaizduoju kiek zmoniu bus cenrte savaitgali per si maratona g.gif Reikes gal ir man prasibegti lotuliukas.gif
O kada jums kraujo tyrima sake darytis? Kur darysites? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 05 12, 05:21)
Kumstukai suspausti!  wub.gif
Pirmas dienas geriau ramiau nes sodino 3- jų dienų. Mažiukai judrūs tad geriau ramiau kad niekur nenukeliautu. O paskui jau normalus gyvenimas. Ypač vaikščioti daugiau dėl kraujotakos dubenyje. Taip geriau, laikau kumščius suspaudus!  Mergytės visoms dideliausios sėkmės!!!!  wub.gif  thumbup.gif

Aciu, meskute!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 12, 07:07)
Taip, jau ryt is pat ryto ax.gif jau pradedu po truputi stresuoti, tikiuosi viskas praeis gerai smile.gif
Joa, nusprendem pasilikti visam savaitgaliui, suradom tik vkr vakare, nes viskas uzimta ten doh.gif tai isivaizduoju kiek zmoniu bus cenrte savaitgali per si maratona g.gif Reikes gal ir man prasibegti lotuliukas.gif
O kada jums kraujo tyrima sake darytis? Kur darysites? smile.gif

Papildyta:

Aciu, meskute!!! smile.gif

Viskas bus gerai1 pati punkcija man net patiko, ten operacinėj taip šviesu, visi šypsosi, anesteziologas šmaikštus. kai parvedė po narkozės išsišiepus gulėjau ir MB pasakojau, kaip ten gerai buvo biggrin.gif

man po įsodinimo pasakė tik kad po dviejų savaičių ir tiek. jei kils kokių klausimų - skambint bet kuriuo metu ir būtinai vartoti vaistus kaip pasakyta. nežinau, dar labai nieko negalvojau.. tokie dviprasmiški jausmai, ir labai noriu, kad pasisektų, labai tikiu tuo, ir labai bijau, kad nepavyks. betvarkė galvoje biggrin.gif atleidinėja pilvą po biški jau, ir mažėja, ir beveik nebemaudžia. tikiuosi čia gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 12, 07:36)
Viskas bus gerai1 pati punkcija man net patiko, ten operacinėj taip šviesu, visi šypsosi, anesteziologas šmaikštus. kai parvedė po narkozės išsišiepus gulėjau ir MB pasakojau, kaip ten gerai buvo biggrin.gif

man po įsodinimo pasakė tik kad po dviejų savaičių ir tiek. jei kils kokių klausimų - skambint bet kuriuo metu ir būtinai vartoti vaistus kaip pasakyta. nežinau, dar labai nieko negalvojau.. tokie dviprasmiški jausmai, ir labai noriu, kad pasisektų, labai tikiu tuo, ir labai bijau, kad nepavyks. betvarkė galvoje biggrin.gif atleidinėja pilvą po biški jau, ir mažėja, ir beveik nebemaudžia. tikiuosi čia gerai smile.gif

Niu geras!!Zodziu bus linksma biggrin.gif
Tikiu, kad apmastymu daug, man irgi daug minciu, net negaliu normaliai koncetruotis doh.gif o jau isivaizduoju kaip bus kita savaite, labai isiklausai i savo organizma nuolat doh.gif Bet reikia mastyt pozityviai, nes viskas bus tik geraii! nestuke.gif O kad pilva atleido, manau gerai, tvirtinasi maziukai smile.gif O kur tyrima darysit, klinikoje kurioje nors ar poliklinikoje? Ir kaip supratau reikia ispeti, kad po ivf, kai rezultatai bus, ane?
Atsakyti
Merginos, kol kas tyliai, tyliai...
14 diena po įsodinimo HCG 92,61 IU/l wub.gif
PRG 294,6 nmol/l
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 12, 13:28)
PRG 294,6 nmol/l

Tyliai, tyliai toliau suspausti kumstukai 4u.gif
Atsakyti
Visi vaistukai baiginėjasi, gal kuriai liko Fragmin ir Lutinus?
Arba gal žinote kuo pakeisti šiuos vaistukus savaitei? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 12 gegužės 2016 - 14:51
QUOTE(Famili @ 2016 05 12, 14:28)
PRG 294,6 nmol/l

nuostabu bigsmile.gif kumštukai suspausti
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 12, 14:23)
Visi vaistukai baiginėjasi, gal kuriai liko Fragmin ir Lutinus?
Arba gal žinote kuo pakeisti šiuos vaistukus savaitei? blush2.gif

Labai nuosirdziai ir tyliai dziaugiuosi smile.gif. Man buvo ta pati problema tai susiradau mergina per sm kuri vaziavo i bocian ir man atveze vaistuku, pas mane yra Fragmin, bet lutinus deja, as kita penktadieni vaziuosiu, bet gal yra kuri anksciau vaziuos. Taip pat reiketu pasiskambinti i klinika ar tikrai ir toliau reikia naudoti fragmin.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 12, 13:28)
PRG 294,6 nmol/l

Tyliai, tyliai laikom kumstukus!!! bigsmile.gif tegul ir toliau maziukai auga!! nestuke.gif
As naudojau kai LT gydziaus lyg tai clostybelgit zvakutes.. g.gif bet siaip gal geriau su gydytoju pasitarkite, kad nebutu kokiu problemeliu paskui.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 12, 14:28)
PRG 294,6 nmol/l

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti