QUOTE(blossomm @ 2016 05 06, 22:06)
Nu va, pasirodo kodel buvo tokie skaiciukai!. Viskas bus gerai, pamatysi!
o priminkit, kada jums isodinimas buvo?
Smile4theworld mes turejom pasumatyt, bet vis ziurejau ir kazkaip neisgirdau kas lietuviskai bendravo:) kaip jums sekesi? Kaip tyrimai? Kokia schema darysit?
Na, ir mes penktadienį buvom Bociane
Tai buvo mūsų pirmas vizitas. Su vyru likome labai maloniai nustebinti nuo pat pirmųjų minučių šioje klinikoje. Kas neturėjo reikalų su VK, tam gal ir sunkiau suprasti, nes kitose Lietuvos klinikose, sprendžiančiose nevaisingumo problemas, situacija gal ir geresnė.
Taigi viskas praėjo gana gerai. Man buvo 2 c.d., tai labai stresavau dėl apžiūros, nes mm metu jos niekad dar nesu turėjusi
Bet praėjo viskas gana gerai. Ir negalėjau atsistebėti tomis tapkutėmis bei "sijonėliu". Pasijutau kaip iš akmens amžiaus, nes LT niekad nieko panašaus nei viena klinika nepasiūlė
Mes lankėmės pas gydytoją Grygoruką. Auros mūsų sutapo ir jis labai taktiškas pasirodė. Kalba užtektinai, tik aš pati gal galėjau daugiau pasiklausinėti, bet iš to streso dėl apžiūros kažkaip visus klausimus užmiršau ir dėl skirtų vaistų nieko nebepaklausiau
Tyrimų mums kol kas jokių neskyrė, nes turėjau atsivežusi visą papkutę mūsų nueito kelio "įrodymų", kurių tarpe gana nemažai tyrimų buvo daryti ne taip jau ir senai. Kadangi turėjau dviejų IUI protokolus, tai ir spermogramos, bent jau kol kas, nereikėjo kartoti.
Peržiūrėjus tyrimus ir po apžiūros gydytojas diagnozavo, kad viskas atrodo puikiai. Tačiau IVF šį mėnesį dar nesidarysime. Sakė jis nori truputį mus paruošti. Paskyrė gerti kontraceptikus, padidinti Inofolico bei D vitamino dozę, taip pat antroje ciklo pusėje paskyrė leistis Gonapeptyl'į ir dar išrašė Glucophage. Kodėl man paskyrė šiuos du paskutinius vaistus taip ir nesupratau... Kai perskaičiau Glucophage aprašymą, tai jis skirtas diabetikams, o aš tokia lyg ir nesu, be to, jokių mano cukraus kiekio kraujyje tyrimų šis gydytojas nematė
Ir ką tas Gonapeptylis tiksliai daro nelabai suprantu. Žinau tik kad kažką su hormonais. Gal kuri nors daugiau žinote apie šiuos vaistus?
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 09, 14:13)
Sulaukėm embriologo skambučio. Iš 6 apsivaisino 4. Sodins trijų dienų.
Kad tik išliktų stiprūs ir sėkmingai būtų perkelti į mano išsipūtųsį pilvą..
Puikios naujienos!
O iki 5 d. neplanuoja augint?
Beje, jeigu galima, dar vieną klausimą norėčiau užduoti
kiek prisimenu, Jums išpunktavo 11, o apvaisino 6. Ką su likusiais nutarėte daryti...?