Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(blossomm @ 2016 05 09, 18:03)
Sekmes jums disziausios!! smile.gif tegul auga stipruoliukai ir sekmingo isodinimo!  nestuke.gif  Jau ryt bus?
Mes irgi is Lenkijos, dar 2 dienos stimuliaciju, ketvirtad ovitrelle ir penktadieni punkcija!! Jau laukiu nesulaukiu.. nestuke.gif  ax.gif kaip manot, jei sodintu 3 dienu, tai isodinimas butu pirmadieni, jei penktad punkcija? g.gif
O dar si savaitgali maratonas Belostoke, visi butai uzimti:// o i viesbuti negalim, nes su suniuku..
Merginos, o jums Lutinus po 3 tabletes per diena israse, ar maziau? ax.gif 
Siiap nesu gyvenime tiek tableciu gerus vienu metu..net darant LT IVf daug maziau budavo.. blink.gif

Bent jau mums po punkcijos penktadieni buvo pasakyta, kad isodinimas gali būti arba pirmadienį, arba trečiadienį - žiūrint ką nusprendžia embriologas. T.y. trijų arba penkių dienų.
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 06, 22:06)
Nu va, pasirodo kodel buvo tokie skaiciukai!. Viskas bus gerai, pamatysi! 4u.gif  nestuke.gif  o priminkit, kada jums isodinimas buvo?
Smile4theworld mes turejom pasumatyt, bet vis ziurejau ir kazkaip neisgirdau kas lietuviskai bendravo:) kaip jums sekesi? Kaip tyrimai? Kokia schema darysit?

Na, ir mes penktadienį buvom Bociane smile.gif Tai buvo mūsų pirmas vizitas. Su vyru likome labai maloniai nustebinti nuo pat pirmųjų minučių šioje klinikoje. Kas neturėjo reikalų su VK, tam gal ir sunkiau suprasti, nes kitose Lietuvos klinikose, sprendžiančiose nevaisingumo problemas, situacija gal ir geresnė.
Taigi viskas praėjo gana gerai. Man buvo 2 c.d., tai labai stresavau dėl apžiūros, nes mm metu jos niekad dar nesu turėjusi ax.gif Bet praėjo viskas gana gerai. Ir negalėjau atsistebėti tomis tapkutėmis bei "sijonėliu". Pasijutau kaip iš akmens amžiaus, nes LT niekad nieko panašaus nei viena klinika nepasiūlė biggrin.gif
Mes lankėmės pas gydytoją Grygoruką. Auros mūsų sutapo ir jis labai taktiškas pasirodė. Kalba užtektinai, tik aš pati gal galėjau daugiau pasiklausinėti, bet iš to streso dėl apžiūros kažkaip visus klausimus užmiršau ir dėl skirtų vaistų nieko nebepaklausiau doh.gif
Tyrimų mums kol kas jokių neskyrė, nes turėjau atsivežusi visą papkutę mūsų nueito kelio "įrodymų", kurių tarpe gana nemažai tyrimų buvo daryti ne taip jau ir senai. Kadangi turėjau dviejų IUI protokolus, tai ir spermogramos, bent jau kol kas, nereikėjo kartoti.
Peržiūrėjus tyrimus ir po apžiūros gydytojas diagnozavo, kad viskas atrodo puikiai. Tačiau IVF šį mėnesį dar nesidarysime. Sakė jis nori truputį mus paruošti. Paskyrė gerti kontraceptikus, padidinti Inofolico bei D vitamino dozę, taip pat antroje ciklo pusėje paskyrė leistis Gonapeptyl'į ir dar išrašė Glucophage. Kodėl man paskyrė šiuos du paskutinius vaistus taip ir nesupratau... Kai perskaičiau Glucophage aprašymą, tai jis skirtas diabetikams, o aš tokia lyg ir nesu, be to, jokių mano cukraus kiekio kraujyje tyrimų šis gydytojas nematė g.gif Ir ką tas Gonapeptylis tiksliai daro nelabai suprantu. Žinau tik kad kažką su hormonais. Gal kuri nors daugiau žinote apie šiuos vaistus?
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 09, 14:13)
Sulaukėm embriologo skambučio. Iš 6 apsivaisino 4. Sodins trijų dienų.

Kad tik išliktų stiprūs ir sėkmingai būtų perkelti į mano išsipūtųsį pilvą..  ax.gif

Puikios naujienos! drinks_cheers.gif O iki 5 d. neplanuoja augint? ax.gif
Beje, jeigu galima, dar vieną klausimą norėčiau užduoti blush2.gif kiek prisimenu, Jums išpunktavo 11, o apvaisino 6. Ką su likusiais nutarėte daryti...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile4theworld: 09 gegužės 2016 - 20:50
Gonopeptilį skiria esant PKS.Tai pas jus policistinės kiaušidės.Tai gerai ,kad kažką skiria-negu nepavykęs IVF.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 09, 20:48)
Na, ir mes penktadienį buvom Bociane  smile.gif Tai buvo mūsų pirmas vizitas. Su vyru likome labai maloniai nustebinti nuo pat pirmųjų minučių šioje klinikoje. Kas neturėjo reikalų su VK, tam gal ir sunkiau suprasti, nes kitose Lietuvos klinikose, sprendžiančiose nevaisingumo problemas, situacija gal ir geresnė.
Taigi viskas praėjo gana gerai. Man buvo 2 c.d., tai labai stresavau dėl apžiūros, nes mm metu jos niekad dar nesu turėjusi  ax.gif Bet praėjo viskas gana gerai. Ir negalėjau atsistebėti tomis tapkutėmis bei "sijonėliu". Pasijutau kaip iš akmens amžiaus, nes LT niekad nieko panašaus nei viena klinika nepasiūlė  biggrin.gif
Mes lankėmės pas gydytoją Grygoruką. Auros mūsų sutapo ir jis labai taktiškas pasirodė. Kalba užtektinai, tik aš pati gal galėjau daugiau pasiklausinėti, bet iš to streso dėl apžiūros kažkaip visus klausimus užmiršau ir dėl skirtų vaistų nieko nebepaklausiau  doh.gif
Tyrimų mums kol kas jokių neskyrė, nes turėjau atsivežusi visą papkutę mūsų nueito kelio "įrodymų", kurių tarpe gana nemažai tyrimų buvo daryti ne taip jau ir senai. Kadangi turėjau dviejų IUI protokolus, tai ir spermogramos, bent jau kol kas, nereikėjo kartoti.
Peržiūrėjus tyrimus ir po apžiūros gydytojas diagnozavo, kad viskas atrodo puikiai. Tačiau IVF šį mėnesį dar nesidarysime. Sakė jis nori truputį mus paruošti. Paskyrė gerti kontraceptikus, padidinti Inofolico bei D vitamino dozę, taip pat antroje ciklo pusėje paskyrė leistis Gonapeptyl'į ir dar išrašė Glucophage. Kodėl man paskyrė šiuos du paskutinius vaistus taip ir nesupratau... Kai perskaičiau Glucophage aprašymą, tai jis skirtas diabetikams, o aš tokia lyg ir nesu, be to, jokių mano cukraus kiekio kraujyje tyrimų šis gydytojas nematė  g.gif Ir ką tas  Gonapeptylis tiksliai daro nelabai suprantu. Žinau tik kad kažką su hormonais. Gal kuri nors daugiau žinote apie šiuos vaistus?
Papildyta:

Puikios naujienos!  drinks_cheers.gif O iki 5 d. neplanuoja augint?  ax.gif
Beje, jeigu galima, dar vieną klausimą norėčiau užduoti  blush2.gif kiek prisimenu, Jums išpunktavo 11, o apvaisino 6. Ką su likusiais nutarėte daryti...?

Labas rytas, mergaites! 4u.gif

Smile4thwworld, nu saunu, kad viskas gerai praejo!:) man glucophage irgi skyre nuo pat lapkricio pradzios, tai jau beveik puse metu geriu, jis sake neissigasti, kad vaistai skirti diabetikams, bet jie pagerina kiausialasciu kokybe, sureguliuoja cikraus kieki organizme. Mane nuo ju pradzioje pykino, bet sumazinau kieki-geriu po 1 per pietus ir visai nebepykina smile.gif
Famili, dainiuske aciu uz informacija! smile.gif 4u.gif Siaip klausinejau ir gydytojo ir sesesiu, tai tikraiusiai kad 3 dienu sodins, aisku viskas priklauso kaip maziukai augs ax.gif bet kiek skaiciau musu foruma, matau kad 5 dienu retai kada sodina ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(elenija @ 2016 05 09, 21:59)
Gonopeptilį skiria esant PKS.Tai pas jus policistinės kiaušidės.Tai gerai ,kad kažką skiria-negu nepavykęs IVF.

Ačiū labai Jums už atsakymą. Įdomu, kaip jis tai nustatė, nes apie tai nieko nekalbėjome... Na, bet turbūt reikia pasitikėt gydytoju ir visiškai atsiduot į jo rankas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blossomm @ 2016 05 10, 06:55)
Labas rytas, mergaites! 4u.gif

Smile4thwworld, nu saunu, kad viskas gerai praejo!:) man glucophage irgi skyre nuo pat lapkricio pradzios, tai jau beveik puse metu geriu, jis sake neissigasti, kad vaistai skirti diabetikams, bet jie pagerina kiausialasciu kokybe, sureguliuoja cikraus kieki organizme. Mane nuo ju pradzioje pykino, bet sumazinau kieki-geriu po 1 per pietus ir visai nebepykina smile.gif
Famili, dainiuske aciu uz informacija!  smile.gif  4u.gif  Siaip klausinejau ir gydytojo ir sesesiu, tai tikraiusiai kad 3 dienu sodins, aisku viskas priklauso kaip maziukai augs ax.gif bet kiek skaiciau musu foruma, matau kad 5 dienu retai kada sodina ten g.gif

Ačiū už atsakymą, Blossomm 4u.gif Vyras mane irgi nuramino - sako, gi ir Letrozole gėrei, nors krūties vėžio neturi, tai gal ir šitas vaistas turi kažkokį šalutinį poveikį, kuris kažkuo naudingas. Pataikė, vadinas biggrin.gif
O Jūs irgi pas tą patį gydytoją? Vat man labai įdomu kodėl jie taip retai 5 dienų sodina g.gif Aišku, kai nedaug apvaisina, tai yra didelė rizika, kad iki 5 d. niekas neišsilaikys, bet ta pati rizika ir gimdoje išlieka įsodinus 3 d. embrionukus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 10, 08:24)
Ačiū labai Jums už atsakymą. Įdomu, kaip jis tai nustatė, nes apie tai nieko nekalbėjome... Na, bet turbūt reikia pasitikėt gydytoju ir visiškai atsiduot į jo rankas smile.gif
Papildyta:

Ačiū už atsakymą, Blossomm  4u.gif Vyras mane irgi nuramino - sako, gi ir Letrozole gėrei, nors krūties vėžio neturi, tai gal ir šitas vaistas turi kažkokį šalutinį poveikį, kuris kažkuo naudingas. Pataikė, vadinas  biggrin.gif
O Jūs irgi pas tą patį gydytoją? Vat man labai įdomu kodėl jie taip retai 5 dienų sodina  g.gif Aišku, kai nedaug apvaisina, tai yra didelė rizika, kad iki 5 d. niekas neišsilaikys, bet ta pati rizika ir gimdoje išlieka įsodinus 3 d. embrionukus...  unsure.gif

Jis tikriausia turi savo gydymo arkliuku, ir vienas is ju yra kiaulasciu gerinimas, tas glucophage biggrin.gif Vistiek nepakenks manau, tik geriau bus! nestuke.gif Tik aisku per didelis vaistu kiekis irgi vargina..as siuo metu tiek daug vaistu geriu, kad net pasidariau saraseli, kada kiek ir ka vartoti mirksiukas.gif
O mes pas ta pati, Gryguruka, nuo laipkricio jau vazinejam, joa kazkaip as irgi nesupratau kodel, nes jis net nezinodamas dbr kas ir kaip, jau sake kad tikriausia sodinsime 3 dienu, tai galvoju penktadieni uzklausiu kodel g.gif
Tai jums dabar menesiukas pasiruosimo ir startuosite? nestuke.gif
Atsakyti
Viskas. Liko tik laukti.

O zinios tokios - is 11 kiausialasciu 1 buvo tuscia, 1 prastos kokybes, 9 geros. 6 bande apvaisint. 4 apsivaisino. Viena 10A, trys - 8B. Isodino dvi - 10A ir 8B.

Likusias tris kiausialastes uzsalde (nusprendem saldyti del mano mazo rezervo), du likusius embrionus po isodinimo irgi sake is karto uzsaldys.

Man is karto po punkcijos kaip ir pasake, kad sodins triju dienu, pasake, kad kartais sodina penkiu, bet kada ir kodel, nesake. Embrionu irgi neaugins iki penkiu dienu kaip supratau, is karto saldys. As nelabai ka suprantu apie tuos skaiciukus, bet sake B8 yra gera kokybe..

Tai tiek. Dabar labai labai meldziuosi ir laikau suspaudus kumstukus, kad mazuteliai issilaikytu. Toliau viskas Dievo rankose.

Beje, man nieko nepaaiskino, o as ir pati nepaklausiau, kaip dabar man reikia elgtis, reikia kazka riboti, guleti ar pan.?
Atsakyti
Man sodino 8 ir 6 lasteliu. Tai tavosios puikios!!
Po punkcijos as gulinejau (taip isejo kad labai uzkilo temperatura, tai teko savaite lovoj praleist)

Laikau kumscius!!
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 10, 12:14)
Viskas. Liko tik laukti.

O zinios tokios - is 11 kiausialasciu 1 buvo tuscia, 1 prastos kokybes, 9 geros. 6 bande apvaisint. 4 apsivaisino. Viena 10A, trys - 8B. Isodino dvi - 10A ir 8B.

Likusias tris kiausialastes uzsalde (nusprendem saldyti del mano mazo rezervo), du likusius embrionus po isodinimo irgi sake is karto uzsaldys.

Man is karto po punkcijos kaip ir pasake, kad sodins triju dienu, pasake, kad kartais sodina penkiu, bet kada ir kodel, nesake. Embrionu irgi neaugins iki penkiu dienu kaip supratau, is karto saldys. As nelabai ka suprantu apie tuos skaiciukus, bet sake B8 yra gera kokybe..

Tai tiek. Dabar labai labai meldziuosi ir laikau suspaudus kumstukus, kad mazuteliai issilaikytu. Toliau viskas Dievo rankose.

Beje, man nieko nepaaiskino, o as ir pati nepaklausiau, kaip dabar man reikia elgtis, reikia kazka riboti, guleti ar pan.?

Laikau kumstukus kad isitvirtintu smile.gif as po isodinimo dvi dienas pagulinejau, man isidinimas buvo penktadieni tai labai pasiseke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku-gele: 10 gegužės 2016 - 17:54
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 10, 12:14)
Viskas. Liko tik laukti.

Laikau kumstukus ir as uz Jus! smile.gif Kad tik isitvirtintu pas mama ir viskas bus gerai! nestuke.gif
Del rezultatu ir kokybes, as manau kad tikrai geri, dar ir snaigutes turit!! Dabar tik ramybes, nestresuoti ir islaukti tuos bent 10 d. iki kraujo tyrimo! smile.gif
O del kazkokiu atsargumo priemoniu, manau tiesiog kaip ir nestukem ankstyvame nestume-sunkiai nenesioti, nepersitempti, nestresuoti ir t.t..
Sekmes jums didziausios!! nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 11, 07:11)
Laikau kumstukus ir as uz Jus! smile.gif Kad tik isitvirtintu pas mama ir viskas bus gerai! nestuke.gif
Del rezultatu ir kokybes, as manau kad tikrai geri, dar ir snaigutes turit!! Dabar tik ramybes, nestresuoti ir islaukti tuos bent 10 d. iki kraujo tyrimo! smile.gif
O del kazkokiu atsargumo priemoniu, manau tiesiog kaip ir nestukem ankstyvame nestume-sunkiai nenesioti, nepersitempti, nestresuoti ir t.t..
Sekmes jums didziausios!! nestuke.gif  smile.gif

Labai tikiuosi, kad mažutėliai įsikabins ir nepabėgs..

o pilvas toks išpūstas, kad net darbe jaučiu kaip žiūri į jį biggrin.gif dar ir maust vos vos pradėjo. Kaip durnė dėl nieko susinervavau, keliavom užsieny, nuomojomės mašiną prieš du mėnesius, tai šiandien atsidarau sąskaitą, beveik 100 Eur už kažką nuskaičiuota, MB paskambino, paaiškino jam, kad iš policijos baudos atėjo. tai toks siutas paėmė, net nežinom už ką. bet jau nusiraminau, tikiuosi mažutėliam nepakenkiau. ir viskas, prisižadėjau sau nesinervuoti kas benutiktų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 11 gegužės 2016 - 15:43
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 11, 15:42)
Labai tikiuosi, kad mažutėliai įsikabins ir nepabėgs..

o pilvas toks išpūstas, kad net darbe jaučiu kaip žiūri į jį biggrin.gif dar ir maust vos vos pradėjo.  Kaip durnė dėl nieko susinervavau, keliavom užsieny, nuomojomės mašiną prieš du mėnesius, tai šiandien atsidarau sąskaitą, beveik 100 Eur už kažką nuskaičiuota, MB paskambino, paaiškino jam, kad iš policijos  baudos atėjo. tai toks siutas paėmė, net nežinom už ką. bet jau nusiraminau, tikiuosi mažutėliam nepakenkiau. ir viskas, prisižadėjau sau nesinervuoti kas benutiktų..

Isivaizduoju, kad pilvukas toks ispustas, nes as pati dar tik auginu folikulus (sian susprogdinau:) bet ir taip idomiai tas pilvas atrodo, siandien irgi pastebejau bendradarbiu zvilgsnius biggrin.gif o del streso, tai tikrai, reikia save raminti ir labai nestresuoti 4u.gif Nors aisku lengva man sakyti, kita savaite lygiai taip pat jausiuos ir stresuosiu del visko doh.gif nestuke.gif
Atsakyti