Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

Labas rytas,

sakykit, kaip manot, šian trečia diena po punkcijos, bet pilvas išsipūtęs, maudžia dar vis, tikrai dar negaliu normaliai nei vaikščiot, nei daryt ko nors, atėjau į darbą ir sėdžiu, nesikelsiu nuo kėdės biggrin.gif viskas labai lėtai biggrin.gif
prisiskaičiau internete, kad hyperstimuliacija gali būt, kaiušinės išdidėjusios ar pan.. baisu kažkaip pasidarė. aš čia normalu viskas, kas vyksta?
Atsakyti
Man irgi išbėga Lutinus, kartais daugiau, kartais mažiau.. bet kiek reikia pasisavina mirksiukas.gif

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 08, 06:57)
Sakykit, kurios naudoja/ naudojo Lutinus tabletes, cia normalu, kad jos iskrenta? Net nakti keliausi, nes pajauciau, kaip jos isbego..

Man pilvas išsipūtęs po punkcijos iki dabar doh.gif o tau neišrašė Clexane ar Fragmin vaistų?

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 09, 07:20)
Labas rytas,

sakykit, kaip manot, šian trečia diena po punkcijos, bet pilvas išsipūtęs, maudžia dar vis, tikrai dar negaliu normaliai nei vaikščiot, nei daryt ko nors, atėjau į darbą ir sėdžiu, nesikelsiu nuo kėdės biggrin.gif viskas labai lėtai biggrin.gif
prisiskaičiau internete, kad hyperstimuliacija gali būt, kaiušinės išdidėjusios ar pan.. baisu kažkaip pasidarė. aš čia normalu viskas, kas vyksta?

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 09, 09:55)
Man pilvas išsipūtęs po punkcijos iki dabar doh.gif o tau neišrašė Clexane ar Fragmin vaistų?

išrašė. vakar pirmą kartą susileidau.

o dėl pilvo ačiū, nuraminai šiek tiek. tikiuosi ir tas maudimas praeis.

o dabar laukiu embriologo skambučio, ar kas nors apsivaisino.. net dirbti sunku susikaupt. vis į telefoną žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
O taaaip, aš kažkaip, per darbus, buvau pamiršus apie skambutį, vyras per pietus skambina - klausia, kaip reikalai, o aš net išsigandau! Visko jau prisigalvojau.. paskambino ~16h tik embriologas.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 09, 10:26)
O taaaip, aš kažkaip, per darbus, buvau pamiršus apie skambutį, vyras per pietus skambina - klausia, kaip reikalai, o aš net išsigandau! Visko jau prisigalvojau.. paskambino ~16h tik embriologas.

vėlokai.. tai ką, apsišarvuoju tada kantrybe ir laukiu darbo dienos galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 09, 10:19)
o dabar laukiu embriologo skambučio, ar kas nors apsivaisino.. net dirbti sunku susikaupt. vis į telefoną žiūriu biggrin.gif

Laikau kumščius už jus 4u.gif

Vis paskaitau šią temą, nes greičiausiai ir mes rinksimės šią kliniką..
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2016 05 09, 13:46)
Laikau kumščius už jus  4u.gif

Vis paskaitau šią temą, nes greičiausiai ir mes rinksimės šią kliniką..

Sulaukėm embriologo skambučio. Iš 6 apsivaisino 4. Sodins trijų dienų.

Kad tik išliktų stiprūs ir sėkmingai būtų perkelti į mano išsipūtųsį pilvą.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 09, 13:13)

Kad tik išliktų stiprūs ir sėkmingai būtų perkelti į mano išsipūtųsį pilvą..  ax.gif

Sekmes jums! nestuke.gif

O su issiputusiais pilvais cia tikrai nemazai esam smile.gif Net ir po nepavykusiu bandymu dar laikosi issipute pilvukai...
Atsakyti
Liuks! Tegu ketvirtukas auga ir stiprėja thumbup.gif

Kad tik išliktų stiprūs ir sėkmingai būtų perkelti į mano išsipūtųsį pilvą..  ax.gif

Atsakyti

Sekmes jums disziausios!! smile.gif tegul auga stipruoliukai ir sekmingo isodinimo! nestuke.gif Jau ryt bus?
Mes irgi is Lenkijos, dar 2 dienos stimuliaciju, ketvirtad ovitrelle ir penktadieni punkcija!! Jau laukiu nesulaukiu.. nestuke.gif ax.gif kaip manot, jei sodintu 3 dienu, tai isodinimas butu pirmadieni, jei penktad punkcija? g.gif
O dar si savaitgali maratonas Belostoke, visi butai uzimti:// o i viesbuti negalim, nes su suniuku..
Merginos, o jums Lutinus po 3 tabletes per diena israse, ar maziau? ax.gif
Siiap nesu gyvenime tiek tableciu gerus vienu metu..net darant LT IVf daug maziau budavo.. blink.gif
Atsakyti
taip, jei penktadienį punkcija, tai įsodinimas pirmadienį. Lutinus naudoju po 3 tabl. (vaginaliniu būdu ax.gif ) + Duphaston 2 tabl. + Estrofem 4u.gif

QUOTE(blossomm @ 2016 05 09, 19:03)
Sekmes jums disziausios!! smile.gif tegul auga stipruoliukai ir sekmingo isodinimo!  nestuke.gif  Jau ryt bus?
Mes irgi is Lenkijos, dar 2 dienos stimuliaciju, ketvirtad ovitrelle ir penktadieni punkcija!! Jau laukiu nesulaukiu.. nestuke.gif  ax.gif kaip manot, jei sodintu 3 dienu, tai isodinimas butu pirmadieni, jei penktad punkcija? g.gif
O dar si savaitgali maratonas Belostoke, visi butai uzimti:// o i viesbuti negalim, nes su suniuku..
Merginos, o jums Lutinus po 3 tabletes per diena israse, ar maziau? ax.gif 
Siiap nesu gyvenime tiek tableciu gerus vienu metu..net darant LT IVf daug maziau budavo.. blink.gif

Atsakyti
Debesyse - kumsciu neatleidziu nuo pat tavo kelio pradzio! thumbup.gif. Ir priedo siunciu melynu virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Visoms merginoms didziausios sekmes wub.gif
Atsakyti