QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 05, 14:25)
Tada geriau jau viena "lysna" karta nuvaziuociau i PL, bet tikrai nesikreipciau i LT medikus... Nepersu niekam savo nuomones, bet kiek as susiduriau su LT "puikiais" medikais, tai PL nesulyginama... O ir kainu skirtumai akivaizdus... Taip, kad as tikrai nedvejociau ir pati tikrai nedvejoju Sekmes mums visoms
Su LT, o konkrečiau VK, gydytojais aš irgi turiu patirties. Dėl to ir ieškojau kur kitur galėčiau kreiptis šiuo klausimu. Ties Bocian klinika susdėliojau tikrai daug pliusų. Vienintelis dalykas, kuris mane šiek tiek neramina, tai tas, jog ribojamas apvaisinamų kiaušialasčių skaičius.... Bet viskas bus gerai
Tai su kuo susitiksim rytoj PL?
Papildyta:
QUOTE(lauku-gele @ 2016 05 05, 17:55)
Sveikos merginos, na ir daug musu vazineja iLenkija, labai nuosirdziai linkiu kiekvienai parsivezti is PL savo mazaji stebukla. O dabar dar siek tiek info apie Bocian. Kadangi as jau skaiciuoju 11 savaite (vis dar negaliu patiketi ir baisu dziaugtis) kreipiausi i LT medikus kad atliktu genetinius tyrimus ir kaip pasirodo nieko keisto manes niekur neprieme nes per velai bandziau uzsirasyti, nuvykus i Bocian apziurai Mrugach ir sako man o ko tu blaskaisi mes viska vietoje atliekame ir darome kraujo genetika, likau probloksta PL profesionalumu, kuri klinika Lietuvoje atlieka vietoje genetinius tyrimus? Taip kad manau PL klinika tikrai nera lygiu Lietuvoje, juolab kai teko dometis VK net operacines neturi (esu klaususi gydytojos), ka jau kalbeti apie palata. Laikau uz visas kumstukus ir nuosirdziai linkiu sekmes jums visoms:).
Ačiū, lauku-gele už pasidalinimą gera patirtimi ir motyvavimą savo sėkmės istorija. Tik pasitikslint noriu, čia Jūs kalbate apie genetinius jau besilaukiant, ar ne?