Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

Labas rytas 4u.gif
Kaip Jums sekasi mergaitės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 05, 07:07)
Esu pasimetus ir neisivaizduoju ka daryt doh.gif vis neateina mm,o rytoj turetume vaziuot i PL. Kazin ar apsimoka ten vaziuot paskutinemis ciklo dienomis... Galvoju gal bandyt kazkaip nusikelt? Bet nusikelsiu, o jos,zarazos,ims ir ateis siandien vakare  gun_bandana.gif

Tikrai nevažiuokite. Atsikelkite vizitą. Tyrimus daro 2-3d. Jie viską supranta ir tikrai ras jums laiką kada reikės.
Atsakyti
QUOTE(Monika43 @ 2016 05 05, 09:08)
Tikrai nevažiuokite. Atsikelkite vizitą. Tyrimus daro 2-3d. Jie viską supranta ir tikrai ras jums laiką kada reikės.

Ačiū už patarimą. Tik bijau,kad tą 2-3 gali ir nepavykt man ištaikyt... doh.gif šiaip dauguma tyrimų yra gana neseniai daryti,bet vistiek jie turbūt viską kartoja.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 05, 09:44)
Ačiū už patarimą. Tik bijau,kad tą 2-3 gali ir nepavykt man ištaikyt...  doh.gif šiaip dauguma tyrimų yra gana neseniai daryti,bet vistiek jie turbūt viską kartoja.

Reikia tik džiaugtis, kad tyrimus daro tą patį ciklą. Nes hormonai toks dalykas. Į mano atsivežtus net nepažiūrėjo. O kai atidavė atsakymus, pati palyginau. Per pusmetį rezultatai buvo kitokie. Geriau jau atidėkit kitam mėn. Aš irgi buvau ciklo pabaigoj. Padarė tik apžiūrą ir skydliaukės echoskopiją. Liepė atvažiuoti konkrečiai antrą dieną.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 05, 09:44)
Ačiū už patarimą. Tik bijau,kad tą 2-3 gali ir nepavykt man ištaikyt...  doh.gif šiaip dauguma tyrimų yra gana neseniai daryti,bet vistiek jie turbūt viską kartoja.

Jei nebutu reguliaraus ciklo, tada galima butu rizikuot vaziuot, o dabar, kai jusu ciklas reguliarus, tik 2-3, o man sake, kad net ir 4 ciklo diena is bedos galima vaziuot... Taip kad vizitas butu veltui, jei ne tomis ciklo dienomis vaziuotumet...
Atsakyti
Ačiū, merginos, už patarimus. Ką mes visos be mūsų visų darytume... ? biggrin.gif 4u.gif
Panašu, kad atėjo mano "lauktosios nelauktosios", tai priimu tai kaip ženklą, kad nieko nereikia keisti ir rytoj važiuojam yess.gif o jau vienu metu buvau sudvejojusi, kad gal tada geriau bandyt į LT medikus kreiptis, vis lengviau viską susiderinti...
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 05, 12:48)
Ačiū, merginos, už patarimus. Ką mes visos be mūsų visų darytume... ?  biggrin.gif  4u.gif
Panašu, kad atėjo mano "lauktosios nelauktosios", tai priimu tai kaip ženklą, kad nieko nereikia keisti ir rytoj važiuojam  yess.gif o jau vienu metu buvau sudvejojusi, kad gal tada geriau bandyt į LT medikus kreiptis, vis lengviau viską susiderinti...

Tada geriau jau viena "lysna" karta nuvaziuociau i PL, bet tikrai nesikreipciau i LT medikus... Nepersu niekam savo nuomones, bet kiek as susiduriau su LT "puikiais" medikais, tai PL nesulyginama... O ir kainu skirtumai akivaizdus... Taip, kad as tikrai nedvejociau ir pati tikrai nedvejoju smile.gif Sekmes mums visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 05, 14:25)
Tada geriau jau viena "lysna" karta nuvaziuociau i PL, bet tikrai nesikreipciau i LT medikus... Nepersu niekam savo nuomones, bet kiek as susiduriau su LT "puikiais" medikais, tai PL nesulyginama... O ir kainu skirtumai akivaizdus... Taip, kad as tikrai nedvejociau ir pati tikrai nedvejoju smile.gif Sekmes mums visoms  thumbup.gif

Aš irgi vis suabejodavau savo sprendimu gydytis ne Lietuvoje - daug važinėti, darbe derintis sunku.. bet MB buvo kategoriškesnis šitu klausimu - lankėmės rudenį VK, tai jis paklaikęs ten nuo visko buvo. Ir šiaip - nusprendėm rinktis Lenkiją ir stengiuosi daugiau negalvoti apie tai. Ką ir begalvosi, kai punkcija ant nosies smile.gif

Labai tikiuosi, kad šitos vienos procedūris ir užteks, nebereiks galvoti, ką rinktis vėl..

Bet kol kas nesigailiu, kad pasirinkau Lenkiją.

O jau kaip kažkada minėjau, geriausia klinika ir geriausias gydytojas bus tas, pas kurį pavyks. Labai linkiu, kad mum visom pavyktų ten, kur pasirinkom šį kartą. ir iš karto smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos, na ir daug musu vazineja iLenkija, labai nuosirdziai linkiu kiekvienai parsivezti is PL savo mazaji stebukla. O dabar dar siek tiek info apie Bocian. Kadangi as jau skaiciuoju 11 savaite (vis dar negaliu patiketi ir baisu dziaugtis) kreipiausi i LT medikus kad atliktu genetinius tyrimus ir kaip pasirodo nieko keisto manes niekur neprieme nes per velai bandziau uzsirasyti, nuvykus i Bocian apziurai Mrugach ir sako man o ko tu blaskaisi mes viska vietoje atliekame ir darome kraujo genetika, likau probloksta PL profesionalumu, kuri klinika Lietuvoje atlieka vietoje genetinius tyrimus? Taip kad manau PL klinika tikrai nera lygiu Lietuvoje, juolab kai teko dometis VK net operacines neturi (esu klaususi gydytojos), ka jau kalbeti apie palata. Laikau uz visas kumstukus ir nuosirdziai linkiu sekmes jums visoms:).
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 05 05, 16:55)
Sveikos merginos, na ir daug musu vazineja iLenkija, labai nuosirdziai linkiu kiekvienai parsivezti is PL savo mazaji stebukla. O dabar dar siek tiek info apie Bocian. Kadangi as jau skaiciuoju 11 savaite (vis dar negaliu patiketi ir baisu dziaugtis) kreipiausi i LT medikus kad atliktu genetinius tyrimus ir kaip pasirodo nieko keisto manes niekur neprieme nes per velai bandziau uzsirasyti, nuvykus i Bocian apziurai Mrugach ir sako man o ko tu blaskaisi mes viska vietoje atliekame ir darome kraujo genetika, likau probloksta PL profesionalumu, kuri klinika Lietuvoje atlieka vietoje genetinius tyrimus? Taip kad manau PL klinika tikrai nera lygiu Lietuvoje, juolab kai teko dometis VK net operacines neturi (esu klaususi gydytojos), ka jau kalbeti apie palata. Laikau uz visas kumstukus ir nuosirdziai linkiu sekmes jums visoms:).

Kaip džiaugiuosi už jus.. 4u.gif . Sakykit, turbūt praleidau, iš kelinto karto jums pavyko?.. Tiesiog norėčiau save nuraminti po pirmos nesėkmės...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 05, 19:23)
Kaip džiaugiuosi už jus.. 4u.gif . Sakykit, turbūt praleidau, iš kelinto karto jums pavyko?.. Tiesiog norėčiau save nuraminti po pirmos nesėkmės...

Mums pavyko is antro karto su snaigutemis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 05 05, 20:39)
Mums pavyko is antro karto su snaigutemis smile.gif.

Labai tikiuosi, kad ir mums nereikės ilgai laukta stebuklo nestuke.gif
Atsakyti