Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 02, 13:30)
Mums taikomas ilgas protokolas. Pirmas folikulų stebėjimas irgi paskirtas po savaitės stimuliacijos, paskyrė dar tris dienas leistis vaistukus, ketvirtą dieną sakė atvažiuoti. Kad bus punkcija nieko nesakė. Taigi net nežinau, nuvažiuosim, pamatysim..

Dainiuske, o kokio dydžio folikulai buvo pas jus po 7 dienų stimuliacijos?

Aš galvoju, kada čia mum paskirs tą punkciją..

Nu va, mums panasiai gaunasi, bet jus greiciau truputeli:) o kada jums kitas vizitas po tu 3 dienu?

Smile4theworld, nepergyvenk del mm, vistiek kazka galesit nuspresti:) o jusu pirmas vizitas? Mums zinok labai gerai, aiskiai viska paaiskina, masto ir duoda patarimus, nepalyginsi su LT gydytojais, buvom beveik visur lietuvoje. Bendraujame rusiskai, siaip zinau, kad jis ir angliskai sneka gerai. Per visa gydyma esu jam ne karta skambinus, visada rageli pakelia, pataria kaip elgtis, nu kazkaip rupestingas toks ir profesionaliai pasirode:) aisku idomu koks tas Mrugac:)
Famili-manau, kad labai geras zenklas, gal stipriai uzkibo maziukai!! Kad tik viskas butu gerai!!!😊
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 02, 20:40)

Smile4theworld, nepergyvenk del mm, vistiek kazka galesit nuspresti:) o jusu pirmas vizitas? Mums zinok labai gerai, aiskiai viska paaiskina, masto ir duoda patarimus, nepalyginsi su LT gydytojais, buvom beveik visur lietuvoje. Bendraujame rusiskai, siaip zinau, kad jis ir angliskai sneka gerai. Per visa gydyma esu jam ne karta skambinus, visada rageli pakelia, pataria kaip elgtis, nu kazkaip rupestingas toks ir profesionaliai pasirode:)

Taip,mums pirmas vizitas bus. Dėl to taip ir jaudinuosi doh.gif aš kai registravausi,tai ir prašiau,kad pas Grygoruk arba Mrugasch užregistruotų. Tikiuosi,kad sutaps mūsų auros lotuliukas.gif o kokios pas Jus bėdos?
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 02, 20:40)
Nu va, mums panasiai gaunasi, bet jus greiciau truputeli:) o kada jums kitas vizitas po tu 3 dienu?

Buvo šiandien smile.gif dešinėj kiaušidėj 1 folikulas. Ir tas mažas. Kairėj apie 15 ir jie apie 1,5 cm dydžio. Dar dvi dienas sakė leistis Menopur po 300. Tada ovitrele, dar kažkokie ir punkcija.
Kai paskaičiavau šian, tai už vaistus stimuliacijai jau 4700 zlotu sumokėjom doh.gif bet tai nieks nekaltas, kad dozių kaip arkliui reikia biggrin.gif susipirkom vaistus pries punkcija ir po jos, sumokejom dar 800 zlotų doh.gif bet kaip nors.

O sakykit, kokią sumą reikia sumokėti per punkciją? Visą? Ar dalį dar reikia mokėti per įsodinimą (juk teoriškai jo gali nebūti, jei niekas neapsivaisintų. Tfu tfu tfu, tikiuosi taip nebus...)?

Tai tiek žinių pas mane. Laikau kumščius, meldžiuosi ir ko tik nesiimu, kad viskas būtų gerai..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 03, 14:07)
Buvo šiandien smile.gif dešinėj kiaušidėj 1 folikulas. Ir tas mažas. Kairėj apie 15 ir jie apie 1,5 cm dydžio. Dar dvi dienas sakė leistis Menopur po 300. Tada ovitrele, dar kažkokie ir punkcija.
Kai paskaičiavau šian, tai už vaistus stimuliacijai jau 4700 zlotu sumokėjom  doh.gif bet tai nieks nekaltas, kad dozių kaip arkliui reikia biggrin.gif susipirkom vaistus pries punkcija ir po jos, sumokejom dar 800 zlotų  doh.gif  bet kaip nors.

O sakykit, kokią sumą reikia sumokėti per punkciją? Visą? Ar dalį dar reikia mokėti per įsodinimą (juk teoriškai jo gali nebūti, jei niekas neapsivaisintų. Tfu tfu tfu, tikiuosi taip nebus...)?

Tai tiek žinių pas mane. Laikau kumščius, meldžiuosi ir ko tik nesiimu, kad viskas būtų gerai..

Nesijaudinkit taip... Tai taip pat nera gerai... Viskas tikrai bus gerai smile.gif
Uz vaistus mes irgi sumokejom labai panasiai... Po punkcijos konsultacijoje pas gydytoja paklausia kokia rinksites buda - pigesni ar brangesni. Bent jau mums galima buvo sumoketi isodinimo diena. Tepaklause kaip mums patogiau. Mes su Mrugazc bendraujam. Gal kitoms buvo kitaip? Mes sumokejom po punkcijos. Manau, kad pinigu neimtu, jei zinotu, jog gali nepavykt apvaisinimas. Ar as klystu?
Ir svarbiausia - pozityvas! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 03, 15:14)
Nesijaudinkit taip... Tai taip pat nera gerai... Viskas tikrai bus gerai smile.gif
Uz vaistus mes irgi sumokejom labai panasiai... Po punkcijos konsultacijoje pas gydytoja paklausia kokia rinksites buda - pigesni ar brangesni. Bent jau mums galima buvo sumoketi isodinimo diena. Tepaklause kaip mums patogiau. Mes su Mrugazc bendraujam. Gal kitoms buvo kitaip? Mes sumokejom po punkcijos. Manau, kad pinigu neimtu, jei zinotu, jog gali nepavykt apvaisinimas. Ar as klystu?
Ir svarbiausia - pozityvas!  4u.gif  bigsmile.gif

Mes irgi su Mrugacz, tik šian priėmė Grygoruk, nes Lenkijoj šian nedarbo diena.
O aš kaip ir nesijaudinu labai - žinau, kad mums reikės tos brangesnės procedūros, nes pas MB tragedija su morfologija - sveikų darant spermograma nerado. Bet taikant imsi sakė suras smile.gif tai gal del to šiek tiek baisu. Bet viskas bus gerai, turi būti smile.gif

P.s. Ačiū už palaikymą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 03 gegužės 2016 - 14:27
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 03, 07:07)
Taip,mums pirmas vizitas bus. Dėl to taip ir jaudinuosi  doh.gif aš kai registravausi,tai ir prašiau,kad pas Grygoruk arba Mrugasch užregistruotų. Tikiuosi,kad sutaps mūsų auros lotuliukas.gif o kokios pas Jus bėdos?

Viskas bus gerai, pamatysi! smile.gif) Sekmytes jums didziausios!!
Musu tai neaiskios kilmes-jau 7 metai, 5 iui, 1 ivf, laporoskopijos nu zodziu ilga ilga istorija:( o jusu?
Debesyse - oho, kaip idomiai, o po kiek reikejo puregono leistis pradzioje?
O is kitos puses gerai-ilgai auginti mazuliukai isaugs geros kokybes ir gerai isitvirtins:))
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 03, 20:20)
Viskas bus gerai, pamatysi! smile.gif) Sekmytes jums didziausios!!
Musu tai neaiskios kilmes-jau 7 metai, 5 iui, 1 ivf, laporoskopijos nu zodziu ilga ilga istorija:( o jusu?
Debesyse - oho, kaip idomiai, o po kiek reikejo puregono leistis pradzioje?
O is kitos puses gerai-ilgai auginti mazuliukai isaugs geros kokybes ir gerai isitvirtins:))

Puregono? Nesileidau as tokio.. Menopur stimuliavo. Dozem po 300 mg nuo pat pradziu, is viso jau 11 dienu, rytoj bus 12ta diena, paskutine..
Labai tikiuosi, kad isaugs geros kokybes.. Pati pradzia stimuliacijos buvo labai sunki emociskai, labai kraujavimo savo bijojau, nes beveik dvi savaites kraujavau.. Bet dabar jau kaip ir gerai viskas. Ramiai auginu folikulus. Tegu tik auga kuo stipresni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 03 gegužės 2016 - 19:30
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 03, 19:29)
Puregono? Nesileidau as tokio.. Menopur stimuliavo. Dozem po 300 mg nuo pat pradziu, is viso jau 11 dienu, rytoj bus 12ta diena, paskutine..
Labai tikiuosi, kad isaugs geros kokybes.. Pati pradzia stimuliacijos buvo labai sunki emociskai, labai kraujavimo savo bijojau, nes beveik dvi savaites kraujavau.. Bet dabar jau kaip ir gerai viskas. Ramiai auginu folikulus. Tegu tik auga kuo stipresni smile.gif

Niu va matai, kaip skirtingai, o man puregona skyre. Bet matai, kiekvienam individualiai.. g.gif
Supratau, zodziu augini stipruoliukus!!:) Del kraujavimo-man irgi buvo, ir labai pergyvenau, gydytojui kelis kartus net skambinau, bet praejo viskas!:) tai dabar penktadieni vizitas?
Debesyse, smile4theworld o kuom jus stimuliavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 02, 19:27)
Šiandien sugalvojau pasižiūrėti, koks mano PRG savaitę po punkcijos. Nes niekada, apart Duphaston, jokio progesterono nenaudojau. Buvo įdomu kaip savinasi jis organizme. Naudoju Lutinus 3 kart dienoje + Duphaston 2 tabl. Rezultatas šiek tiek šokiravo blink.gif
user posted image

ar ne per aukštas? g.gif

kažkokia kitokia skaičiavimo metodika. man panašiai Endemike su HCG buvo ...
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 03, 20:56)
Niu va matai, kaip skirtingai, o man puregona skyre. Bet matai, kiekvienam individualiai.. g.gif
Supratau, zodziu augini stipruoliukus!!:) Del kraujavimo-man irgi buvo, ir labai pergyvenau, gydytojui kelis kartus net skambinau, bet praejo viskas!:) tai dabar penktadieni vizitas?
Debesyse, smile4theworld o kuom jus stimuliavo?  smile.gif

Kadangi mūsų dar tik pirmas vizitas ir konsultacija laukia, tai dar niekuo nestimuliavo.
Atsakyti
The
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 04, 16:45)
Kadangi mūsų dar tik pirmas vizitas ir konsultacija laukia, tai dar niekuo nestimuliavo.

doh.gif doh.gif teisingai gi!!! Vat vadinasi, kai praleidi daug info forume.. blush2.gif
Bet siaip pasiskaiciau musu skyreli-dauguma stimuliuojasi su kitais vaistukais negu puregon, idomu kodel mums butent siuos vaistukus skyre g.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 04, 23:59)
The
doh.gif  doh.gif  teisingai gi!!! Vat vadinasi, kai praleidi daug info forume.. blush2.gif
Bet siaip pasiskaiciau musu skyreli-dauguma stimuliuojasi su kitais vaistukais negu puregon, idomu kodel mums butent siuos vaistukus skyre g.gif

Esu pasimetus ir neisivaizduoju ka daryt doh.gif vis neateina mm,o rytoj turetume vaziuot i PL. Kazin ar apsimoka ten vaziuot paskutinemis ciklo dienomis... Galvoju gal bandyt kazkaip nusikelt? Bet nusikelsiu, o jos,zarazos,ims ir ateis siandien vakare gun_bandana.gif
Atsakyti