Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(wanilla69 @ 2016 04 25, 17:23)
aš taip pat nemažai išsiunčiau pakvietimų ir nieko negavau, įdomu kaip čia viskas vyksta  g.gif

laikiame smile.gif jei jus kas ateis parasykite man ok smile.gif man net smalsu, kodek nieko neateina
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 25, 18:29)
grąžinimas per paštą - užsipildot return label, atsispausdinat ir keliaujat su tuo lapu (dalis jo eina ant siuntinio) į Jums artimiausią pašto skyrių, siuntimas nemokamas, instrukcija paštininkei ant to paties lapo, nuo A iki Ž 4u.gif

Geras bigsmile.gif O kur konkrečiai ką spausdinti, va tos vietos nesuprantu blush2.gif

A, toje nuorodoje pildyti. Savo vardu viską? Ar GAP adresą, ar ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 25 balandžio 2016 - 17:33
QUOTE(prettiness @ 2016 04 25, 18:31)
A, toje nuorodoje pildyti. Savo vardu viską? Ar GAP adresą, ar ką?

taip, toje nuorodoje spaudžiat ant Click link here to generate your DHL return shipping label, atidaro naują langą ir supildot info - paskutiniuose dviejuose punktuose įrašot savo užsakymo numerį 4u.gif kai supildysit viską, atsispausdinsit grąžinimo lapą... dalis jo eis ant siuntinio, kita dalis bus instrukcija paštininkei, kaip užregistruoti... ir taip, viskas Jūsų vardu - tiksliau tuo, kuriuo užsakymas buvo...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 25, 18:36)
ir taip, viskas Jūsų vardu - tiksliau tuo, kuriuo užsakymas buvo...

Ačiū labai, nes neįmanoma buvo suprasti, kas tas klientas dabar gaunasi - aš ar jau gapas biggrin.gif

Na bet kliento adresas - GAP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 25 balandžio 2016 - 17:43
QUOTE(prettiness @ 2016 04 25, 18:40)
Ačiū labai, nes neįmanoma buvo suprasti, kas tas klientas dabar gaunasi - aš ar jau gapas  biggrin.gif

Na bet kliento adresas - GAP?

Juk jūs Gap'o klientas. Gapo adresą pati sistema įrašys kur reikia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 25, 18:10)
Džinsiukų išmatavimai: ilgis(šoninė siūlė)- 92 cm, plotis per užpakalį 38 cm, per juosmenį 32. Žalių kelnyčių labai panašūs( milimetrai plius minus): 93-38-31.

Per liemeni tik-tik, o is ilgio dar dideles gerokai
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 04 25, 18:45)
Juk jūs Gap'o klientas. Gapo adresą pati sistema įrašys kur reikia.

JMD, as tau laiska parasiau su tuo, ka radau vasarinio spintoj
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 25, 19:13)
Per liemeni tik-tik, o is ilgio dar dideles gerokai
Papildyta:
JMD, as tau laiska parasiau su tuo, ka radau vasarinio spintoj

Mieloji, a tikrai man? Ba nieka negavau blink.gif
Atsakyti
Merginos ar amazon.de kainuoja grazinimas? Atsiėmiau siuntini paste, tai atsispausdinus lapa nesti grazinti siuntini i pasta? 4u.gif aciu kas pagelbes

O gal yra norinciu siu odiniu batuku http://www.amazon.de...ailpage_o00_s00, 40 dydis, bet didinti verysad.gif verysad.gif 50 eur.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 25, 19:17)
Mieloji, a tikrai man? Ba nieka negavau  blink.gif

Nu tau, tuoj dar karta issiusiu
Atsakyti
gal kas zinote ar imanoma atsiskaityt su Lt kortele sioje pardeje https://www.clarksoutlet.co.uk, dabar yra neblogu kainu
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 04 25, 19:47)
gal kas zinote ar imanoma atsiskaityt su Lt kortele sioje pardeje https://www.clarksoutlet.co.uk, dabar yra neblogu kainu

Negalima
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 25, 19:52)

gaila, jau buvau susigundziusi pati pirkti, tarpininkems nesinori moket smile.gif
Atsakyti