Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(zeneta @ 2016 04 25, 14:04)
ten siaip galutine suma buna parasyta  ax.gif nebutina pristatymas i namus, galima ir is sandelio paciam pasiimt  ax.gif

Aciu 4u.gif is sandelio man niekaip smile.gif as is toli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kimora @ 2016 04 25, 14:05)
Viso 12.5e  4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 04 25, 14:07)
8,49 - kaina, atsiimant jų ofise.
12,5  - kaina, jeigu jie siunčia jums į namus smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal patarsite kur būtų galima suspirkti puošnų baltą berniukišką bodžiuką marškinėlių tipo (t.y. su kalnieriuku ir sagutėm), maždaug 60 dydžio. O gal kas turite parduoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 04 25, 11:35)
Pas Rudaplauke labai viskas gerai ir su aptarnavimu ir l.greitai siuntos ateina. Stengiasi greit viska nupirkt,jei skubu... Jau daug metu pas ja perku ir ner buve nesusipratimu

ir man patinka pirkti per Rudaplauke, tiek atsiemimas man labai patogus. Per Laureta su pirkimu irgi viskas gerai man buvo, bet su atsiemimu labai nepatiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2016 04 25, 14:56)
Gal patarsite kur būtų galima suspirkti puošnų baltą berniukišką bodžiuką marškinėlių tipo (t.y. su kalnieriuku ir sagutėm), maždaug 60 dydžio. O gal kas turite parduoti? smile.gif

va idomus komplektukas smile.gif
http://www2.hm.com/e...0349081001.html
Atsakyti
Rytoj perku SD Vilniuje....
dar galit jungtis siuntimo išlaidoms pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2016 04 25, 15:56)

Nextdirect.com yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, ieškau kas gali uzsakyt is italijos parduotuviu batus; issirinkau is kammi.it; italai nesiuncia I Lietuva, gal yra tarpininkiu, kurios siuncia, gal galite parekomenduoti?
Atsakyti
Gal kas planuojate pirkti paspirtukus, noreciau jungtis kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 24, 23:01)
merginos, kas pirkot next per PA, koki "unit" rinkotes registruojant adresa? ten duoda rinktis is triju, nzn ar gera pasirinkau, nesinori, kad siuntinys paklystu

As aiskinausi kai bandziau laime pirkt is vertbaudet.co.uk, tai siaip jie unito neturi. Bet sake vest 4 unita, jei reikalauja, ten gerenoriski kaimynai biggrin.gif bet man su vertbuadet nepraejo, atsauke...

Jei kam aktualu, pareklamuosiu virtuvele is Asdos, labai uz lux uz gera kaina, vakar tetis surinko, visa seima grozisi biggrin.gif tiesa, nedidele- 90 aukscio ir 60 plocio, bet mano 2-metei sociai!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 25, 14:59)
As aiskinausi kai bandziau laime pirkt is vertbaudet.co.uk, tai siaip jie unito neturi. Bet sake vest 4 unita, jei reikalauja, ten gerenoriski kaimynai biggrin.gif bet man su vertbuadet nepraejo, atsauke...

Jei kam aktualu, pareklamuosiu virtuvele is Asdos, labai uz lux uz gera kaina, vakar tetis surinko, visa seima grozisi biggrin.gif  tiesa, nedidele- 90 aukscio ir 60 plocio, bet mano 2-metei sociai!

Pirkot uz 40 svaru? Gal skaiciavot kiek gavosi su atsiuntimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 04 25, 17:06)
Pirkot uz 40 svaru? Gal skaiciavot kiek gavosi su atsiuntimu?  4u.gif

Jo, 40 svaru, apie 65 eurai su siuntimu gavos. Uz tokia kaina nieko panasaus neradau...
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 25, 15:03)

Ačiū, šitą mačiau. Bet man reikia be varlytės ir nereikia kelnyčių smile.gif

QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 04 25, 15:07)
Nextdirect.com yra mirksiukas.gif

Ačiū, pažiūrėsiu dar kartą. Nes žiūrėjau ten, neradau. gal blogai žiūrėjau tada biggrin.gif
Atsakyti