Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

Jei del greicio, tai pas taure greiciasiai buna smile.gif buvo kad per savaite atkeliaudavo (jei parduotuve greitai issiuncia ir pataiko iki tos dienos, kai issiuncia). Bet daznai nenupirkdavo, kai geras sale.
Siuncia karta per savaite visos tikriausiai lektuvu.
Per laureta man labiau sekasi pirkti smile.gif tik labai greitai buna retai. O tarpininkavimas nuo sumos ir nuo parduotuves priklauso. Jau kur kokie tax buna, kurioje valstijoje, nesigilinu net, kur labiau apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 04 25, 10:33)
jau pas ridzi tai siaubingas aptarnavimas ir siuntiniai eina be proto ilgai... Lektuvu ten apie menesi eina  lotuliukas.gif o laivu tai is vis 2-3 menesius... pamirsti ir ka buvai uzsisakius  cool.gif

as next.co.uk pakvietimo taip ir negavau  unsure.gif

man viskas buvo su ja gerai, aisku tik 2 siuntinukus ir siunciau. o del pakvietimo, tai jis apie para laiko eina , dar as gal kokiu 10 emailu gavau , kad negalioja jiems, nes jau yra pirke, tai nezinau, tokiu atveju jums kazka atsiuncia ar ne .
Atsakyti
4u.gif Gal L carnitino Vokieciuose kas nors uzmate,pirko pigiau nei Lt?smile.gif
Atsakyti
Pas Rudaplauke labai viskas gerai ir su aptarnavimu ir l.greitai siuntos ateina. Stengiasi greit viska nupirkt,jei skubu... Jau daug metu pas ja perku ir ner buve nesusipratimu
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 04 25, 11:40)
Aš perku per Kate25, nors 15 proc., bet labai patiko ir greitis, ir tarpininkavimas, informavimas, per 10 dienų atkeliavo siuntinukas, skaičiukai paiiškinti, apie eigą informuota, jokių neaiškumų ar klausimų.

man irgi jeigu reikia greitai, tai perku per Taure arba per Kate25, super bendravimas, prekes ateina per savaite. O ne tai susimoki normaliai kaina siuntima, tokia pacia, kaip pas Taure ir kate25, bet prekes gauni per menesi, o ne per savaite, kaip pas kitas.... Tai reiskia, kad tarpininke pataupo pirkeju saskaita ir siuncia kitu budu, nei nurodo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas nori pasidalinti https://www.cocoonce...-25g/16200.html

perkant 2 pudras, 1 gauni for free.
tai 1vnt gaunasi 12.03euro.

rašykit AŽ
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 04 25, 10:40)
Aš perku per Kate25, nors 15 proc., bet labai patiko ir greitis, ir tarpininkavimas, informavimas, per 10 dienų atkeliavo siuntinukas, skaičiukai paiiškinti, apie eigą informuota, jokių neaiškumų ar klausimų.

Pritariu del Kate25. Su ja viskas konkreciai, aiskiai, greitai. Nepatiko tarpininkes laureta ir ridzis
Atsakyti
faini naktinukai parsisiunciau 4u.gif lekgvuciai ir kokybiski
http://www.amazon.de...TAN5A6821JXQ3EG
Atsakyti
Gal galit paprotinti kas perkat PA blush2.gif

5kg kaina 8,49, priatatymas i namus 12,50 g.gif tai tie 12,50 cia jau suma uz kg su pristatymu ar viso butu 20,99 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 25 balandžio 2016 - 13:02
QUOTE(bbiitute @ 2016 04 25, 14:02)
Gal galit paprotinti kas perkat PA  blush2.gif
5kg kaina  8,49, priatatymas i namus 12,50  g.gif  tai tie 12,50 cia jau suma uz kg su pristatymu ar viso butu 20,99  4u.gif ?

ten siaip galutine suma buna parasyta ax.gif nebutina pristatymas i namus, galima ir is sandelio paciam pasiimt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 25 balandžio 2016 - 13:05
QUOTE(bbiitute @ 2016 04 25, 14:02)
5kg kaina  8,49, priatatymas i namus 12,50  g.gif  tai tie 12,50 cia jau suma uz kg su pristatymu ar viso butu 20,99  4u.gif ?

Viso 12.5e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 04 25, 13:02)

8,49 - kaina, atsiimant jų ofise.
12,5 - kaina, jeigu jie siunčia jums į namus smile.gif
Atsakyti