Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

ačiū 4u.gif bet tai kaip nesugebėjau rasti parduotuvėj doh.gif doh.gif doh.gif
ir kokie barsukai dirba,kad stovėjo ir juokėsi,jog nebegalioja akcija doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, HM dar free ship'as kol kas? Jei panaudočiau tą kodą 25% vienai prekei, man tą vieną ir atsiųstų dykai?

QUOTE(Brima* @ 2016 04 19, 08:38)
Koks drabuziu  maišelis turi buti H&M parduotuvei nuolaidai gauti?  Ar dar yra ta akcija?

Dar apsimoka tą vieną prekę su 25% nusipirkt, gaila, kad tik online beliko, o ne parduotuvėj.

QUOTE(Bluntė @ 2016 04 19, 10:05)
Tai pasiūliau jiems tarpusavyje pakalbėti kas ką siūlo ir nesiūlo  biggrin.gif

Nu čia tai joo doh.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif domina Victoria's Secret parduotuvė, žiūriu siunčia ir į LT, ar būtų galima pačiai užsisakyti? g.gif g.gif
Jau radau info, kad reiktų susimokėti LT PVM, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domelija: 19 balandžio 2016 - 11:12
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 19, 11:00)
ačiū  4u.gif  bet tai kaip nesugebėjau rasti parduotuvėj  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
ir kokie barsukai dirba,kad stovėjo ir juokėsi,jog nebegalioja akcija  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu čia jau viršūnė - juoktis iš klientų blink.gif doh.gif , pas mane būna irgi nusišneka klientai, bet ne visi gi viską žino ir supranta doh.gif , net nepagalvočiau juoktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 04 19, 12:05)
Nu čia jau viršūnė - juoktis iš klientų  blink.gif  doh.gif , pas mane būna irgi nusišneka klientai, bet ne visi gi viską žino ir supranta  doh.gif , net nepagalvočiau juoktis  doh.gif

Tipo sako iki 10d galiojo tai nereiskia kad 10diena galioja doh.gif ir mergina su vaikinu kasose cha cha cha...o as apsikabinus panom sukneles,maikutes ir su 1men mazium doh.gif man juokinga nebuvo biggrin.gif

Paguodai atsiunte Hm koda ir atsiprase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 19, 11:13)
Tipo sako iki 10d galiojo tai nereiskia kad 10diena galioja  doh.gif  ir mergina su vaikinu kasose cha cha cha...o as apsikabinus panom sukneles,maikutes ir su 1men mazium  doh.gif  man juokinga nebuvo biggrin.gif

Paguodai atsiunte Hm koda ir atsiprase biggrin.gif

nu bet tai brudai kokie..
Atsakyti
Renku http://www.3s-sports.de/
Pirksiu vakare. Kaunas
Atsakyti
Patarkite, prašau, kur ieškoti moteriškos odinukės? Gal kokią nuolaidą matėt :-)
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu toki klausima. Pirkau is tesco drabuzelius 04.16. Rezervavo iskart visa suma, bet veliau parase,kad vieno daikto jau nebeturi ir pinigus grazins. Uzsakyma PA jau gavo, patikrinai savo sask ir ziuriu kad nuo 04.16 dienos taip ir kaba ta suma uz drabuzi,rezervuota. Cia dabar reikia i banka skambint,kad nuimtu rezervacija ar kaip? Aciu uz atsakymus!
Atsakyti
merginos, gal kur matet arba turit minciu kur ieskot 140 ugio berniokui ale odines striukytes lengvos? iki 30 eur max

maniskis HM'e pamate ir jam taip dabar reikia jos. tam HM'e jam dydis netiko, kaip ant pakabos kabejo biggrin.gif

arba gal kas isaugta turit nenudeveta kartais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 19 balandžio 2016 - 12:18
QUOTE(elituke @ 2016 04 19, 13:00)
Sveikos merginos. Turiu toki klausima. Pirkau is tesco drabuzelius 04.16. Rezervavo iskart visa suma, bet veliau parase,kad vieno daikto jau nebeturi ir pinigus grazins. Uzsakyma PA jau gavo, patikrinai savo sask ir ziuriu kad nuo 04.16 dienos taip ir kaba ta suma uz drabuzi,rezervuota. Cia dabar reikia i banka skambint,kad nuimtu rezervacija ar kaip? Aciu uz atsakymus!

per 14 dienu nuims rezervacija 4u.gif parduotuve greit grazina pinigus, bet bankas dazniausiai tempia guma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 19 balandžio 2016 - 12:20
apie HM reklamą Facebook biggrin.gif zodziu ką ten pamatysit- viskas fake biggrin.gif

As said in the previous emails, the post and promotion is a fake and will not give you any discounts.
Atsakyti