ačiū bet tai kaip nesugebėjau rasti parduotuvėj
ir kokie barsukai dirba,kad stovėjo ir juokėsi,jog nebegalioja akcija
Merginos, HM dar free ship'as kol kas? Jei panaudočiau tą kodą 25% vienai prekei, man tą vieną ir atsiųstų dykai?
Dar apsimoka tą vieną prekę su 25% nusipirkt, gaila, kad tik online beliko, o ne parduotuvėj.
Nu čia tai joo
QUOTE(Brima* @ 2016 04 19, 08:38)
Koks drabuziu maišelis turi buti H&M parduotuvei nuolaidai gauti? Ar dar yra ta akcija?
Dar apsimoka tą vieną prekę su 25% nusipirkt, gaila, kad tik online beliko, o ne parduotuvėj.
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 19, 10:05)
Tai pasiūliau jiems tarpusavyje pakalbėti kas ką siūlo ir nesiūlo
Nu čia tai joo
Sveikos domina Victoria's Secret parduotuvė, žiūriu siunčia ir į LT, ar būtų galima pačiai užsisakyti?
Jau radau info, kad reiktų susimokėti LT PVM, ar ne?
Jau radau info, kad reiktų susimokėti LT PVM, ar ne?
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 19, 11:00)
ačiū bet tai kaip nesugebėjau rasti parduotuvėj
Nu čia jau viršūnė - juoktis iš klientų , pas mane būna irgi nusišneka klientai, bet ne visi gi viską žino ir supranta , net nepagalvočiau juoktis
QUOTE(priklausomybe @ 2016 04 19, 12:05)
Nu čia jau viršūnė - juoktis iš klientų , pas mane būna irgi nusišneka klientai, bet ne visi gi viską žino ir supranta , net nepagalvočiau juoktis
Tipo sako iki 10d galiojo tai nereiskia kad 10diena galioja ir mergina su vaikinu kasose cha cha cha...o as apsikabinus panom sukneles,maikutes ir su 1men mazium man juokinga nebuvo
Paguodai atsiunte Hm koda ir atsiprase
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 19, 11:13)
Tipo sako iki 10d galiojo tai nereiskia kad 10diena galioja ir mergina su vaikinu kasose cha cha cha...o as apsikabinus panom sukneles,maikutes ir su 1men mazium man juokinga nebuvo
nu bet tai brudai kokie..
Renku http://www.3s-sports.de/
Pirksiu vakare. Kaunas
Pirksiu vakare. Kaunas
Patarkite, prašau, kur ieškoti moteriškos odinukės? Gal kokią nuolaidą matėt :-)
Sveikos merginos. Turiu toki klausima. Pirkau is tesco drabuzelius 04.16. Rezervavo iskart visa suma, bet veliau parase,kad vieno daikto jau nebeturi ir pinigus grazins. Uzsakyma PA jau gavo, patikrinai savo sask ir ziuriu kad nuo 04.16 dienos taip ir kaba ta suma uz drabuzi,rezervuota. Cia dabar reikia i banka skambint,kad nuimtu rezervacija ar kaip? Aciu uz atsakymus!
merginos, gal kur matet arba turit minciu kur ieskot 140 ugio berniokui ale odines striukytes lengvos? iki 30 eur max
maniskis HM'e pamate ir jam taip dabar reikia jos. tam HM'e jam dydis netiko, kaip ant pakabos kabejo
arba gal kas isaugta turit nenudeveta kartais?
maniskis HM'e pamate ir jam taip dabar reikia jos. tam HM'e jam dydis netiko, kaip ant pakabos kabejo
arba gal kas isaugta turit nenudeveta kartais?
QUOTE(elituke @ 2016 04 19, 13:00)
Sveikos merginos. Turiu toki klausima. Pirkau is tesco drabuzelius 04.16. Rezervavo iskart visa suma, bet veliau parase,kad vieno daikto jau nebeturi ir pinigus grazins. Uzsakyma PA jau gavo, patikrinai savo sask ir ziuriu kad nuo 04.16 dienos taip ir kaba ta suma uz drabuzi,rezervuota. Cia dabar reikia i banka skambint,kad nuimtu rezervacija ar kaip? Aciu uz atsakymus!
per 14 dienu nuims rezervacija parduotuve greit grazina pinigus, bet bankas dazniausiai tempia guma
apie HM reklamą Facebook zodziu ką ten pamatysit- viskas fake
As said in the previous emails, the post and promotion is a fake and will not give you any discounts.
As said in the previous emails, the post and promotion is a fake and will not give you any discounts.