Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(Brima* @ 2016 04 25, 10:49)
Gal yra mamyciu Kauniečių kuriom pakeliui Drobės g.?  4u.gif  prasyciau paslaugos, neliksiu skolinga  4u.gif

Galiu pagelbet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2016 04 25, 09:49)
Laba,

Gal kuri galit atsiųst pakvietimą i next.co.uk  ax.gif Kokių duomenų ten reikia? Ačiū! 4u.gif

galite man parasyti smile.gif as jau kokiu 100 issiunciau, dar nuo vieno nenumirsiu smile.gif O siaip daug kas klausia del to unit , rasau bendrai , as nezinau , koks unitas, ir PA kai ju klausiau taip pat man nieko konkreciai neatrase , todel neklauskite manes smile.gif))))) as pati rasiau 4 , man siuntinukas atejo, bet ziurekit pacios, jums spresti. Nenoriu buti kalta po to , kad kazkas kakzam pasimes . O siaip nexte siandien nemokamas pristatymas . Dabar sedziu ir galvoju, uzsakyneti, ar laukti tos nuolaidos, kol kas niekas man neatejo sad.gif(( ar pavyko kam nors is to vos ne simto zmoniu padaryti uzsakyma ? viena mama parase , kad jai gavosi , gal kam daugiau, galvoju gal I vakara ka gausiu , ir neskubeti sad.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2016 04 25, 10:02)
Mergytes, priminkit tarpininkes is jav kontaktus, kuri ima 10% tarpininkavima ir greit atkeliauja siuntinukai wub.gif  niekaip nepamenu blush2.gif

as taip suprantu , kad ridzis smile.gif bet ji kitoje grupeje, o keliauja arba lektuvu tada greitai, ar laivu , tada ilgai, jei reikes rasykite , paieskosiu ju tema pas save, kazkur issaugojusi. Bet gal ir ne ji, o kas kita duos geresne
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 25, 11:02)
prie sterimaro ne pas mane jungiesi ? jei taip galiu pabandyti paieskoti numeri,

Neįsivaizuoju, ar ji viena užsakinėjo, ar jungėsi su kuo, manęs to neinformavo, jau seniai, kovo gale kažkur buvo jos pasiūlymas kas norėtų paimti vieną buteliuką, nes po du pakuotėje. Praėjusią savaitę parašė, kad susikambins ir paims vandenuka, palikau savo nr, ir nei žinutės, nieko... Matau, kad čia aktyvi būna, parašau, kaip dėl vandenuko ir - tyla... Galėtų tiesiog parašyt, kad neturiu ar kada turėsiu, ar susirgau, ar kada planuoju paimt, keistai taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linceka: 25 balandžio 2016 - 10:21
QUOTE(linceka @ 2016 04 25, 10:20)
Neįsivaizuoju, ar ji viena užsakinėjo, ar jungėsi su kuo, manęs to neinformavo, jau seniai, kovo gale kažkur. Praėjusią savaitę parašė, kad susikambins ir paims vandenuka, palikau savo nr, ir nei žinutės, nieko... Matau, kad čia aktyvi būna, parašau, kaip dėl vandenuko ir  - tyla... Galėtų tiesiog parašyt, kad neturiu ar kada turėsiu, ar susirgau, ar kada planuoju paimt, keistai taip...

tai ji is jusu to vandenuko nepaima ? ar jums neduoda ? nes jei ji is jusu , ir neatsiskaite, tai parasykite, gal kitas kas paims , o jei ji jums turi ji duoti , tada sudetingiau, geriau vel jungtis prie cocoon .
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 25, 10:08)

Papildyta:

as taip suprantu , kad ridzis smile.gif bet ji kitoje grupeje, o keliauja arba lektuvu tada greitai, ar laivu , tada ilgai, jei reikes rasykite , paieskosiu ju tema pas save, kazkur issaugojusi. Bet gal ir ne ji, o kas kita duos geresne

Pas ja temoje lyg 12% maciau g.gif nebent pakele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 25, 11:22)
tai ji is jusu to vandenuko nepaima ? ar jums neduoda ? nes jei ji is jusu , ir neatsiskaite, tai parasykite, gal kitas kas paims , o jei ji jums turi ji duoti , tada sudetingiau, geriau vel jungtis prie cocoon .

Ji pirko ir turėtų duoti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 25, 11:08)

jau pas ridzi tai siaubingas aptarnavimas ir siuntiniai eina be proto ilgai... Lektuvu ten apie menesi eina lotuliukas.gif o laivu tai is vis 2-3 menesius... pamirsti ir ka buvai uzsisakius cool.gif

as next.co.uk pakvietimo taip ir negavau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 25 balandžio 2016 - 10:36
QUOTE(Užsispyrusi @ 2016 04 25, 10:49)
Laba,

Gal kuri galit atsiųst pakvietimą i next.co.uk  ax.gif Kokių duomenų ten reikia? Ačiū! 4u.gif

Aciu, jau nebereikia. Jau issiunte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 04 25, 11:33)
jau pas ridzi tai siaubingas aptarnavimas ir siuntiniai eina be proto ilgai... Lektuvu ten apie menesi eina  lotuliukas.gif o laivu tai is vis 2-3 menesius... pamirsti ir ka buvai uzsisakius  cool.gif

matyt pas skirtingus Ridzius užsakinėjam biggrin.gif
man laivas visad 6-8 savaitės smile.gif as net gailiuosi,kad taip greit ateina, nes pirkau kitai žiemai, o jau turiu atėjusius siuntinius doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 25, 11:36)
matyt pas skirtingus Ridzius užsakinėjam biggrin.gif
man laivas visad 6-8 savaitės smile.gif as net gailiuosi,kad taip greit ateina, nes pirkau kitai žiemai, o jau turiu atėjusius siuntinius  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

tai gal su kauno pas juos problemos, nezinau, nes nebeperku... Bet situacija baisi, kad lektuvu 3-4 savaites eitu dar nemaciau niekur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 04 25, 11:33)
jau pas ridzi tai siaubingas aptarnavimas ir siuntiniai eina be proto ilgai... Lektuvu ten apie menesi eina  lotuliukas.gif o laivu tai is vis 2-3 menesius... pamirsti ir ka buvai uzsisakius  cool.gif

Aš perku per Kate25, nors 15 proc., bet labai patiko ir greitis, ir tarpininkavimas, informavimas, per 10 dienų atkeliavo siuntinukas, skaičiukai paiiškinti, apie eigą informuota, jokių neaiškumų ar klausimų.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 04 25, 10:23)
Pas ja temoje lyg 12% maciau g.gif  nebent pakele g.gif

as pas Laureta kelis kart uzsakinejau, viskas ok,prekes ejo nedaugiau keliu savaiciu, tik ilgiau uztrunka kol yra atsiunciami galutiniai skaiciukai, nes iki jos prekes eina 1-2 savaites 4u.gif
Atsakyti