Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

Mergaitės, gal narės happy mammy telefoną žinot. Gal vaikiukai susirgo g.gif . Jau kelios dienos kai gavau siuntinuką iš GAP ir parašiau į až ir el paštu. Jokio atsakymo negaunu. O prekių daug ir smulkių už 50 eur, mažiem vaikam, kur jas dėt reiks jei neatsiras, nebent anūkų laukt biggrin.gif . Niekad neprašau pinigų iš anksto kai prijungiu, pirmas kartas kai neatsiliepia ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2016 04 25, 08:05)
Sveikos merginos, patarkit kaip nusipirkt is amazon...ar pirkt per tarpininke, o gal cia kas perkat pacios ir mane prijungtumet? Pries savaite gal uzsakiau per tarpininke batus is amazon po savaites paraso kad neuzsake ir ner ta kaina jau..tai supykau ir dbr per ten nenoriiu vel prasyt...o kaina vel gera tai galvoju kaip nupirkt is amazon uk??? Patarkit shopomanes smile.gif

As planuoju pirkti siandien, galiu prijungti, bet as is Kauno.
Siunciuos per PA andresa.

QUOTE(ellinga @ 2016 04 25, 08:42)
Jei finansai nespaudzia tik uz Micro, vyras turi Hudora, jis patenkintas.... bet micro ir yra micro  smile.gif  (sau hudoros nepirkciau)

O del ratu? Pripuciami ar guminiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 25, 09:48)
brukstelkit, kiek cm per liemeni ir klubus bei paciu kelniu ilgi
gal maniskiui tiks

Gerai, vakare parašysiu, liemuo abiejuose gumom reguliuojasi.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite pagelbėti su windeln.de. Pora kartų esu pirkusi buvo viskas gerai, šiandien bandžiau pirkit ir atsiskaityti kreditine kortele, bet parašė, kad šis apmokėjimo būdas negalimas, tuomet pakeičiau į paypal, bet vis tiek parašė, kad šia apmokėjimo būdas negalimas, o pinigus rezervavo g.gif Gal kas esate susidūrę su tokia situacija? Ar reikia man kažkur kreiptis, kad nuimtų rezervaciją, ar savaime paleis tuos pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 25, 09:49)
Gerai, vakare parašysiu, liemuo abiejuose gumom reguliuojasi.

mane irgi domina ismatavimai:)
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas zinote pigu.lt galiojanti koduka. Nes senesni, nebeveikia 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš taip pat norėčiau pagalbos, gal kuri turit narės Millshake telefoniuką? Matau jungiasi kooperacijai tai batukams savaitgalį, tai kitoms prekytėms, jungiausi dėl Sterimar jūros vandenuko prieš mėnesį ir jokių žinių apie eigą, nuo balandžio 20 d. į žinutes neatsako ..sad.gif Lb laukčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linceka: 25 balandžio 2016 - 09:46
Gal yra mamyciu Kauniečių kuriom pakeliui Drobės g.? 4u.gif prasyciau paslaugos, neliksiu skolinga 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Gal kuri galit atsiųst pakvietimą i next.co.uk ax.gif Kokių duomenų ten reikia? Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Mergytes, priminkit tarpininkes is jav kontaktus, kuri ima 10% tarpininkavima ir greit atkeliauja siuntinukai wub.gif niekaip nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 04 25, 09:45)
Mergaitės, aš taip pat norėčiau pagalbos, gal kuri turit narės Millshake telefoniuką? Matau jungiasi kooperacijai tai batukams savaitgalį, tai kitoms prekytėms, jungiausi dėl Sterimar jūros vandenuko prieš mėnesį ir jokių žinių apie eigą, nuo balandžio 20 d. į žinutes neatsako ..sad.gif Lb laukčiau...

prie sterimaro ne pas mane jungiesi ? jei taip galiu pabandyti paieskoti numeri,
Atsakyti
kiek is GAP esu pirkus, visad gaudavau sekimo nuoroda i DHL puslapi. Si karta kazkodel ne DHL, o Yodel g.gif Sekimo informacija negalima...
Ar esat kas susidure su Yodel g.gif Kas turetu atvezti? kiek laiko siuntimas gali trukti? g.gif
Atsakyti