Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 24, 18:59)
Pagal rekomendacijas buvau pas šią:
http://sugihara.lt/p...oge-trichologe/
paskui diagnozės užtvirtinimui buvau pas Dr. Jūratę Grigaitienę. Dirba ji Kairiūkščio g. 2, bet papult be šansų, tai buvau privačiai, dirba ji čia http://www.gkklinika.com/lt/doctor/7

QUOTE(JMD @ 2016 04 24, 19:27)
Šabūnienė Sugiharoj.

Aciu aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plekšnytė @ 2016 04 24, 13:38)
Gal kuri tiksliai zinote iki kada tas HM -15% kodas galioja. Laiske raso tik 48 val., paskubekite, o laisko apacioje mazom raidem parasyta galioja iki 04.29
Gal as kazka ne taip suprantu  g.gif  Nežinau, ar skubėti užsisakyti ar galiu dar luktelti...  smile.gif

turbut busiu praleidus kaska, ar jie cia tiesiai i LT siuncia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedrynelis: 24 balandžio 2016 - 20:08
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 04 24, 08:15)
Mergaitės, gal kur matėt gera kaina tokių kėdučių  http://bloombaby.lt/fresco.htm

Kokia ta gera kaina g.gif

QUOTE(Monikutia @ 2016 04 24, 10:28)
Turiu pora klausimėlių.. Ar Windeln įmanoma laiškais bendrauti angliškai? Ar tik vokiškai? Nei biški nemoku vokiškai  doh.gif

QUOTE(Bluntė @ 2016 04 24, 10:45)
Nei emailu nei telefonu angliskai nekalba biggrin.gif

QUOTE(as-berry @ 2016 04 24, 14:03)
Bendrauju su jais angliskai ir kol kas sekmingai. Atraso gal po savaites i mano laiska, bet atsakymus visad gaunu. Del dvieju uzsakymu jau kontaktavau - neturiu nusiskundimu del klientu aptarnavimo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi angliškai bendravau. Bet taip, nelabai jie skuba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 04 24, 21:07)
turbut busiu praleidus kaska, ar jie cia tiesiai i LT siuncia?

Taip, jau keletas savaičių. Ir siuntimas dabar nemokamas.
Atsakyti
Gal butu norinciu prisijungt prie sportsdirect siuntimo pasidalinimui, pirksiu sivakar iki 24val.
Siuskit norincios rageiga@gmail.com
Atsakyti
Gal kas patarsit, kur pigiau baby art 3d ieskoti (lygtai taip vadinas). Noreciau duktereciai nupirkti toki, kur ne idube o iskile rankyte ir kojyte buna. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 04 24, 20:52)
www.brands4friends.de susigundžiau.. gal kad Vilniuje norėtų prisijungti? siuntimas per eshopwedrop.lt  4u.gif
o kokios siuntimo DE sąlyqos? niekur nerandu, qal ieškot nemoku...
Atsakyti
merginos, kas pirkot next per PA, koki "unit" rinkotes registruojant adresa? ten duoda rinktis is triju, nzn ar gera pasirinkau, nesinori, kad siuntinys paklystu
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 04 24, 21:45)
o kokios siuntimo DE sąlyqos? niekur nerandu, qal ieškot nemoku...

6,9 eur lyg ir.
Atsakyti
Uzsakinesiu sportsdirect. Kaunas arba persiunciu. Bankas swed.

Krepseliu laukiu: kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, gal kuri padesit apsispresti del MICRO paspirtuko smile.gif

Reikia suaugusiam zmogui, renkuosi tarp modeliu Flex 200 ir Flex Air 200. Kaip suprantu jie skiriasi kad vienas pripuciamais ratukais, kitas guminiais. Gal galiet akzka pasakyti, kuriais rieda smagiau? Lyg girdejau kad paspirtukui priepuciami ratukai nera patogu? g.gif
Diiiiidelis dekui kas pagelbes. 4u.gif

O jei dar apie Hudora suaugusiems kas parasytumet ar verti demesio lyginant su Micro butu isvs tobula, nes kaina juk perpus pigiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2016 04 24, 12:47)
Gal kas nori prisijungti Vilniuje (galiu ir persiusti) is mytoys.de. Priimciau kelias mergytes. Taikyciau pirmo apsipirkimo koduka 10proc. Reik keliu dovanu vaikam  biggrin.gif (emeilas: klaauzada@gmail.com)  4u.gif  ax.gif

Sveiki, noreciau prisijungti. Noriu pirkti paspirtuka ir vezimuka. Ar jusu nuolaidu kodas galiotu sioms prekems? Kiek reikia moketi uz pristatyma? Pirmadieni karta siusiuos per toki kooperavimasi
Atsakyti