Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 24, 16:54)

Aciu 4u.gif
Paskaiciau , tai visai galva susisuko doh.gif biggrin.gif galvojau , kad su 300 apsieisiu , bet...
Atsakyti
Gal butu norinciu prisijungti prie SD siuntimui i LT pasidlainti - PANEVEZYS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2016 04 24, 17:36)
Mergaites, padekit prasau su H@M dzinsu dydziais-nes ju lentele visai nesuprantama.
nesioju M-L, 38-40 eur dydi, klubai 99 cm, koki dydi dzinsu imti-29,30,31,32,33 ar 34 dydi? doh.gif

Aš su 95cm klubais ėmiau 29dydį, turiu vienus džinsus 29, tinkami, rizikavau aišku ax.gif nes modelis kitas ir gali būti su kitais visai išmatavimais... tikiuosi nebus dideli, o jei bus mažoki - bus proga pasikūdinti biggrin.gif
Atsakyti
Dėviu 38 dydį, tai hm džinsus nešioju 29 dydį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 04 23, 20:03)
Kokia buvo Subtotal suma, kad jus taip taršo? unsure.gif
Bet tai papildomos išlaidos g.gif Jeigu suma neviršyja 22 eurų, tai kodėl tą reikia daryti?

šitą, banko skyriuje - išduoda nemokamai.

Nebent užsakytumėt internetinėje bankininkystėje - tada mokama.
Atsakyti
Klausimas ne i tema, pamenu buvo diskusija apie galvos odos ir plauku problemas ir kalbejote apie gydytojus. Nereikejo, tai neisidemejau, dabar skubiai prisireike. Viktorija ir JMD berods rase kur kreipes, gal galite parasyti pavardes gydyoju? Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Ar yra dar kur nors HM aptarimų tema SM'e ? pasiklydau jų dydžiuose ....
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2016 04 24, 18:47)
Klausimas ne i tema, pamenu buvo diskusija apie galvos odos ir plauku problemas ir kalbejote apie gydytojus. Nereikejo, tai neisidemejau, dabar skubiai prisireike. Viktorija ir JMD berods rase kur kreipes, gal galite parasyti pavardes gydyoju? Busiu labai dekinga  4u.gif

Pagal rekomendacijas buvau pas šią:
http://sugihara.lt/p...oge-trichologe/
paskui diagnozės užtvirtinimui buvau pas Dr. Jūratę Grigaitienę. Dirba ji Kairiūkščio g. 2, bet papult be šansų, tai buvau privačiai, dirba ji čia http://www.gkklinika.com/lt/doctor/7
Atsakyti
Labas vakaras,
Ryt uzsakinesiu Sportsdirect.com Kaunas,kitur siusiu reg,pastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2016 04 24, 18:47)
Klausimas ne i tema, pamenu buvo diskusija apie galvos odos ir plauku problemas ir kalbejote apie gydytojus. Nereikejo, tai neisidemejau, dabar skubiai prisireike. Viktorija ir JMD berods rase kur kreipes, gal galite parasyti pavardes gydyoju? Busiu labai dekinga  4u.gif

Šabūnienė Sugiharoj.
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 04 24, 16:55)
Aš su 95cm klubais ėmiau 29dydį, turiu vienus džinsus 29, tinkami, rizikavau aišku ax.gif nes modelis kitas ir  gali būti su kitais visai išmatavimais... tikiuosi nebus dideli, o jei bus mažoki - bus proga pasikūdinti  biggrin.gif

QUOTE(ramzyte @ 2016 04 24, 17:01)
Dėviu 38 dydį, tai hm džinsus nešioju 29 dydį wink.gif

aciu, mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2016 04 24, 16:06)
Visazines, noriu paklaust apie EMU batukus. Mano pana uzsiprase - kaip ir laikas paieskot ziemai, kai tiksliai ne sezonas.
Va lyg nebloga kaina (nesu pirkus, bet per DE adresa turetu but galima): https://www.brands4f...odu...22:"emu"}
Tik vat negaliu apsisprest, ar verta moket vos ne dvigubai brangiau us "waterproof"? Jeigu tinkamai priziuret gal ne taip baisiai perslampantys ir tie paprastieji?  g.gif

susigundžiau.. gal kad Vilniuje norėtų prisijungti? siuntimas per eshopwedrop.lt 4u.gif
Atsakyti