Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

Ar siunciates kavos aparatus ? g.gif

Gal galit koki gera rekomenduoti , nekapsulini 4u.gif

Uzsimanaiu pasidovanoti sau , nieko nesuprantu apie juos , tik skania kava megstu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 24, 14:25)
Manau tas kodas visiems vienodas, bent mano 6397. Bet kas iš to 15 proc, kai parduotuvėj gali tą patį gauti ax.gif .
Bet kaip tą 25 proc vienai prekei gaut g.gif .

Aga, tas pats kodas 4u.gif na gal yra mergaičių iš mažesnių miestelių, kur nėra h&m ax.gif o parduotuvėj už tekstilę berods vienai prekei, o čia visam krepšiukui -15% ax.gif ir taikė dar prekėm kur 3 už 2 kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 04 24, 14:23)
Aga, tas pats kodas 4u.gif na gal yra mergaičių iš mažesnių miestelių, kur nėra h&m ax.gif  o parduotuvėj už tekstilę berods vienai prekei, o čia visam krepšiukui -15% ax.gif  ir taikė dar prekėm kur 3 už 2 kainą 4u.gif

Kiek H&M tera LT.... Kaune nera, pvz. Nors antras pagal gyventoju skaiciu LT miestelis...
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 04 24, 12:54)
Ar  siunciates kavos aparatus ? g.gif

Gal galit koki  gera rekomenduoti , nekapsulini  4u.gif

Uzsimanaiu pasidovanoti sau , nieko nesuprantu apie juos , tik skania  kava megstu wub.gif  biggrin.gif

Mes pirkom miele, nesisiunciau, nes jo kaina lt buvo geriausia. Superinis aparatas, tik kad ne is pigiuju 4u.gif
Atsakyti
siulau nauja Lutein 40 mg, 60 tableciu pakuote, ( Lutein 40 mg with Zeaxanthin
40 mg / 60 Softgels ) , galiojimas iki 09/17
13 eur

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 24, 13:25)
Bet kaip tą 25 proc vienai prekei gaut g.gif .

Paparastai, parašai savo el paštą reikiamam langely, ten kur NEWSLETTER SIGN UP ir gauni, antrą kartą koduko nepanaudosi, vienkartinis schmoll.gif

Beja, išskirtinai Jums ačiū už nurodytą iš iherbo šampūną nuo pleiskanų, išgelbėjo mano mergaitės galvos odą 4u.gif
QUOTE(Dziugile @ 2016 04 24, 14:23)
Aga, tas pats kodas 4u.gif na gal yra mergaičių iš mažesnių miestelių, kur nėra h&m ax.gif  o parduotuvėj už tekstilę berods vienai prekei, o čia visam krepšiukui -15% ax.gif  ir taikė dar prekėm kur 3 už 2 kainą 4u.gif

Tikrai taip, HM parduotuvė man nepakeliui ir tik internetinė parduotuvė gelbėja apsiperkant, pasinaudojau pasiūlymu 3 už 2 kainą ir dar 15 proc, jaučiuosi visai gerai apsipirkus biggrin.gif

Atsakyti
Gal kuri tiksliai zinote iki kada tas HM -15% kodas galioja. Laiske raso tik 48 val., paskubekite, o laisko apacioje mazom raidem parasyta galioja iki 04.29
Gal as kazka ne taip suprantu g.gif Nežinau, ar skubėti užsisakyti ar galiu dar luktelti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 04 24, 11:57)
Siunčia į Europą, o neturi nieko, kas angliškai kalbėtų  doh.gif  Nebūtų vokiečiai biggrin.gif Tai ką man dabar daryt, su google išsivertus pora klausimų siųst  g.gif  Ar bandyt kitą užsakymą daryt..

oi jums neteko is Vokietijos ar Uk parduotuves su kokiu indu sneket ar kitu trecios salies atstovu..nuluztumet biggrin.gif nesupranta nieko, sedi prie telefono pusiau kazkokia pauksciu kalba, pusiau anglu ir vis praso paaiskinimo ka reiskia vienas ar kitas angliskas zodis doh.gif kartais vos prisikvieti tikra angla kad suprastu ko nori lotuliukas.gif
Atsakyti
mytoys kodas atiduotas.
Atsakyti
[quote=shimmer,2016 04 24, 10:53]
H&M atsiuntė -15% kodą viskam ir free shipui 4u.gif turbūt visos gavot ax.gif
[/quote]

kaip jum gerai thumbup.gif man nieko neatsiuncia verysad.gif
[/quote]
as 20 buvau gavus,o siandien 15 negavau
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 04 24, 14:36)
Paparastai, parašai savo el paštą reikiamam langely, ten kur NEWSLETTER SIGN UP ir gauni, antrą kartą koduko nepanaudosi, vienkartinis  schmoll.gif

Beja, išskirtinai Jums ačiū už nurodytą iš iherbo šampūną nuo pleiskanų, išgelbėjo mano mergaitės galvos odą 4u.gif
Tikrai taip, HM parduotuvė man nepakeliui ir tik internetinė parduotuvė gelbėja apsiperkant, pasinaudojau pasiūlymu 3 už 2 kainą ir dar 15 proc, jaučiuosi visai gerai apsipirkus  biggrin.gif

Buvau parašius, bet kadangi jau iš parduotuvės buvau gavus tik pasibaigęs buvo, todėl pakartotinai nedavė. Ačiū narei atidavusiai. Net nebūčiau pagalvojus, kad Kaune HM nėra, kai Šiauliuose yra bigsmile.gif ... Nors šiaip gal ir tiesa, gėris, kai gali neišėjus iiš namų apsipirkt .
Džiaugiuosi, kad padėjo, man jis irgi superinis, kiek išbandžius, geriausiai nuo pleiskanų pagelbėjo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 04 24, 12:28)
Sveikos, merginos smile.gif

Turiu pora klausimėlių.. Ar Windeln įmanoma laiškais bendrauti angliškai? Ar tik vokiškai? Nei biški nemoku vokiškai  doh.gif o jie man užsakymą atšaukė ir pinigus grąžino, bet neparašė dėl ko. Prekė yra prekyboje, viskas lyg tvarkoj.. Gal yra kam taip buvę? Beje, tas užsakymas mano paskyroj vis dar kabo kaip apdorojamas.

QUOTE(Bluntė @ 2016 04 24, 12:45)
Nei emailu nei telefonu angliskai nekalba biggrin.gif
O ir vokiskai jau 1.5men nesugebam susikalbet. Nes tipo windeln ir prekiu sandelys du skirtingi padaliniai

Bendrauju su jais angliskai ir kol kas sekmingai. Atraso gal po savaites i mano laiska, bet atsakymus visad gaunu. Del dvieju uzsakymu jau kontaktavau - neturiu nusiskundimu del klientu aptarnavimo mirksiukas.gif
Atsakyti