Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(kavamale @ 2016 04 23, 21:30)
Gal kas renkat SPORTSdirect uzsakyma ar norit pasikooperuot?

Renku.
Kaunas arba persiunciu.
Krepseliu laukiu: kristina.kristrar@gmail.com

Prie windeln prisijungciau arba parinkciau.
Atsakyti

H&M atsiuntė -15% kodą viskam ir free shipui 4u.gif turbūt visos gavot ax.gif
[/quote]

kaip jum gerai thumbup.gif man nieko neatsiuncia verysad.gif
Atsakyti
RENKU MOTHERCARE www.mothercare.com, i LT per TUKI, az, Vilnius (Virsuliskes), siunciu i kitus miestus
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Turiu pora klausimėlių.. Ar Windeln įmanoma laiškais bendrauti angliškai? Ar tik vokiškai? Nei biški nemoku vokiškai doh.gif o jie man užsakymą atšaukė ir pinigus grąžino, bet neparašė dėl ko. Prekė yra prekyboje, viskas lyg tvarkoj.. Gal yra kam taip buvę? Beje, tas užsakymas mano paskyroj vis dar kabo kaip apdorojamas.
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 04 24, 11:28)
Sveikos, merginos smile.gif

Turiu pora klausimėlių.. Ar Windeln įmanoma laiškais bendrauti angliškai? Ar tik vokiškai? Nei biški nemoku vokiškai  doh.gif o jie man užsakymą atšaukė ir pinigus grąžino, bet neparašė dėl ko. Prekė yra prekyboje, viskas lyg tvarkoj.. Gal yra kam taip buvę? Beje, tas užsakymas mano paskyroj vis dar kabo kaip apdorojamas.

Nei emailu nei telefonu angliskai nekalba biggrin.gif
O ir vokiskai jau 1.5men nesugebam susikalbet. Nes tipo windeln ir prekiu sandelys du skirtingi padaliniai
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2016 04 23, 18:12)
nueikit į banką, atspausdins mokėjimą ir patvirtins darbuotojo antspaudu. Mums panašiai reikėjo įrodyti kai apmokėjom už sūnaus bendrabutį UK.

Kiti išrašai ir kopijos, bei print screen netiko.

QUOTE(Bluntė @ 2016 04 23, 18:35)
Man su aliexpress reikejo muitinei pateikt. Tai dariau print screen istrynus kita info ir uzsakymo print screen. Ne copy paste. O print screen. Nors ir ji galima turbut redaguot kas moka smile.gif
Bet bent tada pakako muitinei

QUOTE(Abuelita @ 2016 04 23, 19:03)
Kokia buvo Subtotal suma, kad jus taip taršo? unsure.gif
Bet tai papildomos išlaidos g.gif Jeigu suma neviršyja 22 eurų, tai kodėl tą reikia daryti?

Aciu mergaites 4u.gif
Pavyko sumazinti israsa ir padariau printscreenu, kaip supratau tiko, parase pastas, kad perduos ismuitinimui g.gif
As ir buvau rami, nes mano suma 21.6€ be siuntimo, bet pasirodo kliuvo jiems kazkas. Nu gerai, kad vyras su kompu grizo, nes kaip ta per plansetke butu reikeje padaryti, nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 24, 10:45)
Nei emailu nei telefonu angliskai nekalba biggrin.gif
O ir vokiskai jau 1.5men nesugebam susikalbet. Nes tipo windeln ir prekiu sandelys du skirtingi padaliniai

Siunčia į Europą, o neturi nieko, kas angliškai kalbėtų doh.gif Nebūtų vokiečiai biggrin.gif Tai ką man dabar daryt, su google išsivertus pora klausimų siųst g.gif Ar bandyt kitą užsakymą daryt..
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 23, 17:06)
Kalbant apie antiperspirantus mab nerealus sitas! Anksciau budavo LT,kainavo gal 8 litus!bet iseme ji senokai...tai is amazonu siunciuos. Man jis vienintelis kol kas stabdo prakaitavima.

https://www.amazon.c...K...&ref=plSrch

Ne sitie? Ar butent tas zydras?...

http://www.kosmada.l...h/result/?q=mum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 24 balandžio 2016 - 11:26
H&M atsiuntė -15% kodą viskam ir free shipui 4u.gif turbūt visos gavot ax.gif

kaip jum gerai thumbup.gif man nieko neatsiuncia verysad.gif

Manau tas kodas visiems vienodas, bent mano 6397. Bet kas iš to 15 proc, kai parduotuvėj gali tą patį gauti ax.gif .
Bet kaip tą 25 proc vienai prekei gaut g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 24 balandžio 2016 - 12:37
QUOTE(lina0612 @ 2016 04 23, 21:25)
Gal butu norinciu prisijungt siuntimui pasidalinti prie:
https://www.zulily.co.uk/?ref=logo

Siusiu per UK

Kaunas

Yra emukų gerom kainom.
Atsakyti
Gal kas nori prisijungti Vilniuje (galiu ir persiusti) is mytoys.de. Priimciau kelias mergytes. Taikyciau pirmo apsipirkimo koduka 10proc. Reik keliu dovanu vaikam biggrin.gif (emeilas: klaauzada@gmail.com) 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 04 23, 21:08)
Kada norit uzsakinet? Koks miestas?

Vilnius 4u.gif Kai tik atsiras su kuom dalintis siuntima biggrin.gif
Atsakyti