Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(elizieja @ 2016 04 23, 16:34)
mergaitės, truputį ne į temą- bet reik pagalbos  4u.gif
Kaip iš el.bankininkystės swedbanko ištraukti nuskaitymo kopiją, būtent iherbo  doh.gif
Nu jei darau pavedimą kažkokiam asmeniui, viskas ok - galiu pasirinkti ir duoda pdf formatą, galiu išsaugoti, bet jei perki pardėj ir moki kortele, tai tik ir rodo, kad pirkai, o pasirinkti to mokėjimo neduoda - va bėda pas mane taip pat ir su iherbu, o paštas reikalauja deklaruoti, niekas jam netinka, jau kelintą kartą susirašom  doh.gif
"Laba diena,

Prašome pateikti banko apmokėjimo kopiją atsiskaitant už prekes iš kreditinės kortelės, kurioje būtų matyti rezervuota/ nuskaityta pinigų suma."

Ar man jau čia reiks į banką eiti ir prašyti, kažkokios kopijos?  g.gif

Aš print screen siunčiau...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 23, 15:19)
nueikit į GAP return puslapį, ten spaudžiant ant nuorodos, kad sugeneruoti DHL return label, suvedat info (paskutiniuose punktuose bus du kartus rašomas užsakymo numeris), Jums atsiųs grąžinimo formą, kurios dalis eis ant siuntinio, kitą dalį nešat į paštą - paštininkei visa pilna instrukcija jai yra... net jei ir nežino, mokės, nes ten step by step surašyta, kiek pamenu... ir dar į voką turit įdėti tą lapuką, kuriame nurodote, ką grąžinate, ir priežastis, kodėl grąžinat 4u.gif jei angliškai mokate, tai iš viso viskas paprasta 4u.gif

ACIU 4u.gif Bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 04 23, 16:34)
mergaitės, truputį ne į temą- bet reik pagalbos  4u.gif
Kaip iš el.bankininkystės swedbanko ištraukti nuskaitymo kopiją, būtent iherbo  doh.gif
Nu jei darau pavedimą kažkokiam asmeniui, viskas ok - galiu pasirinkti ir duoda pdf formatą, galiu išsaugoti, bet jei perki pardėj ir moki kortele, tai tik ir rodo, kad pirkai, o pasirinkti to mokėjimo neduoda - va bėda pas mane taip pat ir su iherbu, o paštas reikalauja deklaruoti, niekas jam netinka, jau kelintą kartą susirašom  doh.gif
"Laba diena,

Prašome pateikti banko apmokėjimo kopiją atsiskaitant už prekes iš kreditinės kortelės, kurioje būtų matyti rezervuota/ nuskaityta pinigų suma."

Ar man jau čia reiks į banką eiti ir prašyti, kažkokios kopijos?  g.gif

O nukopijuot tą puslapį kur matosi kad nuskaityti rezervuoti pinigai neužtenka?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 23, 15:36)
Aš print screen siunčiau...

QUOTE(JMD @ 2016 04 23, 15:39)
O nukopijuot tą puslapį kur matosi kad nuskaityti rezervuoti pinigai neužtenka?

Copy paste padariau - netinka biggrin.gif

o jei printscreen darysiu išrašą, tai nesimatys mano vardo pavardes g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 04 23, 16:43)
Copy paste padariau - netinka  biggrin.gif

o jei printscreen darysiu išrašą, tai nesimatys mano vardo pavardes  g.gif

Tai kad matosi.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 04 23, 16:43)
Copy paste padariau - netinka  biggrin.gif

o jei printscreen darysiu išrašą, tai nesimatys mano vardo pavardes  g.gif

aš gal ne taip suprantu klausimą, bet jei pirkot ir mokėjot suvesdama kortelės duomenis, prisijungus į el. bankininkystę neduoda paspausti ant gavėjo, kad atsidarytų naujas atskiras langas su visa info (kam, kiek, už ką ir kieno mokėta buvo)? g.gif o pats iHerb nėra atsiuntęs kokios ala sąskaitos faktūros? muitinei reikia būtinai išrašo iš banko?
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 04 23, 17:26)
man sis superinis, tik ten turbut visokiu blogybiu prideta...
http://www.cocooncen...-50ml/9872.html

Kalbant apie antiperspirantus mab nerealus sitas! Anksciau budavo LT,kainavo gal 8 litus!bet iseme ji senokai...tai is amazonu siunciuos. Man jis vienintelis kol kas stabdo prakaitavima.

https://www.amazon.c...K...&ref=plSrch
Atsakyti
Gavau pakvietima i next.co.uk, bandau registruotis ir sustojau ties billing adress, meta, kad postcode netinkamas. Kazin kodel, nes lyg ir gerai suvedu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2016 04 23, 16:13)
Gavau pakvietima i next.co.uk, bandau registruotis ir sustojau ties billing adress, meta, kad postcode netinkamas. Kazin kodel, nes lyg ir gerai suvedu sad.gif

O kieno adresą vedat?
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 23, 15:57)
aš gal ne taip suprantu klausimą, bet jei pirkot ir mokėjot suvesdama kortelės duomenis, prisijungus į el. bankininkystę neduoda paspausti ant gavėjo, kad atsidarytų naujas atskiras langas su visa info (kam, kiek, už ką ir kieno mokėta buvo)? g.gif o pats iHerb nėra atsiuntęs kokios ala sąskaitos faktūros? muitinei reikia būtinai išrašo iš banko?

reikėjo ir iherbo sąsk, dabar reikalauja būtinai ir banko pavedimo kopijos doh.gif
Atsakyti
Savo, lietuviska adresa vedu ties billing adress, nea?
Atsakyti
esprit striuke 3m mergaitei 11,7 sv
https://www.amazon.c...DFJ381GX727RJAE

esprit 10 m ir 12 m panelems -13,5 sv
https://www.amazon.c...U...;th=1&psc=1
Atsakyti