Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(agnulia @ 2016 04 23, 10:51)
Vakar pas mane i facebook isilauze kazkas i account'a  doh.gif  ir pridejo sio puslapio nuotrauku,nuorodu ir pritagino visus mano draugus  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Gerai,kad man paskambino ir pasake,ko as cia siulau visiem tuos akinius pirkti.... Zodziu laikykites kuo toliau nuo sio puslapio,o jei spaudete nuoroda siulau iskart visur kur buvote prisijunge pakeisti savo slaptazodzius...

As Facebook'e ir pamaciau ta reklama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 23 balandžio 2016 - 11:15
Kur perkate mezgimo, nėrimo siūlus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2016 04 23, 13:07)
Kur perkate mezgimo, nėrimo siūlus? smile.gif

Gariūnuose
Atsakyti
Merginos, kaip grazint Gap'ui ? Nesu to dariusi. Zinau, kad daug kalbeta, bet nebuvo aktualu niekad, o dabar noriu grazinti. Ir kur Kaune geriausia nest, nes tikrai bet kuriam paste nieko jos nesupras.
Nezinau kur ka pildyt turiu.
Papasakokit, plyzzzz 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 04 23, 15:02)
Merginos, kaip grazint Gap'ui ? Nesu to dariusi. Zinau, kad daug kalbeta, bet nebuvo aktualu niekad, o dabar noriu grazinti. Ir kur Kaune geriausia nest, nes tikrai bet kuriam paste nieko jos nesupras.
Nezinau kur ka pildyt turiu.
Papasakokit, plyzzzz  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nueikit į GAP return puslapį, ten spaudžiant ant nuorodos, kad sugeneruoti DHL return label, suvedat info (paskutiniuose punktuose bus du kartus rašomas užsakymo numeris), Jums atsiųs grąžinimo formą, kurios dalis eis ant siuntinio, kitą dalį nešat į paštą - paštininkei visa pilna instrukcija jai yra... net jei ir nežino, mokės, nes ten step by step surašyta, kiek pamenu... ir dar į voką turit įdėti tą lapuką, kuriame nurodote, ką grąžinate, ir priežastis, kodėl grąžinat 4u.gif jei angliškai mokate, tai iš viso viskas paprasta 4u.gif
Atsakyti
Priimciau pora mamyciu siuntimui pasidalinti mytoys.de 20proc batams,rubams. Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 23, 15:19)
nueikit į GAP return puslapį, ten spaudžiant ant nuorodos

Ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 23, 10:48)
Bet man niekas nestabdo prakaitavimo. Bet tarkim nuo AE deziko niekad nepagelto.

Ir Driclor nepadeda? Tada tik botoksas belieka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 23, 11:48)
Bet man niekas nestabdo prakaitavimo. Bet tarkim nuo AE deziko niekad nepagelto.

man sis superinis, tik ten turbut visokiu blogybiu prideta...
http://www.cocooncen...-50ml/9872.html
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 04 23, 16:26)
man sis superinis, tik ten turbut visokiu blogybiu prideta...
http://www.cocooncen...-50ml/9872.html

Visur to sh visokio pilna. Jei ne vieno tai kito. Ai, nebereikšminu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kokius penalus perkate savo esamiems-busimiems pirmokams? Su gumytem ar siaip sumetamus? Mokykla reikalauja su gumytem, bet mano greituoliis tikrai nekaisios daiktu
Atsakyti
mergaitės, truputį ne į temą- bet reik pagalbos 4u.gif
Kaip iš el.bankininkystės swedbanko ištraukti nuskaitymo kopiją, būtent iherbo doh.gif
Nu jei darau pavedimą kažkokiam asmeniui, viskas ok - galiu pasirinkti ir duoda pdf formatą, galiu išsaugoti, bet jei perki pardėj ir moki kortele, tai tik ir rodo, kad pirkai, o pasirinkti to mokėjimo neduoda - va bėda pas mane taip pat ir su iherbu, o paštas reikalauja deklaruoti, niekas jam netinka, jau kelintą kartą susirašom doh.gif
"Laba diena,

Prašome pateikti banko apmokėjimo kopiją atsiskaitant už prekes iš kreditinės kortelės, kurioje būtų matyti rezervuota/ nuskaityta pinigų suma."

Ar man jau čia reiks į banką eiti ir prašyti, kažkokios kopijos? g.gif
Atsakyti