Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(magute @ 2016 04 23, 08:08)
Per kiek laiko is yoox ateina prekes?

4-5 darbo dienos. Dabar buvo maxi išpardavimai, tad eina ilgiau, kolegė užsakė praėjusį sekamdienį, pristatymas bus šį pirmadienį arba antradienį
Papildyta:
Pradžiamokslis visiškai žaliems, kaip apsipirkti AMAZON
http://eshopwedrop.l...kant-internetu/
Atsakyti
ir as noreciau next pskvietimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2016 04 23, 08:52)
ir as noreciau next pskvietimo 4u.gif

rasykite dar man , jei norite, varas pavarde ir emailas smile.gif I az smile.gif vakar issiunciau gal kokiu 30 smile.gif kazkokia masine isterija su tuo next , bet ar tikrai visos supranta, kad cia per adreso nuoma reikia siusti su nauju account , zodziu jei kas netingi brukstelkite kam gausis uzsakyma padaryti, idomu jie nesiuncia man , gal kas uzluzo nuo didelio kiekio pakvietimu, ar nelabai kam gaunasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 23, 08:05)
Man netepė, tik atkreipkit dėmesį, kad mano nurodyta priemonė yra dezodorantas, o ne antipersipirantas. Jų skirtinga paskitis

Tai JMD dėmės ant baltų rūbų buvo dėl to, kad prakaitavimo nestabdė, tik kvapą užmušė.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 23, 10:01)
rasykite dar man  , jei norite, varas pavarde ir emailas smile.gif I az smile.gif vakar issiunciau gal kokiu 30 smile.gif kazkokia masine isterija su tuo next , bet ar tikrai visos supranta, kad cia per adreso nuoma reikia siusti su nauju account , zodziu jei kas netingi brukstelkite kam gausis uzsakyma padaryti, idomu jie nesiuncia man , gal kas uzluzo nuo didelio kiekio pakvietimu, ar nelabai kam gaunasi sad.gif

o kokia pristatymo kaina i nuomos adresa?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 23, 10:01)
rasykite dar man  , jei norite, varas pavarde ir emailas smile.gif I az smile.gif vakar issiunciau gal kokiu 30 smile.gif kazkokia masine isterija su tuo next , bet ar tikrai visos supranta, kad cia per adreso nuoma reikia siusti su nauju account , zodziu jei kas netingi brukstelkite kam gausis uzsakyma padaryti, idomu jie nesiuncia man , gal kas uzluzo nuo didelio kiekio pakvietimu, ar nelabai kam gaunasi sad.gif

As tik prisiregistravau PA, laukiu atsakimo, nes turejau tik tukis, o jie lyg nepriima nexto
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2016 04 23, 09:12)
o kokia pristatymo kaina i nuomos adresa?

tokia pati kaip ir uk
Atsakyti
Padėkite, prašau, darau Gap.eu grąžinimą, nesuprantu, ką pildyti punkte doh.gif
Tikslūs kliento duomenys
1-oji nuoroda ant etiketės (*) ?
2-oji nuoroda (*) ?

Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2016 04 23, 11:28)
Padėkite, prašau, darau Gap.eu grąžinimą, nesuprantu, ką pildyti punkte  doh.gif
Tikslūs kliento duomenys
1-oji nuoroda ant etiketės (*) ?
2-oji nuoroda (*) ?

Ačiū už pagalbą 4u.gif

Užsakymo numeris, į abu punktus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Klausimas ne i tema, anksciau maciau tokius iskylu kilimelius,bet dabar niekur nerandu. Visur kur radau,plotis 1m blink.gif Gal zinote kur galima butu toki isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 04 23, 10:02)
Tai JMD dėmės ant baltų rūbų buvo dėl to, kad prakaitavimo nestabdė, tik kvapą užmušė.

Bet man niekas nestabdo prakaitavimo. Bet tarkim nuo AE deziko niekad nepagelto.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 04 22, 20:11)
Kiek ziuriu visi Ray Ban akiniai nuo saules 19.99 http://rbixo.com/  Perkant 3 poras, siuncia nemokamai. Perkant daugiau, dar papildomos nuolaidos. Gal perkam?
Nors... pradejau abejoti puslapio patikimumu sad.gif

Vakar pas mane i facebook isilauze kazkas i account'a doh.gif ir pridejo sio puslapio nuotrauku,nuorodu ir pritagino visus mano draugus blink.gif blink.gif blink.gif Gerai,kad man paskambino ir pasake,ko as cia siulau visiem tuos akinius pirkti.... Zodziu laikykites kuo toliau nuo sio puslapio,o jei spaudete nuoroda siulau iskart visur kur buvote prisijunge pakeisti savo slaptazodzius...
Atsakyti