Siandien pirksiu is MANGOOUTLET.COM
Priimčiau, jei atsirastų norinčių. Vilnius, siunciu
QUOTE(Dameri @ 2016 04 22, 15:00)
Gal kas planuoja paspirtuka uzsisakyti? Gal noretumete jungtis kartu? http://www.3s-sports...kickboard/?p=1# Gyvenu Vilniuje, bet daznai bunu Panevezyje.
Yra koks nors kodas ar papildoma nuolaida? Kiek siuntimas i LT?
QUOTE(MYG @ 2016 04 22, 15:20)
Yra koks nors kodas ar papildoma nuolaida? Kiek siuntimas i LT?
Siuntimo kaina 14,95 eur
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 22, 13:36)
http://www.next.co.u...s...3Don&srt=96 va ir siaip apatiniams yra geru kainu
Papildyta:
kaip korteles bet adresa vel I juoda sarasa bet ka daryti tegu lt daro normalias kainas ir normalius ispardavimus, ir niekas ju nepuls
Papildyta:
kaip korteles bet adresa vel I juoda sarasa bet ka daryti tegu lt daro normalias kainas ir normalius ispardavimus, ir niekas ju nepuls
Ar cia tik man nerodo atidarius nuoroda? Kas man keista, tos pacios parduotuves turtingom salim tokiom kaip anglija, vokietija daro didziules nuolaidas o ubagiukams LT spyga...
QUOTE(padraika22 @ 2016 04 22, 14:56)
Ar cia tik man nerodo atidarius nuoroda? Kas man keista, tos pacios parduotuves turtingom salim tokiom kaip anglija, vokietija daro didziules nuolaidas o ubagiukams LT spyga...
jus paziurekite clearance womens lingerie , ten gal 4 ar 5 puslapis
QUOTE(padraika22 @ 2016 04 22, 15:56)
Visa tai paaiškinama masto ekonomija didelė šalis, didelė apyvarta, didelės nuolaidos
QUOTE(milkshake @ 2016 04 22, 13:15)
Sveikos,
Gal kas mytoys renkat? Reikėtų vienų batų ir turiu -20 proc. koda rūbam ir batam.
Gal kas mytoys renkat? Reikėtų vienų batų ir turiu -20 proc. koda rūbam ir batam.
Parašiau Jums žinutę
mergaites, as irgi noriu pakvietimo i next.co.uk
Sveiki,
Reikia LEGO iš Amazon.de. Gal kas daro/darys užsakymą artimiausiu metu? Norėčiau prisijungti
Reikia LEGO iš Amazon.de. Gal kas daro/darys užsakymą artimiausiu metu? Norėčiau prisijungti
Dar renku SD Vilniuje....
Gal kas pirktu is www.boots.?
Gal kas pirktu is www.boots.?
QUOTE(Kimora @ 2016 04 22, 15:54)
mergaites, as irgi noriu pakvietimo i next.co.uk
jei niekas jums nenusiunte, tai galite man parasyti varda pavarde ir emaila , as jums atsiusiu
Priimčiau dvi mergytes prie Mytoys.de su mažais krepšiukais, su -20 proc. batukams, drabužiams. Pinigiukai iš anksto . Siųskit į lina.druskiene@gmail.com. Esu Vilniuje, bet galiu siųsti LP Express (1 eur).