Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

Sveiki, jeigu toks užsašas matomas post.lt, čia reiškia sulaikė muitinė siuntą? Čia dėl iHerb. Suma prieš mokesčius buvo 21.93eur

Siunta ruošiama pateikti muitinei. Daugiau informacijos – dažniausiai užduodamų klausimų skiltyje (www.lietuvospaštas.lt).
Reikia pateikti papildomus dokumentus, kad siunta būtų išmuitinta. Norėdami pateikti dokumentus Lietuvos pašto deklarantams internetu, prašome užpildyti šią formą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 20 balandžio 2016 - 11:16
QUOTE(-Gyte- @ 2016 04 20, 12:14)
Sveiki, jeigu toks užsašas matomas post.lt, čia reiškia sulaikė muitinė siuntą? Čia dėl iHerb. Suma prieš mokesčius buvo 21.93eur

Siunta ruošiama pateikti muitinei. Daugiau informacijos – dažniausiai užduodamų klausimų skiltyje (www.lietuvospaštas.lt).
Reikia pateikti papildomus dokumentus, kad siunta būtų išmuitinta. Norėdami pateikti dokumentus Lietuvos pašto deklarantams internetu, prašome užpildyti šią formą

taip, siunta muitinėje - pildykit tą dokumentą, pridėkit įrodymą, kad siunta neviršijo leidžiamos sumos ir turėtų praleisti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali mestelt pakvietima i windeln? brukstelkit i AZ. Aciu labai:)
Atsakyti
Gera kaina 164 ugiui columbia:
http://m.mytoys.de/c...en-3677062.html
http://m.mytoys.de/c...en-3677133.html
Atsakyti
o jums mytoys puslapis veikia normaliai? man jau antra diena nesiseka su jais. Vakar bandant eiti link apmokejimo sugrybaudavo, siandien -net i kasika neduoda ieiti. Raso, kad nera tokio puslapio ar kazkas panasaus. Dar vakar viena karta buvo pasirodes uzrasas, kad puslapis atnaujinamas ir veiks veliau doh.gif
Pabandziau is plansetes ir is kompo, is abieju tas pats doh.gif
Tai jei neveikia normaliai, kodel jie su tom nuolaidom gundo doh.gif
Atsakyti
RENKU MOTHERCARE www.mothercare.com truksta iki nemokamo siuntimo UK, i Lietuva per TUKI, az, siunciu i kitus miestus.

Taip pat RENKU CROCS www.crocs.eu pasidalinti siuntima 8,95 eur. az, siunciu i kitus miestus.
Atsakyti
Panos, kuriai neseniai pavyko apsipirkti next uk per PA? Man neduoda pabaigt registracijos..
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate gera kaina užmatę skėtuką maclaren techno xt arba xlr? Būčiau labai dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 04 20, 12:51)
o jums mytoys puslapis veikia normaliai? man jau antra diena nesiseka su jais. Vakar bandant eiti link apmokejimo sugrybaudavo, siandien -net i kasika neduoda ieiti. Raso, kad nera tokio puslapio ar kazkas panasaus. Dar vakar viena karta buvo pasirodes uzrasas, kad puslapis atnaujinamas ir veiks veliau doh.gif
Pabandziau is plansetes ir is kompo, is abieju tas pats doh.gif
Tai jei neveikia normaliai, kodel jie su tom nuolaidom gundo doh.gif

Man veikia iki patvirtinimo. Gal mėginkit išsivalyt cookies, cache ir perkraut?
Atsakyti
Gal kas renkate next.co.uk? prisijungciau smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

renku mangooutlet.com iki nemokamo. Vilnius, galiu siusti 4u.gif
Atsakyti
Panos, per kiek laiko tom kurios pirko tarkim prieš porą savaičių atsiuntė Nextdirectas ir Vertbaudet? Labai reikia.
Atsakyti