Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

QUOTE(Bluntė @ 2016 04 20, 09:56)
mytoys irgi atsiuntęs suplyšųsi kombiuką nesutiko pakeisti smile.gif sako va imk voucheri nemokamam siuntimui bet pirk pilna kaina biggrin.gif kito negausi vietoj to suplyšusio biggrin.gif

Nu bet šmikiai - čia juk jau brokas, ne pirkėjo klaida/neapsižiūrėjimas...
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 20, 08:57)
ne smile.gif niekur berods taip negalima smile.gif
grąžinti visada gali, bet niekas nesiųs kito dydžio smile.gif todėl jeigu gera kaina dažnai imu 2 dydžius biggrin.gif juolab gap nemokamas grąžinimas

o kaip tuo atveju, jei perki su tokia akcija, kur perkant virš 125 -30 proc.
surenki už tuos 125, o paskui pusę grąžini, ar nenubrauks tuos -30 proc nuo likusių daiktų?
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 04 20, 08:33)
merginos, siandien pirksiu GAP, paskutine diena -20%, galioja ir sale. primciau 1-2 mergaites, nesurenku 50 eur. Galiu siust pastu 4u.gif  Vilnius, Zirmunai smile.gif

paimkite mane smile.gif as ir zirmunuose gyvenu smile.gif tik as krepseli galesiu atsiusti apie 15 val sad.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 04 20, 10:54)
Netiesa kad niekur smile.gif Aš Yooxe taip darau - jei pasimatavus dydis netinka, iškart accounte forminu keitimą, jie kitą dydį iš karto man rezervuoja, aš darau gražinimą, jie gavę gražintą prekę tą pačią dieną išsiunčia man tinkamą dydį smile.gif

Taip, kai darai grąžinimą galima rinktis ar atsisakyti ar gauti kitą dydį, bet niekad nebandžiau kito dydžio imt ax.gif , dažniausiai jo ir nebūna. Kada gal išbandysiu. Atsiunčia, aišku, nemokamai?
Su YOOX paprasčiau, išsikvietei kurjerį ir atiduodi. Pašte ne kiekviena dar supras, kad nemokamai siunti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 20, 09:56)

mytoys irgi atsiuntęs suplyšųsi kombiuką nesutiko pakeisti smile.gif sako va imk voucheri nemokamam siuntimui bet pirk pilna kaina biggrin.gif kito negausi vietoj to suplyšusio biggrin.gif

tai čia žinokit dar geriau nei mano variantas su mytoys - atsiuntė kombį ne tą dydį, grąžinau, ir nors neprašiau - atsiuntė kitą kombį, pakeitimui, ir vėl ne tą dydį!!! doh.gif Vėl turėjau daryti grąžinimą, o už pašto išlaidas galima sakyti ir neatgavau, nes ten irgi supjovė grybą doh.gif
Atsakyti
Dar vis renku sportsdirect.com Klaipėda arba persiunčiu Lpexpress. Užsakysiu ketvirtad. vakare. Krepšelius siųskite: spalvotax@gmail. com
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 04 20, 10:17)
o kaip tuo atveju, jei perki su tokia akcija, kur perkant virš 125 -30 proc.
surenki už tuos 125, o paskui pusę grąžini, ar nenubrauks tuos -30 proc nuo likusių daiktų?

Nenubrauks smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ar is ASDOS intern parduotuves siuncia prekes i lt. Ir kokie ju siuntimo ikainiai.
Atsakyti
gal kas mytoys 20 proc koduko rubams nenaudos? mielai priglausciau
Atsakyti
Mergaites gal kuriai reikia turiu Biodermos likusiu vandenuku zaliu ir roziniu is cococenter per dau uzsipirkau.

Ir zuvu tauku is boots. Jei kuriai reikia rasykit i a.z.
Atsakyti
Merginos, kur rast tokį (foto paskolinta)
user posted image
Atsakyti
merginos gal kuriai Lutein 40 mg, 60 tableciu, galiojimas iki 09/17

12 eur

user posted image
Atsakyti