Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 316 tema

Sveiki.grisiu prie rankiniu dulkių siurbliu. Gal kas turit?ar jis tikrai plauna grindis?
https://www.b-a.eu/p...atrio-vacuuming
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 09:59)
Supratau,  man  taip  ir siule,  bet  labai  nemegstu  grazinimu, tikiuosi dydis tiks  smile.gif)

Aš irgi taip žiauriai nemėgstu grąžinimų ax.gif , o GAP dar nesu grąžinus, tai bijočiau prisikliurkint, todėl ir kooperaciją dariau, nes pati nesurinkau 125 eur ax.gif , aišku galėjau pirkt bile ką ir grąžint paskui, aišku su kažkokiu praradimu dėl kurso keitimų ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2016 04 19, 22:58)
Renku sportsdirect Vilniuje (galesiu ir persiusti)

tvarkingus krepselius siusti i koraluklubui@gmail.com

Atsiusiu apie pietus. Kokiame rajone atsiemimas?

QUOTE(rodnaja @ 2016 04 20, 11:03)
Sveiki.grisiu prie rankiniu dulkių siurbliu. Gal kas turit?ar jis tikrai plauna grindis?
https://www.b-a.eu/p...atrio-vacuuming

Sunkus ziauriai...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 20, 10:05)
Aš irgi taip žiauriai nemėgstu grąžinimų ax.gif , o GAP dar nesu grąžinus, tai bijočiau prisikliurkint, todėl ir kooperaciją dariau, nes pati nesurinkau 125 eur ax.gif , aišku galėjau pirkt bile ką ir grąžint paskui, aišku su kažkokiu praradimu dėl kurso keitimų ax.gif ...

jeigu baisu-tada neperki biggrin.gif 4u.gif juokauju smile.gif
na as sau užpernai kai striukės pūkinės buvo po 100lt dar litais tai emiau net kelis modelius po kelis dydžius. išsirinkau kas tinka, patinka ir grąžinau kas netiko

Mergytėm irgi striukes rudenį pripirkau kelių modelių ,spalvų..išsirinkom kas tinka , o netikusius grąžinau. Kažkaip svarbiau man gera kaina nupirkti vaikui ir sau tinkamą dydį, o užklijuoti lapą ir atsipausdnžinti grąžinimą jau ne taip sudėtinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 20, 10:02)
Tai kad perki eurais ir jau prieš užsakymą matės visa suma su nuolaidom eurais, bet užsakius pavirto viskas svarais. Nu reiks kažkaip dalinti iš kurso ax.gif .

esu pirkusi pora kartų - galutinė kaina jau būdavo rodoma svarais, kiek atsimenu... vienintelis minusas su GAP ir yra tas valiutos konvertavimas... grąžinimas nėra sudėtingas, o ir nemokamas, bet aš nemažai praradau, palyginus... kažkaip nesinori daugiau to... geriau jau būčiau netikrinus ir neskaičiavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 20, 10:16)
esu pirkusi pora kartų - galutinė kaina jau būdavo rodoma svarais, kiek atsimenu... vienintelis minusas su GAP ir yra tas valiutos konvertavimas... grąžinimas nėra sudėtingas, o ir nemokamas, bet aš nemažai praradau, palyginus... kažkaip nesinori daugiau to... geriau jau būčiau netikrinus ir neskaičiavus biggrin.gif

reikia perfrazuoti- GAP grąžinimas mokamas- jis mokamas su valiutos konvertavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2016 04 20, 08:51)
iki šiandien vakaro dar laukiu kompanijos 4u.gif

taip, per PA

Pasakykit prasau, ar perkat maista per PA is Asdos nereikia su jais derinti pristatymo laiko ar dar ko? Nes per tuki tai sudetinga - reikia derintis prie ju..
Nuolat perku viska per PA - man patogiausia, tik maisto dar nesu per juos pirkusi...
Aciu
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 04 20, 10:25)
Pasakykit prasau, ar perkat maista per PA is Asdos nereikia su jais derinti pristatymo laiko ar dar ko? Nes per tuki tai sudetinga - reikia derintis prie ju..
Nuolat perku viska per PA - man patogiausia, tik maisto dar nesu per juos pirkusi...
Aciu

niekad nederinau su PA pristatymo smile.gif bet ir nedarydavau pristatymo savaitgaliais - tik darbo dienom ir iki 17 stengiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 20, 10:16)

Esu GAP kažkada grąžinus kai dar nežinojom, kad galima nemokamai. Siunčiau neregistruotu, bet vis vien brangiai gavos ax.gif
Atsakyti
mergaites, padekite su mytoys.de -kur rasti koduka pirmam apsipirkimui 10 eur nuolaida-berods toks yra?
ir ar galima grazinti , jei netiko preke ir per kur ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 20, 08:57)
ne smile.gif niekur berods taip negalima smile.gif

Netiesa kad niekur smile.gif Aš Yooxe taip darau - jei pasimatavus dydis netinka, iškart accounte forminu keitimą, jie kitą dydį iš karto man rezervuoja, aš darau gražinimą, jie gavę gražintą prekę tą pačią dieną išsiunčia man tinkamą dydį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 04 20, 10:54)
Netiesa kad niekur smile.gif Aš Yooxe taip darau - jei pasimatavus dydis netinka, iškart accounte forminu keitimą, jie kitą dydį iš karto man rezervuoja, aš darau gražinimą, jie gavę gražintą prekę tą pačią dieną išsiunčia man tinkamą dydį smile.gif

tada atsiprasau uz suklaidinimą wink.gif nes man nei gap, nei crocs keitimu neduodavo smile.gif
mytoys irgi atsiuntęs suplyšųsi kombiuką nesutiko pakeisti smile.gif sako va imk voucheri nemokamam siuntimui bet pirk pilna kaina biggrin.gif kito negausi vietoj to suplyšusio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 20 balandžio 2016 - 10:01