Sveiki.grisiu prie rankiniu dulkių siurbliu. Gal kas turit?ar jis tikrai plauna grindis?
https://www.b-a.eu/p...atrio-vacuuming
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 09:59)
Supratau, man taip ir siule, bet labai nemegstu grazinimu, tikiuosi dydis tiks )
Aš irgi taip žiauriai nemėgstu grąžinimų , o GAP dar nesu grąžinus, tai bijočiau prisikliurkint, todėl ir kooperaciją dariau, nes pati nesurinkau 125 eur , aišku galėjau pirkt bile ką ir grąžint paskui, aišku su kažkokiu praradimu dėl kurso keitimų ...
QUOTE(ladybird4 @ 2016 04 19, 22:58)
Renku sportsdirect Vilniuje (galesiu ir persiusti)
tvarkingus krepselius siusti i koraluklubui@gmail.com
tvarkingus krepselius siusti i koraluklubui@gmail.com
Atsiusiu apie pietus. Kokiame rajone atsiemimas?
QUOTE(rodnaja @ 2016 04 20, 11:03)
Sveiki.grisiu prie rankiniu dulkių siurbliu. Gal kas turit?ar jis tikrai plauna grindis?
Sunkus ziauriai...
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 20, 10:05)
Aš irgi taip žiauriai nemėgstu grąžinimų , o GAP dar nesu grąžinus, tai bijočiau prisikliurkint, todėl ir kooperaciją dariau, nes pati nesurinkau 125 eur , aišku galėjau pirkt bile ką ir grąžint paskui, aišku su kažkokiu praradimu dėl kurso keitimų ...
jeigu baisu-tada neperki juokauju
na as sau užpernai kai striukės pūkinės buvo po 100lt dar litais tai emiau net kelis modelius po kelis dydžius. išsirinkau kas tinka, patinka ir grąžinau kas netiko
Mergytėm irgi striukes rudenį pripirkau kelių modelių ,spalvų..išsirinkom kas tinka , o netikusius grąžinau. Kažkaip svarbiau man gera kaina nupirkti vaikui ir sau tinkamą dydį, o užklijuoti lapą ir atsipausdnžinti grąžinimą jau ne taip sudėtinga
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 20, 10:02)
Tai kad perki eurais ir jau prieš užsakymą matės visa suma su nuolaidom eurais, bet užsakius pavirto viskas svarais. Nu reiks kažkaip dalinti iš kurso .
esu pirkusi pora kartų - galutinė kaina jau būdavo rodoma svarais, kiek atsimenu... vienintelis minusas su GAP ir yra tas valiutos konvertavimas... grąžinimas nėra sudėtingas, o ir nemokamas, bet aš nemažai praradau, palyginus... kažkaip nesinori daugiau to... geriau jau būčiau netikrinus ir neskaičiavus
QUOTE(wicked @ 2016 04 20, 10:16)
esu pirkusi pora kartų - galutinė kaina jau būdavo rodoma svarais, kiek atsimenu... vienintelis minusas su GAP ir yra tas valiutos konvertavimas... grąžinimas nėra sudėtingas, o ir nemokamas, bet aš nemažai praradau, palyginus... kažkaip nesinori daugiau to... geriau jau būčiau netikrinus ir neskaičiavus
reikia perfrazuoti- GAP grąžinimas mokamas- jis mokamas su valiutos konvertavimu
QUOTE(ToBeOrange @ 2016 04 20, 08:51)
Pasakykit prasau, ar perkat maista per PA is Asdos nereikia su jais derinti pristatymo laiko ar dar ko? Nes per tuki tai sudetinga - reikia derintis prie ju..
Nuolat perku viska per PA - man patogiausia, tik maisto dar nesu per juos pirkusi...
Aciu
QUOTE(R-jazz @ 2016 04 20, 10:25)
Pasakykit prasau, ar perkat maista per PA is Asdos nereikia su jais derinti pristatymo laiko ar dar ko? Nes per tuki tai sudetinga - reikia derintis prie ju..
Nuolat perku viska per PA - man patogiausia, tik maisto dar nesu per juos pirkusi...
Aciu
Aciu
niekad nederinau su PA pristatymo bet ir nedarydavau pristatymo savaitgaliais - tik darbo dienom ir iki 17 stengiausi
QUOTE(wicked @ 2016 04 20, 10:16)
Esu GAP kažkada grąžinus kai dar nežinojom, kad galima nemokamai. Siunčiau neregistruotu, bet vis vien brangiai gavos
mergaites, padekite su mytoys.de -kur rasti koduka pirmam apsipirkimui 10 eur nuolaida-berods toks yra?
ir ar galima grazinti , jei netiko preke ir per kur ir kaip?
ir ar galima grazinti , jei netiko preke ir per kur ir kaip?
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 20, 08:57)
ne niekur berods taip negalima
Netiesa kad niekur Aš Yooxe taip darau - jei pasimatavus dydis netinka, iškart accounte forminu keitimą, jie kitą dydį iš karto man rezervuoja, aš darau gražinimą, jie gavę gražintą prekę tą pačią dieną išsiunčia man tinkamą dydį
QUOTE(roka @ 2016 04 20, 10:54)
Netiesa kad niekur Aš Yooxe taip darau - jei pasimatavus dydis netinka, iškart accounte forminu keitimą, jie kitą dydį iš karto man rezervuoja, aš darau gražinimą, jie gavę gražintą prekę tą pačią dieną išsiunčia man tinkamą dydį
tada atsiprasau uz suklaidinimą nes man nei gap, nei crocs keitimu neduodavo
mytoys irgi atsiuntęs suplyšųsi kombiuką nesutiko pakeisti sako va imk voucheri nemokamam siuntimui bet pirk pilna kaina kito negausi vietoj to suplyšusio