Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 06, 18:00)
Nu jau.

na jau žinom jūsų gebėjimus apibendrinti iš vienetų tiek pabėgėlių piktybiškumą, tiek europos geranoriškumą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 18:21)
na jau žinom jūsų gebėjimus apibendrinti iš vienetų tiek pabėgėlių piktybiškumą, tiek europos geranoriškumą.

Jūsų geranoriškumas atsisuks prieš jus, pamatysit
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 17:21)

O MES tai zinom jusu gebejimus pastoviai versklenti.
Pabegeliu komanda olimpinese yra labai grazu ir cia reikia paploti ne tik jiems, bet ir tam baisiajam pasauliui, kuris apmokejo ju kelione i Rio. Tai sakyciau, kad cia butu dar viena proga pasidziaugti, kad daliai zmoniu sugebeta padeti, bet jus tik toliau dejuojate.
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 rugpjūčio 2016 - 17:26
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 06, 18:25)
O MES tai zinom jusu gebejimus pastoviai versklenti.
Pabegeliu komanda olimpinese yra labai grazu ir cia reikia paploti ne tik jiems, bet ir tam baisiajam pasauliui, kuris apmokejo ju kelione i Rio. Tai sakyciau, kad cia butu dar viena proga pasidziaugti, kad daliai zmoniu sugebeta padeti, bet jus tik toliau dejuojate.
cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

kur čia kas dejuoja? aš tik atsakiau į pasipiktinusių jų dalyvavimu klausimus, aš nedejuoju dėl žmonių piktumo, aš prie tokių pripratusi.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 18:06)
kur čia kas dejuoja? aš tik atsakiau į pasipiktinusių jų dalyvavimu klausimus, aš nedejuoju dėl žmonių piktumo, aš prie tokių pripratusi.

Puola is visu pusiu, bet pasikartosiu : kazkas apmokejo ju kelione ir butent deka to, jie gali dalyvauti olimpinese. Ne is savo kisenes mokejo, ne? Tai va tuo ir pasidziaukime, o ne dejuokime koks pasaulis agresyvus ir puola is visu pusiu (nebent jums SM visas pasaulis). bigsmile.gif
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 16:48)
Refugee Olympic Team  smile.gif nepaisant to, kad agresyvus pasaulis juos puola iš visų pusių.
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2016 08 06, 18:16)
Jeigu jie būtų daug pasiekę savo šalių sportininkai, dėl neramumų šaly negalėję dalyvauti atrankose ir atstovauti savo valstybei, tada taip - tokios komandos atsiradimą palaikyčiau 100%. Dėl tų pačių priežasčių, kurias minite. Pati žinote, kad milijonams sportininkų visame pasaulyje patekimas į Olimpines žaidynes būtų didžiausias įvertinimas ir ne vieno, visos karjeros siekiamybė. Absoliučiai daugumai tai ir lieka tik svajonė. Ar šie žmonės (pabėgėliai) tikrai verti (pasiekimais) dalyvauti Olimpiadoje? Ar graudi istorija yra tai, ko reikia patekt į didžiausią SPORTO įvykį?  

tų pabėgėlių sportiniai gabumai yra kvalifikaciniai arba arti to. Absoliuti dauguma, apie kurią kalbat, turi galimybę tuos normatyvus ant savęs pasimatuoti ir pretenduoti nustatyta tvarka į olimpiadą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 06 rugpjūčio 2016 - 18:43
nu va, Mardini, pabėgėlė iš Sirijos gerai pasirodė plaukimo rungty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 17:48)
Refugee Olympic Team  smile.gif nepaisant to, kad agresyvus pasaulis juos puola iš visų pusių
biggrin.gif taip, taip. Visi blogi, o jie pukuotukai vargseliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 08 06, 21:51)
biggrin.gif taip, taip. Visi blogi, o jie pukuotukai vargseliai biggrin.gif

taip taip, jie pūkuotukai, jiems patalai bus pakloti, biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 17:21)

o kaip ten su "saukstas deguto ir medaus statine sugadina", a?
Jau tik ne tamstelei kitu gebejimus kritikuot. Tu cia visus perspjovei savais.
Paciai nekrenta i akis, kad savo nuomone vis pateiki daugiskaitoj - zinoM, matoM. Cia siaip susireiksminimas ar is merkelienes peremei? jinai irgi visada uz visus kalba. laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 06, 18:27)
tų pabėgėlių sportiniai gabumai yra kvalifikaciniai arba arti to. Absoliuti dauguma, apie kurią kalbat, turi galimybę tuos normatyvus ant savęs pasimatuoti ir pretenduoti nustatyta tvarka  į olimpiadą.

Iš to, kad kai kurie jų sportu susidomėjo tik tapę pabėgėliais, man sunku patikėt, kad savo pasiekimais pralenks daugybę metų sportuojančiuosius. Bet šiaip aš už juos netgi sergu. Jų geri pasiekimai įrodytų, kad jie verti čia pasirodyt ir teisingumo principas nebuvo pažeistas. Nes vis dar manau, kad gailestis ar noras atkreipti dėmesį į pabėgėlių problemą, nėra tinkami kriterijai patekimui į olimpines žaidynes.
Atsakyti
Belgijoje musulmonas šaukdamas "Allahu Akbar" mečete puolė policininkes.
---
Paryžiuje migrantai padegė autobusą.

Kaip pranešė „Mail Online“ imigrantai autobusui kelią užtvrė šiukšlių konteineriais miesto šiaurėje esančiame Sen Deni rajone. Užpuolikai autobuso langus išdaužė plytomis, o vėliau pro juos pradėjo mėtyti Molotovo kokteilius. Transporto priemonė užsidegė. Ją gesino net trys gaisrininkų ekipažai.
Atsakyti