Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Domogintare @ 2016 08 01, 12:42)
Isvada, Europoje reikia islama drausti, o visi musulmonai gali vaziuoti ten, kur gales laisvai ispazinti savo tikejima.

Mano nuomone visas religijas reikia uždraust biggrin.gif . Bet koks religinis fanatizmas prie gero neveda. Bet kita vertus, draudimais nieko nepasieksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 08 01, 13:40)
Mano nuomone visas religijas reikia uždraust biggrin.gif . Bet koks religinis fanatizmas prie gero neveda. Bet kita vertus, draudimais nieko nepasieksi mirksiukas.gif

Na man jokia religija is principo netrukdo, jeigu tai neliecia zmoniu gyvenimo saugumo, o islamas Europoje siejamas su teroru ir ispuoliais. Man nemaiso nei katalikai, nei provoslavai, nei kokie krisnaitai ar dar kiti sektantai, man nesmagu ir nejauku buti salia musulmonu, kaip turbut ir daugeliui europieciu, tai jie atvaziavo i Europa ir atsiveze savo religija, o mes turime bijoti. Jie patys neapkesdami kito tikejimo zmoniu, gimdo neapykanta jiems patiems.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2016 08 01, 13:54)
Na man jokia religija is principo netrukdo, jeigu tai neliecia zmoniu gyvenimo saugumo, o islamas Europoje siejamas su teroru ir ispuoliais. Man nemaiso nei katalikai, nei provoslavai, nei kokie krisnaitai ar dar kiti sektantai, man nesmagu ir nejauku buti salia musulmonu, kaip turbut ir daugeliui europieciu, tai jie atvaziavo i Europa ir atsiveze savo religija,  o mes turime bijoti. Jie patys neapkesdami kito tikejimo zmoniu, gimdo neapykanta jiems patiems.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2016 08 01, 12:42)
Isvada, Europoje reikia islama drausti, o visi musulmonai gali vaziuoti ten, kur gales laisvai ispazinti savo tikejima.

QUOTE(Domogintare @ 2016 08 01, 13:54)
Man nemaiso nei katalikai, nei provoslavai, nei kokie krisnaitai ar dar kiti sektantai, man nesmagu ir nejauku buti salia musulmonu, kaip turbut ir daugeliui europieciu, tai jie atvaziavo i Europa ir atsiveze savo religija,  o mes turime bijoti. Jie patys neapkesdami kito tikejimo zmoniu, gimdo neapykanta jiems patiems.

Šituos irgi siūlot tremti? https://lt.wikipedia...lamas_Lietuvoje
Tik kur, nes nei Aukso Orda, nei Didysis Krymo Chanatas seniai nebeegzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 08 01, 12:40)

Tai FR gi tam tikra prasme draudzia visas religijas. Tikrai tas nepadeda isvengti radikalizmo. Va ko isvengiama, tai kunigu itakos priimant istatymus.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 01, 08:25)
o tai kas ne taip? ar ne vietiniai pagrinde terorizuoja? Jau jums įniršį kelia ir tai, kad prie pabėgėlių tai nelimpa.

Nu tai kad limpa. Juk 2 ispuoliai DE buvo pabegeliu ivykdyti. Kiolne naujuju nakti irgi ne jokie ne vietiniai "pasizymejo." Labai negrazu kai merkelienes kailis bandomas gelbet vietiniu imigrantu saskaita. irnesakyk.gif Netgi Zaliuju sajungos pirmininkas Özdemir, pats beje turkas, pasake, kad nereikia pabegeliu laikyt geresniais ir sventesniais uz visus kitus. irnesakyk.gif
Atsakyti
Danijoje politikas siūlo į šalį bent 4-6 metus neįsileisti musulmonų. Politikas įsitikinęs, kad būtent tiek laiko reikia, kad Danija ir kitos Europos šalys surastų tinkamus instrumentus, kaip kovoti su islamistų ekstremizmu šalyje.

Musulmonai nesulaukia vietos mečetės statyboms Vilniuje Tikiuosi, kad tiek laukę - nesulauks išvis cool.gif

Belgijoje peiliu ginkluotas migrantas užpuolė jį į namus įsileidusį kunigą.

Popiežius ragina lenkus priimti bėgančius nuo karo ir bado Pats geriau priimtų cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 08 02, 22:17)

Iš kur tiek neapykantos tautiečiams vien dėl jų tikėjimo? "Nedaryk kitiems to, ko nenorėtum, kad tau darytų" - pačiai labai patinka, kad kai kuriose musulmoniškose šalyse krikščionys yra diskriminuojami vien dėl to, kad yra krikščionys?

Ir kodėl manote, kad vien dėl to, kad esate katalikė, stačiatikė ar ateistė, Jūs turite daugiau teisių Lietuvoje, ne musulmonai: juk jei pasidomėtumėte savo geneologiniu medžiu, gal paaiškėtų, kad tų Jūsų taip nekenčiamų musulmonų protėviai Lietuvoje gyvena nuo žymiai senesnių laikų, nei jūsiškiai.
Atsakyti
Atsimerkit ir nusiimkit tuos rožinius akinius. Priminti kiek mečečių jau yra (tarkim) UK? Ir kiek gi bažnyčių, cerkvių ar kitų tikėjimų maldos namų yra musulmoniškose šalyse?
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 08 03, 09:19)
Atsimerkit ir nusiimkit tuos rožinius akinius. Priminti kiek mečečių jau yra (tarkim) UK? Ir kiek gi bažnyčių, cerkvių ar kitų tikėjimų maldos namų yra musulmoniškose šalyse?

Ar tai, kad kažkas blogai elgiasi ar daro nusikaltimus suteikia teisę ir kitiems taip elgtis? Jei taip, taioks tuomet būtų skirtumas tarp tos pačios JK ir, tarkim, ISIS?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 08 03, 16:48)
Ar tai, kad kažkas blogai elgiasi ar daro nusikaltimus suteikia teisę ir kitiems taip elgtis? Jei taip, taioks tuomet būtų skirtumas tarp tos pačios JK ir, tarkim, ISIS?

Ne, nu nusikliedite konkreciai biggrin.gif skirtumas kad ir tame, del kokiu priezasciu tai daroma. Siaip, is principo, as ne pries mecetes, bet zvelgiant i realybe, tuomet turetu buti grieztai kontroliuojama dvasininku retorika ir pan, ko, manau, niekas niekada nedarys, tad tokiu atveju geriau nereikia ir mececiu
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 08 03, 08:19)

jų yra pagal tikinčiųjų skaičių. Ir Sirijoj, na dabar tiesa ISIS provoslavus ten praktiškai išnaikino, ir Irake buvo, ir net Irane yra. Armėnų bažnyčios yra, ir katalikų yra. Ir Jordanijoj yra, beigi Egipte. Maroke. Libijoj buvo. Gal jau atsipeikėkit vieną kartą ir nustokit kliedėti.
Atsakyti