Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Pilango @ 2016 07 05, 11:13)
Dėl angliško teksto, jūsų paryškinto sakinio neradau. Ar ten nuo savęs pridėjote?

To sakinio ten tikrai nera.

O cia kaip svedu policija dangsto priekabiavima:

https://www.theguard...fugees-festival
Atsakyti
ar yra bent viena lietuvė, čia, Lietuvoje, nepatyrusi seksualinio priekabiavimo?!
Atsakyti
QUOTE(andriuslow @ 2016 07 05, 09:51)
Nors daug ir dažnai keliauju po Europa ir Pietų Amerika, po visų įvykių pasulyje laikausi atstumo nuo visų tų "arabiškos" išvaizdos žmonių.
Gerai kad dar jų Lietuvoje nedaug.
Geriau tegu va iš ukrainos daugiau atvyksta, savi žmonės..

Savų kvailių užtenka, kam dar kvailelių iš Ukrainos, kurie leidžiasi rūrinami JAV?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 07 05, 11:31)
ar yra bent viena lietuvė, čia, Lietuvoje, nepatyrusi seksualinio priekabiavimo?!

Visame pasaulyje moterys patiria priekabiavima. Bet ar Jus LT bijote sijona uzsideti vakare? FR moterys bijo. Jei visa gyvenima gyvenote tik LT, tai vargu ar isvis galite suprasti apie ka kalba eina.

Jau paemus vidutini itala ir lietuvi matysime dideli skirtuma, tarp elgesio su moterimis viesoje vietoje. O cia kalba eina apie vyrus is visiskai kitos kulturos, kurioje moterys stipriai suvarzytos.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 05, 12:39)
Visame pasaulyje moterys patiria priekabiavima. Bet ar Jus LT bijote sijona uzsideti vakare? FR moterys bijo. Jei visa gyvenima gyvenote tik LT, tai vargu ar isvis galite suprasti apie ka kalba eina.

Jau paemus vidutini itala ir lietuvi matysime dideli skirtuma, tarp elgesio su moterimis viesoje vietoje. O cia kalba eina apie vyrus is visiskai kitos kulturos, kurioje moterys stipriai suvarzytos.

jeigu ne skurdas ir terorizmas, jie ir toliau būtų priekabiavę prie savo šalies moterų, o ne čia, Europoje. Globalinė krizė čia tą svetimą kultūrą atvijo, mums priešišką. Gali piktintis kaip nori, bet mes tų reiškinių negalim kontroliuoti, per nelyg dideliu mastu kraustosi pasaulis. Aš nešiočiausi ginklą, tik tiek kontroliuočiau, savo erdvę.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 07 05, 12:12)
jeigu ne skurdas ir terorizmas, jie ir toliau būtų priekabiavę prie savo šalies moterų, o ne čia, Europoje. Globalinė krizė čia tą svetimą kultūrą atvijo, mums priešišką. Gali piktintis kaip nori, bet mes tų reiškinių negalim kontroliuoti, per nelyg dideliu mastu kraustosi pasaulis. Aš nešiočiausi ginklą, tik tiek kontroliuočiau, savo erdvę.

Tai ir nesiojasi ginklus ir tarp moteru krav maga labai ispopuliarejo pastaruoju metu. As manau, kad reiskinius galima kazkiek kontroliuoti. Pirmos kartos (ka tik atvykusiu) elgesio tai ne, bet antrosios kartos elgesi galima koreguoti pasinaudojant svietimu. Tik visu pirma reikia identifikuoti problema ir garsiai pasakyti, kad tai vyksta masiskai, o ne apsimetineti, kad cia viskas ok, kaip tai bande daryti Vokietijos ar Svedijos pareigunai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 05, 13:16)
Tai ir nesiojasi ginklus ir tarp moteru krav maga labai ispopuliarejo pastaruoju metu. As manau, kad reiskinius galima kazkiek kontroliuoti. Pirmos kartos (ka tik atvykusiu) elgesio tai ne, bet antrosios kartos elgesi galima koreguoti pasinaudojant svietimu. Tik visu pirma reikia identifikuoti problema ir garsiai pasakyti, kad tai vyksta masiskai, o ne apsimetineti, kad cia viskas ok, kaip tai bande daryti Vokietijos ar Svedijos pareigunai.

kiek aš nosį įkišu į vokietijos sirų pabėgėlių tinklapį, ten vyksta ir auklėjimas ir saviaukla, programos, socialinės ir kultūrinės, diskusijos, patys kelia į viešumą kokius negatyvius jų tėvynainių reiškinius, daug meilės juos priėmusiems miestams. Iš pradžių, manau, bandė tylėti vien dėl subalansavimo tų bangų, kurias kėlė neonaciai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 07 05, 11:31)

Priklauso nuo to, ką jūs laikote priekabiavimu. Tą, ką priekabiavimu laikau aš, esu patyrus tik Vakarų Europoje (iš arabiškos išvaizdos jaunuolių) ir Turkijoje.
Šiuo metu gyvenu gyvenu ne Lietuvoje. Čia musulmonų migrantų (ne pabėgėlių) žymiai daugiau nei Lietuvoje. Tačiau neteko girdėti apie rimtus priekabiavimo atvejus. Ne todėl, kad čia migrantai kažkokie geresni, tiesiog visuomenė jiems to neleistų. Esu tikra, kad jei einant gatve ar metro koks "neteisingai supratęs kaip galima bendrauti su moterimis Europoje" pradėtų kabinėtis, šalia esantys vyrai neapsimestų kad nemato.
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2016 07 05, 12:13)
Dėl angliško teksto, jūsų paryškinto sakinio neradau. Ar ten nuo savęs pridėjote?

Geras lotuliukas.gif Kai dėjau citatą, buvo. Na bet straipsnio viršuje parašyta "Published time: 3 Jul, 2016 15:00
Edited time: 4 Jul, 2016 11:19"
Greičiausiai, paredagavo.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 07 05, 16:21)
Geras  lotuliukas.gif Kai dėjau citatą, buvo. Na bet straipsnio viršuje parašyta "Published time: 3 Jul, 2016 15:00
Edited time: 4 Jul, 2016 11:19"
Greičiausiai, paredagavo.

na man atrodo, kad saltinis RT yra gana abejotinas. Nenustebciau jei jie paredagave kazka nuo saves pridejo.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 07 05, 12:26)
kiek aš nosį įkišu į vokietijos sirų pabėgėlių tinklapį, ten vyksta ir auklėjimas ir saviaukla, programos, socialinės ir kultūrinės, diskusijos, patys kelia į viešumą kokius negatyvius jų tėvynainių reiškinius, daug meilės juos priėmusiems miestams. Iš pradžių, manau, bandė tylėti vien dėl subalansavimo tų bangų, kurias kėlė neonaciai.

Tai labai gerai, kad vyksta. As kazkada buvau radus straipsni, kad pabegelis lankes "elgesio su moterimis" pamokas, sugebejo nueiti i baseina ir isprievartauti.
Atsakyti
įdomu, kodėl pletkų tema nesukuriama ? g.gif ax.gif lyg aš nežinočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 07 08, 15:51)
įdomu, kodėl pletkų tema nesukuriama ?  g.gif  ax.gif  lyg aš nežinočiau  ax.gif

Ir kodėl gi bigsmile.gif ?
Atsakyti