Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 06, 09:33)
Kiek dabar simtmeciu Vokietija tures moketi uz WWII? Man atrodo, kad kas jau kas, bet jie suprato, ka padare ir daug uz tai sumokejo.

O ne manot, kad būtent taip jie dabar bando tą savo kaltę išpirkti? Juk vis primenama jiem.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 12:46)
tobulų nėra, tik yra žymiai turtingesnių, kurios ir gali mėtytis pagalbomis

Kai iš Briuselio ateina lėšos į Lt kažkaip nesigirdi nepasitenkinimo "Lt nereikia, yra gi žymiai neturtingesnių šalių, joms labiau reikia"

QUOTE(Nastya @ 2016 05 04, 17:03)
Tik ne savo noru wink.gif

Kas privertė? Kuo? Ginklais, šantažu, apgaule?

QUOTE(Amsele @ 2016 05 04, 19:43)
Zodziu, birzelio menesi turkai gaus bevizi rezima i ES. "Die Welt" raso: prognozuojama, kad mazdaug 400.000 - 500.000 turku pabegeliu gali pateikti prieglobscio prasymus. "Potenziell könnten 400.000 bis 500.000 türkische Flüchtlinge Asyl beantragen".
Jau ir turkai pabegeliais laikomi.  laugh.gif Zodziu, jeigu tik koks musulmonas ikels koja i ES - automatiskai pabegelis. Durniau nebeimanoma. laugh.gif

Na ne visai taip. Pasakyta buvo apie Turkijos vyriausybės karą prieš kurdus ir apie tikimybę, jog būtent kurdai bus tie potencialūs prieglobsčio prašytojai.

"Je nach Entwicklung im Krieg der türkischen Regierung gegen die Kurden könnte es zu einem massenhaften Anstieg von Asylanträgen durch Kurden kommen. "Potenziell könnten 400.000 bis 500.000 türkische Flüchtlinge – vor allem Kurden – Asyl beantragen"
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2016 05 06, 10:59)
Kai iš Briuselio ateina lėšos į Lt kažkaip nesigirdi nepasitenkinimo "Lt nereikia, yra gi žymiai neturtingesnių šalių, joms labiau reikia"

Europoje? kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 06, 07:55)
Aha, ir visiems į Vokietiją, daugiau niekur gi nėra kur cool.gif O po to tegu Vokietija visiems kitiems privalomai dalina ir grasinasi cool.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 05 06, 08:17)
Europos Parlamento (EP) nario Petro Auštrevičiaus šeima pusmečiui suteikė pastogę iš Irako atvykusiai šeimai, rašo „Lietuvos žinios“.

Nu va, jus kaip toleraste, didzioji pabegeliu gerbeja galite pasekti Petro pavyzdziu ir priglausti dar nors viena seima pas save.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 06, 11:44)
Europoje? kažin g.gif

Rumunija, Vengrija, Bulgarija, Serbija, Juodkalnija, Makedonija, Albanija. Kroatija po karo irgi iš ES lėšų atstatyta.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 05 06, 12:40)
Rumunija, Vengrija, Bulgarija, Serbija, Juodkalnija, Makedonija, Albanija. Kroatija po karo irgi iš ES lėšų atstatyta.

Aš ne apie tai kas atstatytas už Europos lėšas. Aš apie tai, kuri šalis dabar biedniausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 06, 13:01)
Aš ne apie tai kas atstatytas už Europos lėšas. Aš apie tai, kuri šalis dabar biedniausia g.gif

Rinkis iš visų kitų išvardintų. Makedonija? Juodkalnija? Serbija? Albanija? Bosnija ir Hercogovina (pamiršau pirmai paminėti)?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 06, 13:01)

Tai švieskitės: https://en.wikipedia...PPP)_per_capita
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 05 04, 19:43)
Zodziu, birzelio menesi turkai gaus bevizi rezima i ES. "Die Welt" raso: prognozuojama, kad mazdaug 400.000 - 500.000 turku pabegeliu gali pateikti prieglobscio prasymus. "Potenziell könnten 400.000 bis 500.000 türkische Flüchtlinge Asyl beantragen".
Jau ir turkai pabegeliais laikomi.  laugh.gif Zodziu, jeigu tik koks musulmonas ikels koja i ES - automatiskai pabegelis. Durniau nebeimanoma. laugh.gif

kažkaip vertimo tikslumu nepasižymite. Ir ne tik vertimo tikslumu. Dar cituodama ir klastojate tai, ką cituojate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkričio aušra: 06 gegužės 2016 - 20:06
QUOTE(Ašaka @ 2016 05 06, 13:11)

Kažkotais patikimumu abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2016 05 06, 09:59)

teisybes delei, Lietuvos ukininkai gauna pacias maziausias ismokas visoje ES. Tokiu saliu kaip Vokietijos, Prancuzijos ir kt didziuju/senuju nariu ukininkai gauna 2-3 kartus(!) daugiau.
Atsakyti
Kokie debilai blink.gif http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Atsakyti