QUOTE(Nastya @ 2016 04 29, 22:39)
1. "aš čia apie kai kurias aktyvias šios temos dalyves". Spėju, kad apie mane. Jau buvo Maja prifantazavus pletkų temoje kaip aš juos ten vadinau
Norvegų BV (o ne pačius norvegus) esu pavadinusi teroristine organizacija ir savo žodžių neatsiimu ir piktinuosi aš ne tuo, kad jie atima tuos vaikus, o tuo KAIP juos atima
2. Tai teigiate, kad reikia laikytis įstatymų tos šalies iš kurios atvažiavai, o ne į kurią atvažiavai?
Norvegų BV (o ne pačius norvegus) esu pavadinusi teroristine organizacija ir savo žodžių neatsiimu ir piktinuosi aš ne tuo, kad jie atima tuos vaikus, o tuo KAIP juos atima
2. Tai teigiate, kad reikia laikytis įstatymų tos šalies iš kurios atvažiavai, o ne į kurią atvažiavai?
1. Nemanot, kad tai vienas ir tas pats? Juk tai tos šalies institucija, veikianti pagal tos šalies įstatymus. Ir jei tai teroristinė organizacija, tai, vadinasi, ir valstybė yra teroristinė, o gyventojai - tereoristų rėmėjai, nes laisva valia išrenka tuos, kurie priima teroristinius įstatymus. Juk turbūt neneigsite, jog Norvegijoje rinkimai yra laisvi?
2. Savaime aišku, kad ne. Susitinkame jau ne vienoje temoje, visur teigiau ir teigsiu, jog jei atvykai į kitą šalį, nesvarbu, ar kaip turistas, ar migrantas, būk malonus laikytis tos šalies įstatymų.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 29, 23:00)
2. Bet jie jau yra NO. Vadinasi imigrantui galima prievartauti nepilnamete, norvegui - negalima? NO turi buti laikomasi NO istatymu. Ir ka jus vadinate seima? 35eriu vyra ir 13ate mergaite? Seima, cia jums?
Maja Di jau puikiai Jums atsakė, aš tik papildysiu. Egzistuoja ne tik fizinis, bet ir psichologinis žmogaus amžius ir, jei gerai pamenu straipsnį, iš dešimties tokių porų tik keturioms buvo leista pasilikti kartu. Nei vienos iš jų mes nežinom, ir negalim teigti, ar tos mergaitės-mamos-žmonos yra pakankamai subrendusios šeimai, ar ne. Kadangi šiuo atveju jos pačios dar vaikai, Norvegijos vaikų gerovės tarnybos turėjo įvertinti, ar, atskyrus nuo vyrų, toms mergaitėms ir jų vaikams nebus padaryta didesnė žala, nei palikus kartu. Keturiais atvejais iš dešimties buvo pripažinta, kad bus. Tai kokios problemos?