Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas brandžiame amžiuje

Sveikos, prisijungsiu prie jusu pabendrauti smile.gif
Man 42 metai, laukiuosi 4 vaikelio - 4-o berniuko biggrin.gif
Neplanavom, bet visi dziaugiames kad dar vienas lelius papildys musu seima smile.gif
Atsakyti
Hmmm, tylu cia unsure.gif
Atsakyti

Sveiki, pabandykim atgaivinti skyreli

:)

As 40 . Laukiuosi 5 stebuklo;)

Atsakyti

Su sv.Kaledom visus!!!! 

Atsakyti

su sventem :4u:​ 

Atsakyti

QUOTE(tani301 @ 2017 12 25, 07:35)
<p>Sveiki, pabandykim atgaivinti skyreli</p><p>:)</p><p>As 40 . Laukiuosi 5 stebuklo;)</p>

Kada jums gimdyti? Kaip einasi nėštumas?
Atsakyti

gimdymo terminas - rugpjuti. kol kas su sveikata nera jokiu problemu, labai keista net paciai :) toksikoze kankina. Tyrimai visi geri. Vakar prisikabino , kad spaudimas 128/ 76. Mane stebi per padidinamaji stikla:) siuo metu 11 sav jau. Dirbu , nera laiko kada ilsietis:) Dar niekas seimoj aprt vyro nezino , kad laukiuosi . Zadu per sunelio gimtadieni pasakyti.

Atsakyti

sveikos merginos , ir as jungiuos man 38 metai . Po 10 m. pertraukos laukiu antro vaikelio. :-) gydytojai sako , kad bus berniukas.

Atsakyti

Sveikos,

Jungiuosi ir aš. Man 44 metai, laukiuosi antro vaikelio, dar labai ankstyva stadija, 5 savaitės :-). Visiškas siurprizas.....

Atsakyti

Sveikos mamytės :)

Jungiuosi ir aš.

Man 41, laukiuosi penkto mažylio. Dar tik 5 savaitės.

Vis pagalvoju apie savo amžių ar čia viskas gerai, bet džiaugiuosi, kad jūs čia  :rolleyes:  Vadinasi su manim viskas gerai  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukė: 20 vasario 2018 - 11:11

Sveikos, mielosios,

Jei galima prisijungsiu ir aš į Jūsų būrelį :) Man 41 m. laukiuosi antro vaikelio. Mums jau 25 savaitės. Kaip ir visoms tokiam amžiuje manau daug baimių ir abejonių. Tikrai nesijaučiu sena gimdyti, bet žinot aplinka mums tai vis primena.

Atsakyti

Sveikos, mielosios,

Jei galima prisijungsiu ir aš į Jūsų būrelį  :) Man 41 m. laukiuosi antro vaikelio. Mums jau 25 savaitės. Kaip ir visoms tokiam amžiuje manau daug baimių ir abejonių. Tikrai nesijaučiu sena gimdyti, bet žinot aplinka mums tai vis primena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangira: 01 kovo 2018 - 14:16