Man 42 metai, laukiuosi 4 vaikelio - 4-o berniuko
Neplanavom, bet visi dziaugiames kad dar vienas lelius papildys musu seima
Sveiki, pabandykim atgaivinti skyreli
As 40 . Laukiuosi 5 stebuklo;)
Su sv.Kaledom visus!!!!
su sventem
Kada jums gimdyti? Kaip einasi nėštumas?
gimdymo terminas - rugpjuti. kol kas su sveikata nera jokiu problemu, labai keista net paciai toksikoze kankina. Tyrimai visi geri. Vakar prisikabino , kad spaudimas 128/ 76. Mane stebi per padidinamaji stikla:) siuo metu 11 sav jau. Dirbu , nera laiko kada ilsietis:) Dar niekas seimoj aprt vyro nezino , kad laukiuosi . Zadu per sunelio gimtadieni pasakyti.
sveikos merginos , ir as jungiuos man 38 metai . Po 10 m. pertraukos laukiu antro vaikelio. :-) gydytojai sako , kad bus berniukas.
Sveikos mamytės
Jungiuosi ir aš.
Man 41, laukiuosi penkto mažylio. Dar tik 5 savaitės.
Vis pagalvoju apie savo amžių ar čia viskas gerai, bet džiaugiuosi, kad jūs čia Vadinasi su manim viskas gerai
Sveikos, mielosios,
Jei galima prisijungsiu ir aš į Jūsų būrelį Man 41 m. laukiuosi antro vaikelio. Mums jau 25 savaitės. Kaip ir visoms tokiam amžiuje manau daug baimių ir abejonių. Tikrai nesijaučiu sena gimdyti, bet žinot aplinka mums tai vis primena.
Sveikos, mielosios,
Jei galima prisijungsiu ir aš į Jūsų būrelį Man 41 m. laukiuosi antro vaikelio. Mums jau 25 savaitės. Kaip ir visoms tokiam amžiuje manau daug baimių ir abejonių. Tikrai nesijaučiu sena gimdyti, bet žinot aplinka mums tai vis primena.