Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas brandžiame amžiuje

Gal atsiras daugiau besilaukianciu 

Labas,

Panašu, kad taip. :) Jei viskas gerai, tai ir gimdysim mes panašiu metu. Man oficialus terminas rugsėjo gale, bet aš į terminus niekad nesutelpu... :D 

O tuo tarpu neramiai laukiu genetikų... :huh2: 

Atsakyti

Lapyna,  kaip smagu  :yahoo: Nesinori vienai but  :4u:​ Kelintas jums sis kruopiukas bus? As auginu dvi paneles, 14 ir 10m.

Atsakyti

Penktas... Panoms 16 ir 14, bernams 9 ir 2 :) 

Atsakyti

Oho, kokie jus saunuoliai  :clap_1:​ 

Atsakyti
Lapyna, dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visoms kitoms irgi 4u.gif mirksiukas.gif
Visoms sveikatytės, gerų emocijų, ramaus laukimo ir ...lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti

Aguončikai, seniai matyta :bigsmile:  Kaip pupulis auga? Ar taip pat naglai, kaip maniškis? :D 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 01 31, 21:25)
<p>Aguončikai, seniai matyta bigsmile.gif  Kaip pupulis auga? Ar taip pat naglai, kaip maniškis? biggrin.gif </p>

Lapyna, auga išdykėlis, pagrandukas, lepūnėlis, mamos numylėtinis biggrin.gif Kalba tik kad mažai labai, o šiaip viskas OK smile.gif Kaip taviškiai?
Atsakyti

Mūsų pupulis naglas per visą pilvą. Šneka sakiniais, tik dar ištaria prastokai. Lupasi su vyresniu broliu (tiksliau, dičkis erzina, mažius stumdosi ir cypia, net langai dreba), strojina seses, tampo ir terorizuoja kates, lipa ant sprando motinai ir tėvui - kaip ir priklauso šeimos jaunėliui lepūnėliui. :) 

Vietos daržely niekaip nesulaukiam. Tikuosi, gal išsikrautų bent kiek, jam vaikų kompanijoj labai patinka. Na, gal nuo rugsėjo jau tilpsim. :) 

Atsakyti
Oho, kas čia per rašliava?.... blink.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Man 42 metai, laukiuosi trečiojo. nestuke.gif Turime dar tik 7 savaites, kaip ir su kitais nėštumais gresiantis tai gulinėju namie. Turiu kelias gražuoles miomas, tai jos viskas daro. Jau užsiregistravau pas genetiką, daug visokių baimių.
Atsakyti
Sveikos:)
Man tuoj 37 bus. tikiuosi ne per jauna siam klubui:)

Mane sios temos priesistore suintrigavo, primoj temoj viena vekeja gedijosi kad mama 49 metu pastojo, paskaicius tolimesnius komentarus kazkodel susidariau ivaizdi kad tai nebuvo darni seima, o tokioj seimoj augant daug ko gedijamasi, netgi neretai - netgi paties saves.

Kitas komentaras buvo kad 35mete svarsto ar ne per sena gimdyti lyg ir paantrinanti pirmam komentarui. O cia tai pribloske, pries tokia isminti pasijutau visiska nesubrenedele. . O as juk net pirmo vaiko neturiu!

Trecias komentaras buvo kad gimdant vyresnio amziaus kazkaip pazedzia vaiko interesus, nebeatsimenu kokiais motyvais.

Manau kad mano atveju butu atvirksciai, ankstyva motinyste gal but pazeide mano teises, o juk tiek visko gyvenime norejosi isbandyti, ir auksumu, ir zemumu ir vingiuotu lygumu, o kur ten su vaiku...Juk vaikams demesys Nr 1 turetu buti skiriamas, ner kada apie savo poreikius galvoti, o kai bus kada, gal jau tokios jaunatviskos iniciatyvos nebebus.

Na bet pagrindine priezasti del ko neturiu vaiku - tiesiog neturejau tinkamo vaikino su kuo juos daryti, na bent jau tokio kas ju prisidares noretu kartu ir auginti.

Pries metus sutikau tinkama vyra bei teti, atejo laikas vaikams, puse metu nelabai sekesi, nors nelabai ir stengiausi tiksliai kada ten reikia, beja, budama 36 tik suzinojau kaip tiksliai vaikai atsiranda biggrin.gif , Anksciau maniau kad ten belenkaip uztenka, o cia pasirodo - dienas skaiciuoti reikia. Vienu metu lyg ir pagalvojau gal rimtai per sena vaikams, bet vidine savijauta saukte saukie "kvaisa tu, tau dar tris vaikus mazu maziausia tureti reikia" Tada numojau i viska ranka ir pasisiuliau (tiksliau sese pasiule o as mielai pritariau) gyventi taip kaip Dievo duota, vos tik nustojau gilintis i vaikus, taip is karto - DU BRUKSNIUKAI !

Manau kad sis vaikelis i mano gyvenima paciu laiku - nei per anksti, nei per velai:)

Taip pat manau kad amzius dar nuo mastymo bei gyvenimo budo priklauso:)

Siaip idomu suzinoti ar yra cia aktyviu formumieciu besilaukianciu panasiu metu. Kaip jauciates?, ka veikiat?, Gal kas Anglijoj gyvena?

Atsakyti

Ateinu pasilabint :)

Mane sios temos priesistore suintrigavo, primoj temoj viena vekeja gedijosi kad mama 49 metu pastojo,

Trecias komentaras buvo kad gimdant vyresnio amziaus kazkaip pazedzia vaiko interesus, nebeatsimenu kokiais motyvais.

Manau kad sis vaikelis i mano gyvenima paciu laiku - nei per anksti, nei per velai:)

Pirmiausia, tai sveikinu su pasirinkimu. :4u: 

Na, man 42 metai, ir mano vyriausia dukra (16 m.) į mano nėštumą sureagavo šiek tiek skausmingai. Jos draugės prancūzaitės (iš 1-2 vaikų šeimų) irgi jai išaiškino, kad man visai ku-kū ir kad aš tokia ir anokia. Bet kiti mano vaikai džiaugiasi.

Buvimas mama vyresniam amžiuje turi tą niuansą, kad kai nueini į tėvų susirinkimą mokykloje ir aplinkui vien jauni tėveliai, jautiesi truputį keistai. O kai tie vaikai užauga iki paauglių, jie neretai ima savo senų tėvų gėdytis. 

Bet aš į tai žiūriu taip: jei tavo vaikas tampa pilnamečiu iki tavo pensijos ir tu gali juo pasirūpintio tiek fiziškai, tiek finansiškai, tai viskas tvarkoj. :D Man nepatinka, kai 60-metės tampa mamomis dirbtinių procedūrų pagalba. Bet kol gamta leidžia tokią galimybę natūraliai (t.y. iki klimakso), tol viskas gerai. :) Juk gamtoje viskas suskaičiuota ir pritaikyta.

Atsakyti