Sveikos, norėčiau prisijungti ir aš
Man 40 ir trylikta savaitė Jaučiuosi labai jauna!!!!
Sveikos visos, bet tikrai labai jau cia ramu
Sveikos visos, bet tikrai labai jau cia ramu
Pasiskaitau, nors nesu nestuke, bet mastome su vyru apie 3-ia. Man 43. Didziausia nerima kelia galimi apsigimimai. Matau, kad ir visuomenes nuomone siuo klausimu yra nepozityvi. Vos kam uzsimenu tai pasiurpsta isgirde. O kaip jauciasi tos, kurios virs 40 ir jau augina leliukus ar susilaukiat pasaipu. Kai mano ginekologe eme juoktis emiau labai abejoti. Bet taip noretusi dar patirti ta jausma is naujo....
Pasiskaitau, nors nesu nestuke, bet mastome su vyru apie 3-ia. Man 43. Didziausia nerima kelia galimi apsigimimai. Matau, kad ir visuomenes nuomone siuo klausimu yra nepozityvi. Vos kam uzsimenu tai pasiurpsta isgirde. O kaip jauciasi tos, kurios virs 40 ir jau augina leliukus ar susilaukiat pasaipu. Kai mano ginekologe eme juoktis emiau labai abejoti. Bet taip noretusi dar patirti ta jausma is naujo....
</p>
Suprantamas noras
Gal dabar yra visokių tyrimų
perskaičiau ir negaliu neparašyti. kokios dar pašaipos? vaikas - pati didžiausia dovana, kurią žmogus gali gauti ir jei tik yra galimybės (o šiais laikais jos tikrai didelės), tai reikia tik džiaugtis bet kokiam amžiuje vaikeliu. gal ir yra tokių, kurie šaiposi, juk pasaulis toks margas, bet ar tai Jums svarbiausia? kažkieno pašaipos ar visgi tai ko norite Jūs?
ketvirta vaika pagimdziau menuo iki 43, nei pasaipu nei kvailu komentaru nesulaukiau. Pagrandukei 9 metai suejo, labai dziugina ji mus.
Labukas! man 40. 4+2 sav.
Ar atsiras norinčių bendrauti?
Dar nežinom Sveikinu!
Ačiū!