QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 29, 15:09)
Nepatikėsi, bet nuo šios lentelės ir žadu pradėti žinau, kad jei perspausiu nuo pradžių, tai tikrai mesiu. Logikos dėsniai kalba.. Gi reikia pamažu išmokti ir kvėpuoti, ir taisyklingai bėgti. Stengiuosi į situaciją žiūrėti blaiviai, organizmui vis tiek gaunasi truputį stresas iš pradžių
geras yra FB grupė bėgimo klubas, aš ten esu prisijungus, bet nedalyvauju jų veikloj, šiaip Lietuvos bėgimo publiką iš šono stebiu bet masiškai žmonės pradeda nuo šitos lentelės ir sėkmingai bėgioja. Tai matyt nesuklysi ir tu
QUOTE(ataka26 @ 2016 04 29, 15:43)
O kas liečia bėgimo technika, tai ją visi turi skirtinga, nes nemažai įtakos turi anatominė sandara ir įpatumai ir ja kartais taisyti neverta jai ji netraumuoja ir nėra įdinga aišku pagrindus bėgimo technikos reikia žinoti
kažkur skaičiau, kad pvz būna žmogus kreivai kažkaip bėga, asimetriškai, keistai, atrodytų visai neergonomiškai (na dėl anatomijos matyt) ir jis pradeda taisyt tą savo techniką. Rezultate turi naujų traumų visokių, ko anksčiau nebuvo. Tipo jau raumenys taip susiformavę, pagal tą individualų kreivumą, kur reik kompensuoja, o pataisius, visas mechanizmas griuva. Žiūriu tu panašią mintį parašei, gal yra teisybės čia yra.
Aš tai norėčiau gražiai ir lengvai bėgt, nes kai pamatau save bėgimo įrašuose arba nuotraukose atrodau kaip dramblys sunkiai ir neaiškiai bėgantis. Bet jaučiuos tai puikiai, tai gal viskas gerai.