QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 29, 12:53)
Na as manau begsiu ir simet. Labai jau geras startinis paketas. Grazios maikes. Visa sezona sporto klubuose pratampiau, nereikia nieko pirkti o kaina palyginus su tuo kiek visko gauni-maza.
Del technikos pritariu. Dbr pagaunu save begant nuo kulno ir iskart pataisau.
ir skausmu maziau.
aha, aš prieš kelis metus bėgau, tai gavau maikę. Man labai patiko, kad ji buvo balta. Kai paprastai vilniaus pusmaratonyje pvz gaunu vis juodas. Man su baltom vasarą labiau patinka
QUOTE(ataka26 @ 2016 04 29, 12:56)
Apie batus didelė diskusija
vieningų nuomonių nėra...bet tik pripazinkim inkariukai yra traumuojantis apavas BĖGIME
bent vienoj vietoj sutariam, kad su inkariukais nelabai. Aš, jei atvirai, bandžiau kartą su inkariukais bėgt, nelabai patogu galiu patvirtint
geriau tada basom jau
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 29, 13:10)
Kazkur skaičiau kad pado kietuma reikia rinktis pagal kelio dangos kietumą ant kurio bėgsi. Tipo jei žvirkelis galima kietesni pada imti, jei asfaltu, tai minkštesnio reiktu.. Kaži o jūtūbėj būtų info apie tai kaip taisyklingai koją statyti bėgimo metu (t.y. nuo kurios pado dalies žingsnį pradėti ir panašiai), nes aš tokia labiau vizualizuota.. geriau syki pamatau nei 10x perskaitau
youtubėj ieškok, daug ko yra, bet nu man asmeniškai, kad ir matau kaip reikėtų, pačiai ant saves neišeina. Svajoju kada kokio rimtesnio bėgiko ar trenerio paprašyt, kad iš šalies pažiūrėtų kaip bėgu ir pakomentuotų kas netaip.
Man šitas patinko
https://www.youtube....h?v=7DN-yHlUN58 o jei ir anglų kalba tinka, tai bandyt correct running form arba running techniques įvest, daug įrašų bus, netgi buvau radus pratimukų, kur turėtų padėt formai.