QUOTE(bamba @ 2016 04 27, 14:21)
taip, ir dar su kažkuo. na aš būtent tokį turiu
http://www.bonum.lt/...aus-skonio.html esu bandžius viso 3 skirtingus, tai kiti bandyti per saldūs buvo, nesinorėjo jų visai bėgant. Šitas prilipo man, gerai veikia
Matai, varžybose yra keli privalumai, pirmas tai maitinėlės, kad nereik tystis su savim poros litro skysčio (nėr nei patogu nei malonu). Kitas, tai visas palaikymas, plojimai, paskatinimai, pabaigoj matomas artėjantis finišas, kai visi skatina, ir atrodo nuovargis dingsta, ir leki kiek kojos neša, skrendi ir nesupranti iš kur jėgos. Na žodžiu, maratono wow tikrai daug didesnis per renginį.
Atsigavimas tai man asmeniškai dzin
nes jau gi po visko, nu kartais raumenis paskauda, kartais ir ne. Svarbu gerai pavalgyt, pamiegot ir ilsėtis.
Trakų fainas pusmaratonis, aš bėgau du kart, bet nepatiko, kad 4 ratai, po 5km, nusibosta tie ratukai. Bet neskaitant to, tai tikrai patiko, gražu, pro pilį prabėgi, nu super
važiuok,jei galimybė yra. Aš tai tingiu
aš į miško trasa šį sekmadienį registravaus, tai užteks kol kas.
o sunku pusmaratonis tau buvo? buvo jausmas, kad nebegali, nebenori? kurie km sunkiausi?
nu netikiu, kad taip ekstazėj ir praskridai visus 21
Dėkui už info. Pasižiūrėsiu. Dar kokį tai pakelį turiu gavus dovanų, tabletė tokia
.
Tas palaikymas tai jo - man čia mistika ir stebukas - kiek tas duoda ! Išvis, aš per tuos bėgimus jaučiuosi bepažįstanti sporto kultūrą, vis vyrui pasipasakoju tas impresijas
. Man labai patinka. Dar kai tu parašei... Aš jau imu norėti to maratono
Jei ne tokios kainos, turbūt ant Vilniaus gundyčiausi bet, Jezus Jezus, baisu net pačiai kas čia daros
.
Tai tu į miško trasą ten faina
. AŠ žiūrėjau, bet ten dar už Vilniaus... Žodžiu, "toli"
Man tai kaip - žinok, aš tai 12 ratukų bėgau
Pradžioj neplanavau. Galvoju, "na, žiūrėsiu". O paskui žiūriu žiūriu [
] - ir galvoju "tai ką čia laukt" [nes planavau savaitgalį] - reikia dabar [na ypač jau turėjau omeny tą Trakų pusmaratonį]. Na baisiai knietėjo išbandyt, ar pavyktų čia man. Ir ką - tik pavalgius menkai buvau, tai suskambijau vyras gematogeno gabaliuką atnešė
[Jezus koks skanus buvo
]. O paskui turbūt sunkiausia psichologiškai, nes atrodo "Ojėj, jau 19 km, kas čia bus kas čia bus"
Ir ką - dar ratuką - ir vsio. Tik jau labai po 15-16 km taupiau kelienių sąnariukus, kažkaip kitaip lyg bėgti norėjosi. Bet aš kitaip ir bėgau - po 3 km kas ratą [apie 1600m] po 2x darydavau pagreitinimus. Tai po tų 15kos kažkaip stengiausi daryt didesnį žingsnį bėgdama, kuo lengviau nusileist [bėgu žole, šalia asfalto], jau pagreitinimų nelabai dariau
, bet kai nusibosdavo bent 100 m tais didesniai pabėgdavau. Tai tiek 5 km gal ir buvo jau sudėtingiausi, nes priešaky tokia "nežinia" buvo.Taigi supratau, kiek visgi daug lemia psichologinis nusiteikimas; apskritai, požiūris į tuos kilometrus, save, sveikatą, kt.