Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 26, 19:31)
Reikia ir atostogų  drinks_cheers.gif Nors man tai kaip koks narkotikas. Dar jei nematau, tai dar dar, bet kur užmatau bebėgantį, tai ojezus, jau nėr ramybės  biggrin.gif
Tai ką veikei per atostogas? Visao jokio sporto, ar tik nuo bėgimo ilsėjaisi?
Įdomiai čia su meška plyginot  biggrin.gif O jei rimtai, tai manau, reikia ir klausyti to kūno - jis taip tikrai, nori valgyt ir šiltai sėdėt ar gulėt ant lovos su knyga  ax.gif

Tik vaiksciojau ;) ir klausiau savo kuno oi per daug klausiau :D ir valgiau ir miegojau ir alum ir viskiu pasmaguriavau, to pasekoje +4kg :D :D :D lūdesys ne kitaip
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 08 26, 21:46)
Tik vaiksciojau ;) ir klausiau savo kuno oi per daug klausiau :D ir valgiau ir miegojau ir alum ir viskiu pasmaguriavau, to pasekoje +4kg :D :D :D lūdesys ne kitaip

Na, tai reikia ir ilsėtis. Ta prasme kartais galbūt tiesiog valgyt ir gulėti (aš tuk tų stiprių gėrimų nevartoju, nes mane jie kažkaip vargina).
Grįžus į ritmą nukris. Man kažkaip ir po 3 dienų atostogų +2 rodė biggrin.gif Bet dabar vel ok. Kartais galvoju, nesisvertum žmogus, ir nežinotum, ir būt ramu (kol telpi į rūbus) biggrin.gif
Atsakyti
tai kad 2 kg svyravimai net nelabai skaitosi, man tiek paros begyje gali skirtis, nekreipiu demesio :)

sestadienio rytas, jau gi kad miegociau, bet ne, 7 akys stulpu stovi. tai prasibegau ryte, bet 9 val jau karsta buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 27, 10:19)
tai kad 2 kg svyravimai net nelabai skaitosi, man tiek paros begyje gali skirtis, nekreipiu demesio :)

sestadienio rytas, jau gi kad miegociau, bet ne, 7 akys stulpu stovi. tai prasibegau ryte, bet 9 val jau karsta buvo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Ai aš irgi anksčiau bėgau (laikrodis 'čirškė" 6.30 :D. Gerai - miega dar visi, mašinų mieste mažiau (kažkaip tingėjau iki miško važiuot :D). Tik tie su šuniukais tai jau sukilę būna biggrin.gif
Karšta, jaučiasi. Pagal tai, po kiek km jau karšta pasidaro biggrin.gif

Mylimuke, kur bėgsite dabar artimiausiu metu, kokie planai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 rugpjūčio 2016 - 12:49
nedalyvauju varzybose. visiskai ne formoj esu dar :D ir siaip nelabai noro yra :)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 27, 13:09)
nedalyvauju varzybose. visiskai ne formoj esu dar :D  ir siaip nelabai noro yra :)

Supratau biggrin.gif
Taip parašėt, 'varžybose' - nuskambėjo labai atsakingai, kažkaip net mokyklą priminė :). Aš tai sau viduje tuos bėgimus (va, 'bėgimais' vadinu), tą visą reikalą 'švente' vadinu (kurios kulminacija būna 'o paskui suvalgyti ką nors skanaus' lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 27, 14:37)
Supratau  biggrin.gif
Taip parašėt, 'varžybose' - nuskambėjo labai atsakingai, kažkaip net mokyklą priminė :). Aš tai sau viduje tuos bėgimus (va, 'bėgimais' vadinu), tą visą reikalą 'švente' vadinu (kurios kulminacija būna 'o paskui suvalgyti ką nors skanaus'  lotuliukas.gif )

dazniausiai duoda kokiu skaniu batoneliu biggrin.gif
is tikro smagu begt, visa ta mase, palaikymai, muzika priduoda greicio :) ir net jaudulys kazkoks pries starta, nors ir zinai, kad gal atbegsi galiorkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 24, 15:51)
o kur jus begiojat basos? reik misko be kankoreziu ir pievos be stiklu...

aš šaligatviu bėgu basa
šian prasibėgau, mašinos pristabdydavo ir nuvažiuodavo su galvą perkreipusiu vairuotoju, nejauku
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 08 27, 16:03)
aš šaligatviu bėgu basa
šian prasibėgau, mašinos pristabdydavo ir nuvažiuodavo su galvą perkreipusiu vairuotoju, nejauku

nebijai visokiu stiklu ir smeigtuku? taip knieti pabandyt blush2.gif gal vakare, kai zmoniu maziau bus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 rugpjūčio 2016 - 15:23
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 27, 13:50)
dazniausiai duoda kokiu skaniu batoneliu  biggrin.gif
is tikro smagu begt, visa ta mase, palaikymai, muzika priduoda greicio :) ir net jaudulys kazkoks pries starta, nors ir zinai, kad gal atbegsi galiorkoj  biggrin.gif

OIj, aš kepu pyragus iš sėlenų, ko tik neprisigalvoju - batonėliai samu saboj biggrin.gif drinks_cheers.gif
Jo. Aš va to nemėgstu, to jaudulio, bet taip kaip į kokią polikliniką einu - nu, nes reikia kažkaip socialiai gyventi dry.gif biggrin.gif

QUOTE(bamba @ 2016 08 27, 15:03)
aš šaligatviu bėgu basa

Oi geras, norėčiau pamatyti veidus tų vairuotojų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Kiek km bėgai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 rugpjūčio 2016 - 15:30
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 27, 16:27)
OIj, aš kepu pyragus iš sėlenų, ko tik neprisigalvoju - batonėliai samu saboj  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Jo. Aš va to nemėgstu, to jaudulio, bet taip kaip į kokią polikliniką einu - nu, nes reikia kažkaip socialiai gyventi  dry.gif  biggrin.gif
Oi geras, norėčiau pamatyti veidus tų vairuotojų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Kiek km bėgai?

esi vienise ? man nebent nepatinka, kad kartu su mase pradzioj uzsiplesdavau dideli greiti ir greit pompa budavo :)

as kai pradejau begioti,tai mazam miestuke gyvenau dar, tai benganciu vienas kitas buvo, net ir su batais begant pypsendavo daug kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 27, 16:23)
esi vienise ? man nebent nepatinka, kad kartu su mase pradzioj uzsiplesdavau dideli greiti ir greit pompa budavo :)

as kai pradejau begioti,tai mazam miestuke gyvenau dar, tai benganciu vienas kitas buvo, net ir su batais begant pypsendavo daug kas  lotuliukas.gif

Galima taip sakyt. Man bėgimas - tai buvimas su savim. Galvoju, permąstau, planuoju... Kai pavargstu tada jau nustoju galvot biggrin.gif
AŠ irgi taip dariau. Patirties aišku neturiuaš baisiai daug tuose 'masiniuose', bet tad dabar ir turiu tikslą - pristabdyt save pradžioj, kažkaip atsiriboti nuo tų aplinkinių [ į galą lenkti daug kiečiau biggrin.gif ]

O tie pypsinimai doh.gif mad.gif Man čia net mieste kada supypsino [vieną kartą!] Trauma iki šiol- negaliu, nepernešu, biggrin.gif Rimtai nemalonu. Aš net žvilgsnių nemėgstu. fear.gif karsta.gif Ką čia ir bekalbėti.

O kada pradėjai bėgioti?
Atsakyti