Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

o kur jus begiojat basos? reik misko be kankoreziu ir pievos be stiklu...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 24, 16:51)
o kur jus begiojat basos? reik misko be kankoreziu ir pievos be stiklu...

Miške būna smėlio keliukų, tai šaknų nebent pasisaugot. Aš bėgau pajūriu cool30x30.png wub30x30.png
Atsakyti
begikems ir ne tik :) http://www.forumcine...t/Event/305163/
Atsakyti
Sveikos ax.gif
aš nubėgdavau apie 3 km, apie 20 min bėgdavau. Dabar bėgu lėčiau, keliu, lygiu paviršium, apie 7-8 km nubėgu per 40 min.

1. savaitę buvo gerai, o šiandien vėl skauda čiurnų raiščius :oh Kodel? :oh

2. vyras (nei bėgikas, nei sportininkas) šaiposi, kad čia ir pėškom galima nueiti per tiek laiko unsure.gif Aš nepatyrus bėgikė, man toks atstumas atrodo kažkas toookio wub.gif Skaičiuoju pulsą, ne mažiau 150 būna, tai man kaip ir normalu atrodo unsure.gif Nenoriu kankintis ir bėgti greičiau, nes toks bėgikas man tikras kaifas, nenoriu kankintis unsure.gif Ar reikėtų didinti tempą?
Atsakyti
6-7 min/km visai normaliai tempas, jeigu begioji malonumui, nesitreniruoji varzyboms.
o vyras tegu pabando tokiu tempu nueiti tuos 7-8 km ir ziuresit, kas juoksis paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 25, 19:11)

Geras!

QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 25, 20:23)
6-7 min/km visai normaliai tempas, jeigu begioji malonumui, nesitreniruoji varzyboms.
o vyras tegu pabando tokiu tempu nueiti tuos 7-8 km ir ziuresit, kas juoksis paskutinis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 26, 07:51)

Jau prigriebiau bilieteli :D

Paskutiniu metu lb sunku begt. Ar jum pries moteriskas dienas irgi buna sunkiau?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 26, 07:11)

Paskutiniu metu lb sunku begt. Ar jum pries moteriskas dienas irgi buna sunkiau?

Man tai ne. Aš tik skanėstų labiau noriu, ir šiaip, valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 26, 06:11)

Man tik prasidėjus moteriskom dienom labai gerai bėgasi.
Po Jelgavos bėgimo 3sav atostogavau, tai su bėgimu nedraugavau :) Jau kaipmsavaite bandau vėl isivaziuot...kadangi artimiausias startas tik spalio 29d tai ramiai judu
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 08 26, 20:37)
Po Jelgavos bėgimo 3sav atostogavau, tai su bėgimu nedraugavau :)  Jau kaipmsavaite bandau vėl isivaziuot...kadangi artimiausias startas tik spalio 29d tai ramiai judu

jei ne pirmom dienom, tai man irgi viskas kaip per sviesta. bet PRIES tai tokia ispampus, ir kaip meska pries ziemos miega jauciuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 26, 18:42)
jei ne pirmom dienom, tai man irgi viskas kaip per sviesta. bet PRIES tai tokia ispampus, ir kaip meska pries ziemos miega jauciuos  lotuliukas.gif

Na as gal diena pries tokia ir kaip meskute :)
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 08 26, 19:37)
Po Jelgavos bėgimo 3sav atostogavau, tai su bėgimu nedraugavau :)  Jau kaipmsavaite bandau vėl isivaziuot...kadangi artimiausias startas tik spalio 29d tai ramiai judu

Reikia ir atostogų drinks_cheers.gif Nors man tai kaip koks narkotikas. Dar jei nematau, tai dar dar, bet kur užmatau bebėgantį, tai ojezus, jau nėr ramybės biggrin.gif
Tai ką veikei per atostogas? Visao jokio sporto, ar tik nuo bėgimo ilsėjaisi?

QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 26, 19:42)
jei ne pirmom dienom, tai man irgi viskas kaip per sviesta. bet PRIES tai tokia ispampus, ir kaip meska pries ziemos miega jauciuos  lotuliukas.gif

Įdomiai čia su meška plyginot biggrin.gif O jei rimtai, tai manau, reikia ir klausyti to kūno - jis taip tikrai, nori valgyt ir šiltai sėdėt ar gulėt ant lovos su knyga ax.gif
Atsakyti