Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

oho, neblogai. man iki darbo 2,5-3 km, bet darbe nera duso unsure30x30.png
vakar kalneliais pabegiojau, tai biski pompa buvo, bet naujom gatvelem prasibegau, tai visai idomu smile30x30.png
nusipirkau begimo sortus (ant ziemos biggrin30x30.png )
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 08 10, 20:58)
visą, bet ne laikui bėgsiu, tiesiog taip. O tu registravais jau?
9km gavos į vieną pusę. Per du kartus tikrai lengviau bėgt nei vienu kartu  18 :)

O wow, 18 km! Kiek vieną dieną bėgiosi? Ne turbūt? Ar 'taip'? Wow. Neblogai.
As tai 21 bėgsiu. Ir jau irgi ne greičiui. Apskritai, pirmas kartas tokioj masovkėj, tai visai kiti ten man iššūkiai :D. Bet ir šeima varys, sesuo bėgs - tai bus šeimos tokia išvyka. :)
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 10, 22:30)
oho, neblogai. man iki darbo 2,5-3 km, bet darbe nera duso  :unsure:
vakar kalneliais pabegiojau, tai biski pompa buvo, bet naujom gatvelem prasibegau, tai visai idomu :)
nusipirkau begimo sortus (ant ziemos :D )

Kažkokie spec šortai?
Į įkalnes manau gerai pasitreniruort. Kaune čia yra tokia į galą mano trasoj, tai ojoj, pasipompinu irgi :D
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 10, 21:30)
oho, neblogai. man iki darbo 2,5-3 km, bet darbe nera duso  unsure30x30.png
vakar kalneliais pabegiojau, tai biski pompa buvo, bet naujom gatvelem prasibegau, tai visai idomu smile30x30.png
nusipirkau begimo sortus (ant ziemos biggrin30x30.png )

nu be dušo aš niekaip, labai suprakaituoju, net galvos negaliu neplaut, plaukai šlapi nuo prakaito. Beryšio gaunas du kart per dieną galvą plaut, bet kitaip nesugalvoju sad.png

aš nusipirkau bėgimo sijoną cool30x30.png va tokį http://www.aplenksav...mo-sijonas.html
realiai tikrai labai gražiai atrodo. Kam jo man reikėjo irgi neesu tikra, nu bet gražu.

QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 11, 05:34)
O wow, 18 km! Kiek vieną dieną bėgiosi? Ne turbūt? Ar 'taip'? Wow. Neblogai.
As tai 21 bėgsiu. Ir jau irgi ne greičiui. Apskritai, pirmas kartas tokioj masovkėj, tai visai kiti ten man iššūkiai biggrin30x30.png. Bet ir šeima varys, sesuo bėgs - tai bus šeimos tokia išvyka. smile30x30.png

ne, nebėgsiu tikrai kasdien. Ne dėl pačio bėgimo, bėgt nesunku man didelių atstumų, bet grynai dėl terlionių, kaip daiktus susidėt į kuprinytę, galvą išsiplaut ofise, rankšluosčius pakeist ir pan, tiesiog ne itin patogu

nu va, galėsim kartu šliaužt per VM cool30x30.png o sesuo kiek? irgi pusę?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 08 12, 17:30)
nu be dušo aš niekaip, labai suprakaituoju, net galvos negaliu neplaut, plaukai šlapi nuo prakaito. Beryšio gaunas du kart per dieną galvą plaut, bet kitaip nesugalvoju sad.png

aš nusipirkau bėgimo sijoną cool30x30.png  va tokį http://www.aplenksav...mo-sijonas.html
realiai tikrai labai gražiai atrodo. Kam jo man reikėjo irgi neesu tikra, nu bet gražu.
ne, nebėgsiu tikrai kasdien. Ne dėl pačio bėgimo, bėgt nesunku man didelių atstumų, bet grynai dėl terlionių, kaip daiktus susidėt į kuprinytę, galvą išsiplaut ofise, rankšluosčius pakeist ir pan, tiesiog ne itin patogu

nu va, galėsim kartu šliaužt per VM cool30x30.png o sesuo kiek? irgi pusę?

Tai tu tai skriesi, ne šliauši smile30x30.png
Fainas sijonas. Labai fainai, kad ne pūstas, toks labai korekt. Aš buvau kada sugalvojus pirkti tokius šortukus, kur toks ant viršaus sijonukas.
Sesuo tai 10.
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png

aš visai šviežia bėgike, prieš porą mėn tik pradėjau bėgiot... Apie 3 km kas rytą nubėgu. Iš pradžių viskas buvo ok, bėgiojau su senais kedais, po mėnesio nusipirkau spec. bėgimo batelius. Dar po mėnesio pradėjo čiurnų raiščius skaudėt. Nebesinori bėgiot, nesmagu, kai skauda sad.png Savaitę nebėgiojau, paskui pabandžiau, lyg geriau buvo, bet ne visai... sad.png Kas čia gali būt? Ar koks raiščių patempimas? Ką daryt? Ar čia ženklas, kad bėgimas - ne man?
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 08 15, 18:40)
Sveikos  smile30x30.png

aš visai šviežia bėgike, prieš porą mėn tik pradėjau bėgiot... Apie 3 km kas rytą nubėgu. Iš pradžių viskas buvo ok, bėgiojau su senais kedais, po mėnesio nusipirkau spec. bėgimo batelius. Dar po mėnesio pradėjo čiurnų raiščius skaudėt. Nebesinori bėgiot, nesmagu, kai skauda sad.png Savaitę nebėgiojau, paskui pabandžiau, lyg geriau buvo, bet ne visai... sad.png Kas čia gali būt? Ar koks raiščių patempimas? Ką daryt? Ar čia ženklas, kad bėgimas - ne man?

Nu geriausiai tai daktaras gelbsti, be abejo. O ką jūs įtariat? Kad dėl batelių pakeitimo? Aš jūsų vietoj būčiau bandžius su senais vėl bėgti, bet jei labai skauda tai aš, be abejo, nepatariu. O gal kas kitkas keitėsi, per tą mėn su kitokiais bateliais?
Čia aš ne daktaras, bet įdomu, ar ir vaikštant skauda, ar tik kai bėgat? Man toks būdavo kartais ties čiurna, bet aš čia kai per grumstus pabėgioju [koja pasiklaipo] man taip būna. Tada kurį laiką begu lygiu paviršium, ir praeina. Tpfu tpfu tpfu.
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 08 15, 17:40)
Sveikos  smile30x30.png

aš irgi siulyčiau senus batus vėl pabandyt, gal nelabai tiko naujieji. Kelias dienas nebėgt išvis, kad nurimtų skausmas, tada vėl su senais batais bėgt ir žiūrėt, jei neskaudės, mest naujuosius lauk smile30x30.png

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 15, 21:05)
Nu geriausiai tai daktaras gelbsti, be abejo. O ką jūs įtariat? Kad dėl batelių pakeitimo? Aš jūsų vietoj būčiau bandžius su senais vėl bėgti, bet jei labai skauda tai aš, be abejo, nepatariu. O gal kas kitkas keitėsi, per tą mėn su kitokiais bateliais?
Čia aš ne daktaras, bet įdomu, ar ir vaikštant skauda, ar tik kai bėgat? Man toks būdavo kartais ties čiurna, bet aš čia kai per grumstus pabėgioju [koja pasiklaipo] man taip būna. Tada kurį laiką begu lygiu paviršium, ir praeina. Tpfu tpfu tpfu.

Aš įtariu, kad dėl bėgiojimo nelygiu paviršium... Batelius pakeitus iš pradžių viskas buvo gerai. Skauda ir vaikštant, ne tik bėgant. Sakot, kai praeina skausmas, galima vėl bėgiot senuoju maršrutu? Čia keliuku, tas keliukas man daug mielesnis nei asfaltuotas.

QUOTE(bamba @ 2016 08 15, 22:14)
aš irgi siulyčiau senus batus vėl pabandyt, gal nelabai tiko naujieji. Kelias dienas nebėgt išvis, kad nurimtų skausmas, tada vėl su senais batais bėgt ir žiūrėt, jei neskaudės, mest naujuosius lauk smile30x30.png

Ačiū už patarimus smile30x30.png
Atsakyti
begimas nelygiu pavirsium privercia dirbti siek tiek daugiau raumenu. ir dideja patempimu tikimybe, ypac kliuvant uz saku, statant koja nelygiai.
Atsakyti
Mergaitės, iš anksto atsiprašau, kad kartojuos, bet gal kuri norėtų bėgt pusmaratonį, bet dar neįsiregistracijos? Pati registravausi iš anksto - dar pernai, bet nepavyks šiemet bėgt. Tai parduočiau savo registraciją už tuos pačius 18 eurų (gi dabar jau 30).
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2016 08 20, 21:51)
Mergaitės, iš anksto atsiprašau, kad kartojuos, bet gal kuri norėtų bėgt pusmaratonį, bet dar neįsiregistracijos? Pati registravausi iš anksto - dar pernai, bet nepavyks šiemet bėgt. Tai parduočiau savo registraciją už tuos pačius 18 eurų (gi dabar jau 30).

gal bandyk feisbuke kokioj begiku grupej pasidalinti? o geriausia, paciame event'e, tikrai atsiras imanciu smile30x30.png
Atsakyti
Nu chebryte, kaip bėgasi? smile30x30.png
Aš prasibėgau gerus 2 km basa, daugiau prisbijojau. Nu i ką - i nieko bigsmile.png Reiks - jei spėsiu iki žiemos lotuliukas30x30.png - daugiau bandyt. Vienintelis kas tikrai padarė įspūdį, tai jausmas vėl užsidėjus sportbačius bėgt: kaip AnT PAGALVIŲ jaučiaus bigsmile.png !
Atsakyti