Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 04, 10:58)

Merginos, atsiminiau, kad žadėjau apie geležus savo pranešt - tai thumbup2.png, po mėn to vaisto vartojimo geležai nuo 3 su kableliu iki 22, feritinas 31 [šitas man nieko nesako, bet maximumas 300, tai dar yra kur tobulėt smile30x30.png. Tai va. Neurologo - reabilitologo patarta darau pratimu ir irgi, gerai: prie kompo jau galiu sėdėt, ir bėgiot ramiau, nes žinau, kas ten man būna negerai. Šiandien 10 km prasilėkiau smagiai smile30x30.png

Beje, RIMI perkant už 10 euriukų smile30x30.png galima dalyvaut jų loterijoj ir laimėt pusmaratonio bėgimą DanskeBank. Jei laimėt, tai labai norėčiau bėgt. smile30x30.png

Ir ką toliau - gersi dar Tardyferoną, ar tik mėnesio kursas? Man gydytoja buvo sakius, kad reikia kažkur 3 mėnesius gert, dabar trečią pakuotę pradėjau, nors jaučiuosi jau normaliai.

Per Rimi aš jau užsiregistravau pusmaratoniui, už savo pinigus būčiau nebėgus.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 08 08, 08:28)
Ir ką toliau - gersi dar Tardyferoną, ar tik mėnesio kursas? Man gydytoja buvo sakius, kad reikia kažkur 3 mėnesius gert, dabar trečią pakuotę pradėjau, nors jaučiuosi jau normaliai.

Per Rimi aš jau užsiregistravau pusmaratoniui, už savo pinigus būčiau nebėgus.

Nu man tai sakė kad jau negert, nes rezultatai tyrimų geri ( ir tas feritinas, nes jis rodo, kiek yra galežies atsargų kraujyje). Aišku aš dar 'iš inercijos' sugėrinėju antrą pakuotę, sakė nieko baisuas smile30x30.png)))
---
Laimėjau tu?
Aš irgi noriu laimėt :-) Man kažkaip Kaune lb patiko organizacija, tai taip sumotyvavo ir į Vilnių. Už savo aš irgi ne [na, ne už tokias sumas]. Kitąm met registruosiuos iš anskto.
Atsakyti
Nu va. As jau antra sav begioju ir jau dienomis laukiu kada galesiu po darbo isbegt smile30x30.png dar vakar pazistamas uzmotyvavo kazkaip i sporto kluba gal uzsirasyt. Ans kaifuoja ten. biggrin30x30.png
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 04, 18:59)
Vajezus, net iš Amerikos. Tai jau kokie thumbup2.png-duper.
Aš tai jau amino rūgščių pasiilgau  biggrin30x30.png, seniai gėriau, žiemą gal. Vienos buvo labai skanios (tabletės baltos didelės) smile30x30.png

Pavadinima gal galima?

As sanariam kai isgeriau ta skarbonke milteliu tai gal sutapimas arba ne, bet dingo visi skausmai kelio ir klubo. Flexit kazkaip ten.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 08, 12:34)
Nu va. As jau antra sav begioju ir jau dienomis laukiu kada galesiu po darbo isbegt :)  dar vakar pazistamas uzmotyvavo kazkaip i sporto kluba gal uzsirasyt. Ans kaifuoja ten. :D
Papildyta:

Pavadinima gal galima?

As sanariam kai isgeriau ta skarbonke milteliu tai gal sutapimas arba ne, bet dingo visi skausmai kelio ir klubo. Flexit kazkaip ten.

Ką gėrėt sąnariam? Ma tai nebent nuo treškėjimo reikia :D. Gėriau glukozamino kapsules, tai gal nieko, bet tam tikru kampu pasukus treška dar :D.

O man va klubai nežinau. Nu gal kai jau visai šalta, žiemą. Bet man to judesio reikia, to vėjo pūtimo, medžių ošimo :)

Mylimuke, lb fainas fotoreportažas, super :).
-
Nuuuuuu, - tai kuri dar bėgsit Vilniaus maratone? :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 08 rugpjūčio 2016 - 13:34
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 08, 14:30)
Ką gėrėt sąnariam? Ma tai nebent nuo treškėjimo reikia biggrin30x30.png. Gėriau glukozamino kapsules, tai gal nieko, bet tam tikru kampu pasukus treška dar biggrin30x30.png.

O man va klubai nežinau. Nu gal kai jau visai šalta, žiemą. Bet man to judesio reikia, to vėjo pūtimo, medžių ošimo smile30x30.png

Mylimuke, lb fainas fotoreportažas, thumbup2.png smile30x30.png.
-
Nuuuuuu, - tai kuri dar bėgsit Vilniaus maratone? biggrin30x30.png

Aciu smile30x30.png

Geriau flexit drink. Berods ataka rekomendavo, jei gerai pamenu .

Kaip tavo aminorugstys vadinasi kur gerei?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 08, 15:04)
Aciu smile30x30.png

Geriau flexit drink. Berods ataka rekomendavo, jei gerai pamenu .

Kaip tavo aminorugstys vadinasi kur gerei?

Vienos tai lietuviškos, kapsulėm, čia tos skanios biggrin30x30.png - tai nepamenu, bet žalias platikis buteliuskas, apie 7- 8 eur kainavo.
Kitas gėriau skytas, BCAA lyg tai tokios, apelsinų skonio. Gerai, su kefyru maišydavau, kokteilis smile30x30.png. tokios skystos
o cia tos,kur skanios
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 08, 18:57)
Vienos tai lietuviškos, kapsulėm, čia tos skanios biggrin30x30.png - tai nepamenu, bet žalias platikis buteliuskas, apie 7- 8 eur kainavo.
Kitas gėriau skytas, BCAA lyg tai tokios, apelsinų skonio. Gerai, su kefyru maišydavau, kokteilis smile30x30.png. tokios skystos
o cia tos,kur skanios

aciukas. reiks pabandyt. ziuriu kaina panasi,tai ir tuos, ir anuos isbandysiu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 08, 19:08)
aciukas. reiks pabandyt. ziuriu kaina panasi,tai ir tuos, ir anuos isbandysiu :)

Kad tik mačytų :)
Atsakyti
Radau atakos komentarą dėl aminų,
bamba,

"
1. Apsauga nuo raumenų pažeidimo
2. Liesos raumens masės didėjimas
3. Riebalinio sluoksnio mažėjimas
4. Jėgos padidėjimas
amino rūgštys teigiamai veikia žmogaus smegenų veiklą, organizmo atsistatymą smile.gif
"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 rugpjūčio 2016 - 14:48
rastafarinas, ačiū smile30x30.png

šian bėgau į darbą ir atgal. Visai patiko, atgal į kalną, bet tempas gavos tas pats kaip ryte nuo kalno. Ir jokio nuovargio. Būtinai kartosiu, tik ne rytoj dar

Vilniaus maratone irgi bėgsiu, irgi darbas užregistruos, tai kodėl nebėgt smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 08 10, 18:44)
rastafarinas, ačiū :)

šian bėgau į darbą ir atgal. Visai patiko, atgal  į kalną, bet tempas gavos tas pats kaip ryte nuo kalno. Ir jokio nuovargio. Būtinai kartosiu, tik ne rytoj dar

Vilniaus maratone irgi bėgsiu, irgi darbas užregistruos, tai kodėl nebėgt :)

Nu tai susmatysma, gal :) Kiek, visą?
Kiek km tau iki darbo?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 10, 19:42)
Nu tai susmatysma, gal smile30x30.png Kiek, visą?
Kiek km tau iki darbo?

visą, bet ne laikui bėgsiu, tiesiog taip. O tu registravais jau?
9km gavos į vieną pusę. Per du kartus tikrai lengviau bėgt nei vienu kartu 18 smile30x30.png
Atsakyti