Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(ataka26 @ 2016 07 28, 08:24)
ne nu aš dar A bėgimams neužaugau biggrin.gif man vidutinio ilgio trasu butu per akis

gali rinkti taškus ir A ir B grupės, ten berods skaičiuoja tik po 6 varžybas galutinėj įskaitoj, tai jei trumpesni bėgimai imi A, jei igesni imi B ir turi dvi taures iškart biggrin.gif

mano subjektyvia nuomone, tau sektųsi gerai šitoj taurėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 28 liepos 2016 - 10:48
QUOTE(bamba @ 2016 07 28, 09:24)
gali rinkti taškus ir A ir B grupės, ten berods skaičiuoja tik po 6 varžybas galutinėj įskaitoj, tai jei trumpesni bėgimai imi A, jei igesni imi B ir turi dvi taures iškart biggrin.gif

mano subjektyvia nuomone, tau sektųsi gerai šitoj taurėj  smile.gif

tik vat kad dazniausiai visi begimai jusu puseje smile.gif
Atsakyti
http://www.ivilnius..../69643d34343031

Bėgimas už blaivią Lietuvą, rytoj :-)
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2016 08 04, 07:15)
http://www.ivilnius..../69643d34343031

Bėgimas už blaivią Lietuvą, rytoj :-)

Aš tai visad už balivią bėgu. smile.gif

Merginos, atsiminiau, kad žadėjau apie geležus savo pranešt - tai super, po mėn to vaisto vartojimo geležai nuo 3 su kableliu iki 22, feritinas 31 [šitas man nieko nesako, bet maximumas 300, tai dar yra kur tobulėt smile.gif. Tai va. Neurologo - reabilitologo patarta darau pratimu ir irgi, gerai: prie kompo jau galiu sėdėt, ir bėgiot ramiau, nes žinau, kas ten man būna negerai. Šiandien 10 km prasilėkiau smagiai smile.gif

Beje, RIMI perkant už 10 euriukų smile.gif galima dalyvaut jų loterijoj ir laimėt pusmaratonio bėgimą DanskeBank. Jei laimėt, tai labai norėčiau bėgt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 04, 09:58)
Aš tai visad už balivią bėgu. smile.gif

Merginos, atsiminiau, kad žadėjau apie geležus savo pranešt - tai super, po mėn to vaisto vartojimo geležai nuo 3 su kableliu iki 22, feritinas 31 [šitas man nieko nesako, bet maximumas 300, tai dar yra kur tobulėt smile.gif. Tai va. Neurologo - reabilitologo patarta darau pratimu ir irgi, gerai: prie kompo jau galiu sėdėt, ir bėgiot ramiau, nes žinau, kas ten man būna negerai. Šiandien 10 km prasilėkiau smagiai smile.gif

Beje, RIMI perkant už 10 euriukų smile.gif galima dalyvaut jų loterijoj ir laimėt pusmaratonio bėgimą DanskeBank. Jei laimėt, tai labai norėčiau bėgt. smile.gif

primink ka gėriai ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 08 04, 12:46)
primink ka gėriai ?

kadangi ten apie blaivią Lietuvą, tai net pora kart skaičiau, apie ką klausimas lotuliukas.gif
- Tardyferon.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 04, 13:01)
kadangi ten apie blaivią Lietuvą, tai net pora kart skaičiau, apie ką klausimas  lotuliukas.gif
- Tardyferon.

as ir tuos geriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 08 04, 15:47)
as ir tuos geriu smile.gif

O, matai kaip.
Aš dar vat, bambos patarta, labai derinau - nei kvos, nei pieno produktų ar kaiušinių nevalgiau tą pusdienį, kai tabelt gėriau. Ir dar burokėlių sultis gerdavau.
Tai po kurso irgi bus įdomu, kaip tau :-).

- Sveikatos mums visoms /-iems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 04, 15:16)
O, matai kaip.
Aš dar vat, bambos patarta, labai derinau - nei kvos, nei pieno produktų ar kaiušinių nevalgiau tą  pusdienį, kai tabelt gėriau. Ir dar burokėlių sultis gerdavau.
Tai po kurso irgi bus įdomu, kaip tau :-).

- Sveikatos mums visoms /-iems  smile.gif

maista reikia labai derint kai gelezi geri smile.gif laukiu dabar is Amerikos parsius papildu geležiai atstatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 08 04, 16:23)
maista reikia labai derint kai gelezi geri smile.gif laukiu dabar is Amerikos parsius papildu geležiai atstatyti smile.gif

Vajezus, net iš Amerikos. Tai jau kokie super-duper.
Aš tai jau amino rūgščių pasiilgau biggrin.gif, seniai gėriau, žiemą gal. Vienos buvo labai skanios (tabletės baltos didelės) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 04, 16:59)
Aš tai jau amino rūgščių pasiilgau  biggrin.gif, seniai gėriau, žiemą gal. Vienos buvo labai skanios (tabletės baltos didelės) smile.gif

o ką jos daro?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 08 05, 18:24)
o ką jos daro?

Aš kaip žinau, tai kaip kokia statybinė medžiaga raumenims (ir smegenims). Berods anoj temoj ataka gerą žodį apie jas tarė, tai išbandžiau.
Atsakyti