na aš irgi 5:30 bėgu paprastai, kai stengiuos tempą palaikyt ir nešliaužt. Tai čia man tempas netoks, kad vemt norėčiau, bet jau nėra malonus ir komfortiškas kai paukščiukus čiulbant klausyčiau. Man rodos Rastafarinas, mes panašios fizinės formos su tavim esam
4min/km, tai aš čia jei vieną km viso bėgčiau, tai išspausčiau iš bėdos, bet manau, po kokių 6-8min tiesiog apsivemčiau nemano čia tempas, nebent intervalams trumpiems.
Kiekvienam savo, tikslai skirtingi, norai skirtingi, nėr čia ko lygintis labai, bet idomu visada paskaityt, kaip kiti bėga
Rytoj Bražuoleje bėgsiu, orai tokie superiniai, nekaršta, lyja, kaifas man bėgt kai taip
QUOTE(bamba @ 2016 07 15, 16:46)
na aš irgi 5:30 bėgu paprastai, kai stengiuos tempą palaikyt ir nešliaužt. Tai čia man tempas netoks, kad vemt norėčiau, bet jau nėra malonus ir komfortiškas kai paukščiukus čiulbant klausyčiau. Man rodos Rastafarinas, mes panašios fizinės formos su tavim esam
4min/km, tai aš čia jei vieną km viso bėgčiau, tai išspausčiau iš bėdos, bet manau, po kokių 6-8min tiesiog apsivemčiau nemano čia tempas, nebent intervalams trumpiems.
Kiekvienam savo, tikslai skirtingi, norai skirtingi, nėr čia ko lygintis labai, bet idomu visada paskaityt, kaip kiti bėga
Rytoj Bražuoleje bėgsiu, orai tokie superiniai, nekaršta, lyja, kaifas man bėgt kai taip
oras super, tik kad vejo stipraus nebutu o as kai laikui begu knforto jau nuo pirmu metru nera tik klausimas kiek kentet sugebi ir nepasiduoti
sian norejau kedukus nusipirkt, gal diena ne ta, nieko neissirinkau... kazkokie kieti visi. o jau konsultantes,tai padek dieve po 2 parduotuviu apsisukau isejau.
ka rekomenduotumet ? iki 70-80 eur noreciau isleist. (gal kuri matavotes gyvai ir pirkot ir uzsienio pigiau - is kur patikima pirkti ? )
zinau kad tema n+k kartu aptarta, bet taip tyngiu skaityt tiek psl
ka rekomenduotumet ? iki 70-80 eur noreciau isleist. (gal kuri matavotes gyvai ir pirkot ir uzsienio pigiau - is kur patikima pirkti ? )
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 15, 18:45)
oras super, tik kad vejo stipraus nebutu o as kai laikui begu knforto jau nuo pirmu metru nera tik klausimas kiek kentet sugebi ir nepasiduoti
aš irgi jei tempui bėgu nuo pat pradžių kankinuos. Nepatinka man toks bėgimas, tik tiek, kad po visko gali savim didžiuotis. O bėgimo procesas tai baisiai nekoks
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 15, 19:58)
sian norejau kedukus nusipirkt, gal diena ne ta, nieko neissirinkau... kazkokie kieti visi. o jau konsultantes,tai padek dieve po 2 parduotuviu apsisukau isejau.
konsultantės tikrai stebuklingos būna, aš kažkada užėjau kojinių į sporto prekių parduotuvę, sakau noriu sintetinių, tai gavau atsakymą, kad tokių nekokybiškų jie nepardavinėja. Klausiu, o kur kitur gal yra, pasiulė Norfoj pažiūrėt
Beja apėjus parduoduvę, radau tokias kokių norėjau pakabintas
aš batus siunčiuos iš https://www.sportsshoes.com/ bet aš žinau jau dydžius, modelius, kurie tinka. Per išpardavimus tikrai apsimoka, bet jei nežinai tiksliai kas tinka, ko nori, geriau matuotis realiai
QUOTE(bamba @ 2016 07 15, 17:46)
Oi, čia man jau komplimentas neraalus Tik iki tavo formos man reiktų bent pira ultramaratonų prabėgt
Kad tik būt pastovi ta forma; ne tiek "krūta", kiek ilgalaikė
Tądien pažėjau 5:16 buvo [bėgau intervalais]. Bet tai čia pavienis atvejis. Kadangi pastoviai neišeina, tai vėl bile kas bus, kada pavyks pabėgiot nežinau. - Nu bet kažkaip užkabina tas jausmas, kaip čia tiksliau pasakius.
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 15, 19:45)
Geras, Aš tai visad paralelizuoju su gyvenimu. Tai apmąstymų turėsiu dabar. Įkvepia, kažkuria prasme.Ta prasme, kad net ir taip mąstant / jaučiantis (kad sunku, kad "tik nepasiduoti" ir pan.), tiek gali žmogus įveikt, pakelt tokius didelius krūvius.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 15, 20:58)
Jau mano patirtis su konsultanatsi tai irgi Vs ne "pasigooglinkit"
Bet aš pažįstu, kas bėga su tais kietu padu [Nike]. Ir nesiskundžia, gal tiksliau - patenkintas tas bėgikas labai . Man tai minkštas patinka.
O čia jums gal bamba patars - kažkokią gerą on-line parduotuvę buvo man parodžiusi. Ten berods ir vitpadžio ilgis būdavo prie prekės parašytas. Bet parduotuvėj vis tiek verta išsimatuoti. Tiek, kad na - nepabėgiosi. Ai, ir aš patarsiu - pirkit bent puse ar dydžiu didesnius. Na nežinau, gal tik man tas galiojo, bet su "tip-tip" man spaudė vienos kojos pirštus. Čia gal tik mano fiziologija, negarantuoju
Papildyta:
kažkokią leituvišką buvai gerą užrodžius, bamba
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 15, 20:25)
kažkokią leituvišką buvai gerą užrodžius, bamba
gal šitą http://batuparduotuve.lt/
čia tikrai galima pigiau rast, esu iš ten pirkus 'brooks' firmos, pure codence modelio bėgimo batus maždaug už pusę kainos. Bet ten tokia kaip išparduotuvė, vos ne po vieną kitą dydį konkretaus modelio turi. Tai loterija biški.
Dėl dydžio tai taip, tikrai didesnių reik, nei paprastai nešioji.
Aciu mergaites. Begime ne naujoke tai apie dydzius zinau. As megstu minkstesnius. reiks eit gyvai matuotis ir siustis us toli .
Sveikos! Esu užsiregistravusi bėgti Danske bėgime pusmaratonį, tačiau taip sveikata suklostė, kad nepavyks. Gal kas ketina bėgti ir norėtų perimti mano registraciją? Perleisčiau už pigiau nei dabartinė kaina (o duomenų keitimo mokestis - 5 eur). Ir dar būčiau labai labai dėkinga
Brūkštelkit AŽ.
Brūkštelkit AŽ.
maivausi
tik del spalvos biski gailiuosi, gal jau nuobodus tie juodi,turejau, dar zydriukus matavausi, grazus buvo
kaip keista tas padas toks lankstus. sportsdirect nuolaidos, tai 38 sumokejau
tik del spalvos biski gailiuosi, gal jau nuobodus tie juodi,turejau, dar zydriukus matavausi, grazus buvo
kaip keista tas padas toks lankstus. sportsdirect nuolaidos, tai 38 sumokejau
mylimuke, gražūs batai. Jei lankstus padas tai išvis super
o tu bėgioji dabar? aš kaip supratau, labiau vaikštai ar su naujais batais bėgsi?
o tu bėgioji dabar? aš kaip supratau, labiau vaikštai ar su naujais batais bėgsi?
su pirkiniu, mylimuke
Gerų bėgimų
Gerų bėgimų
QUOTE(bamba @ 2016 07 20, 18:43)
mylimuke, gražūs batai. Jei lankstus padas tai išvis super
teko siandien netiketai prasibegti, tai padu minkstumas, kaip su pliusinem tapkem jausmas
bet vienas batas nepatogu jauciasi, siule kur liezuvelis prisiutas, kazkokia kieta ir is vidines pedos puses ta kauliuka spaudzia nezinau ar nest keist, ar cia visi batai tokie... o gal prasitampys dar.