Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(bamba @ 2016 07 11, 09:49)
aš maniau, kad tu gryna plentininkė smile.gif esi pakankamai greita, jei nelyginant su čempionais tai išvis super greita. Laikais gan tvarkingo klasikinio požiūrio į treniruotes. Turbūt ir iš figūros esi kūda ir graži biggrin.gif
nors ką pagalvoji, jei rekyvą perskridai išsišiepus, tai turi ir laukinių elementų smile.gif

aš į plentinius nepretenduoju vien dėl fizinio pasiruošimo, nei aš greita nei efektyvi, tai trailas man vienintelis būdas be didelių investicijų atsiplėšt nuo galiorkos smile.gif

kad graži nesiginčiju biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet mano sudėjimas toks tvirtesnis, nesu iš tų kūdenku biggrin.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Stoviu antram fone, nesu nudžiūvus, turiu leškas ir klubus ir klubus, o pirmam fone mano bėgimo partnerė, ji vat tikro bėgikės plentinės sudėjimo smile.gif
Dvasioje esu laikinė biggrin.gif labiau patinka bėgti bekelėm, lengviau psichologiškai ir turiu tam tvirtesnes kojas, esu jėgos bėgikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 11, 10:25)
kad graži nesiginčiju biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet mano sudėjimas toks tvirtesnis, nesu iš tų kūdenku biggrin.gif

Stoviu antram fone, nesu nudžiūvus, turiu leškas ir klubus ir klubus, o pirmam fone mano bėgimo partnerė, ji vat tikro bėgikės plentinės sudėjimo smile.gif
Dvasioje esu laikinė biggrin.gif labiau patinka bėgti bekelėm, lengviau psichologiškai ir turiu tam tvirtesnes kojas, esu jėgos bėgikė smile.gif

tai vat, bėgikės paprastai nebūna visiškai nudžiuvusios kaip manekenės, gražus tas kūnas būna. Mano akim žiūrint plona tu, bet gražiai, matyt sportuojantis žmogus niekad nebus negražiai perkaręs iki kaulų smile.gif

Bekelėm smagu bėgt, dėl vaizdų įvairovės, dėl skirtingo krūvio (eini, lipi, bėgi, leidies), ypač ilgose distancijose tai jaučias. Plente ne juokai 42km laikyt tempą ir jei dar ties komforto zonos riba.

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 11, 11:11)
tai vat, bėgikės paprastai nebūna visiškai nudžiuvusios kaip manekenės, gražus tas kūnas būna. Mano akim žiūrint plona tu, bet gražiai, matyt sportuojantis žmogus niekad nebus negražiai perkaręs iki kaulų smile.gif 

Bekelėm smagu bėgt, dėl vaizdų įvairovės, dėl skirtingo krūvio (eini, lipi, bėgi, leidies), ypač ilgose distancijose tai jaučias. Plente ne juokai 42km laikyt tempą ir jei dar ties komforto zonos riba.

vat būtent kad plente pastoviai tempa turi laikyti, ir vat kažkur pakrenta, turi pagreitint, tokia psichologinė įtampa, didelis psichologinis darbas smile.gif kentėjimas smile.gif O tu kaip ir sakiai , bekėlė, tai kalnelis , kūpstelis, žvėrelis, upelis , daug smagesnis reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 08, 21:20)
kada kelies, kai bėgioji ryte? kada miegot eini?

Keliuosi 6, einu miegot 23. Norėčiau 22 val. jau lovoj būt ir atsikelt prieš 6, bet dar nesigauna. Kartais išvis nusivėlinu, tai nesikeliu ryte, nes kitaip dėl miego trūkumo neproduktyvi darbe būsiu.

QUOTE(ataka26 @ 2016 07 10, 19:39)
Niu va , esu visa nudegusi po bėgimo, įdėgis kaip suprantat sportinis smile.gif 17,5km įveikiau per 1:23,12 smile.gif Elito grupėje buvau pirma, bendroje įskaitoje moterų 3 smile.gif oi trasikė laukais, jokio šėšėlio, puse kelio bėgi iki Kryžių kalno, ten apsisuki ir parvarai atgal....į priekį vėjas visada pūte į veidą, nu toks kosmosas , atrodo vietoje kapanojis, taip nuvargino, atgal buvo gerokai smagiau smile.gif Džiugu, kad šeimyna mano visa buvo, tai smagiai palaikė smile.gif

Sveikinu 4u.gif Nemoku apskaičiuot, koks čia tempas vidutinis, bet labai greitas atrodo - 4 su kažkiek, ane?
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 07 12, 08:04)
Keliuosi 6, einu miegot 23. Norėčiau 22 val. jau lovoj būt ir atsikelt prieš 6, bet dar nesigauna. Kartais išvis nusivėlinu, tai nesikeliu ryte, nes kitaip dėl miego trūkumo neproduktyvi darbe būsiu.
Sveikinu 4u.gif  Nemoku apskaičiuot, koks čia tempas vidutinis, bet labai greitas atrodo - 4 su kažkiek, ane?

ai tempas nebuvo įspųdingas nes žvirkeliu ir su tokiu vėju sunku ji padaryti smile.gif apie 4:50 kažkur
Atsakyti
Man tai įspūdingas, ypač turint omeny, kad nemažai km ir ne plentu.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 07 12, 12:31)
Man tai įspūdingas, ypač turint omeny, kad nemažai km ir ne plentu.

mano plentinis budavo 4min maždaug smile.gif bet įtariu iki tokio laiko teks ilgokai dirbti, o laiko tam neturiu smile.gif
Atsakyti
rastafarinas, tu į bražuolę neplanuoji? gal kas iš vilniečių planuoja?
aš užsinorėjau, bet registracija baigės, parašiau, paprašiau užregistruot pavėluotai. Arba reiks varžybų dieną registruotis, kažkaip pavėluotai pramušė čia man noras doh.gif

ataka, o koks tavo plentinis tempas pvz 10km, pusmaratonio, kai esi geroj formoj? kokį atstumą tu tą 4min/km gali laikyt? aš tokiu tempu 1km galiu bėgt, nu gal 2 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 14 liepos 2016 - 09:37
QUOTE(bamba @ 2016 07 14, 08:37)
aš užsinorėjau, bet registracija baigės, parašiau, paprašiau užregistruot pavėluotai. Arba reiks varžybų dieną registruotis, kažkaip pavėluotai pramušė čia man noras doh.gif

ataka, o koks tavo plentinis tempas pvz 10km, pusmaratonio, kai esi geroj formoj? kokį atstumą tu tą 4min/km gali laikyt? aš tokiu tempu 1km galiu bėgt, nu gal 2 biggrin.gif

pagal sena tai galėjau 4min 5-7km laikyti. 4,15-4,20 10-12km, 4,30-4,40 pusmaratonis smile.gif šiaip reiktu pasitikrint kiek dabar trumpus galėčiau laikyti, bet sau pažadėjau, kad tempines ir pagreitėjimo treniruotes tik nuo rugpjučio viduriuko pradesiu dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 14, 09:37)

Ai dabar buzz'as, reikalai - jau nežinau, nebent rugpjūtį kur bėgsiu.

Tempai pas jumi kosminiai čia. Aš kada čia taips specialiai jau norėjau pabėgti greičiau, tai su pagreitinimais dariau, ir tikslas buso taip pat 5 km nubėgėgt [pirmas km ale apšilimui]. Tai visdutinis gavos 5:35 berods, tai čia jau uhuj mano "lygiui". Ir tada dar supratau, kas yra "prieš-šliaukinė būsena" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 14, 17:40)
Ai dabar buzz'as, reikalai - jau nežinau, nebent rugpjūtį kur bėgsiu.

Tempai pas jumi kosminiai čia. Aš kada čia taips specialiai jau norėjau pabėgti greičiau, tai su pagreitinimais dariau, ir tikslas buso taip pat 5 km nubėgėgt [pirmas km ale apšilimui]. Tai visdutinis gavos 5:35 berods, tai čia jau uhuj mano "lygiui". Ir tada dar supratau, kas yra "prieš-šliaukinė būsena"  lotuliukas.gif

kiekvienas turim savo lygius smile.gif svarbiausia nepersistengti ir savo ribas žinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 14, 18:48)
kiekvienas turim savo lygius smile.gif svarbiausia nepersistengti ir savo ribas žinoti smile.gif

Taip, labai tiksliai parašei - labai tą ribą pajusti norėjau.
Arba - kad nevalgius gal? [tik kavos supienu gėriau - ką čia 5km]. Nes stabdžiau tik dėl to keisto pykinimo jausmo.
Atsakyti