Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(ataka26 @ 2016 07 09, 20:32)
Rastafarinas aš šian eksprontu užsirašiau bėgti ryt 17,5km ,,Naisių bėgime" kažkoks durnumas šovė į galvą.

labai fainas bėgimas turėtų būt smile.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 10, 08:40)
O, dėkui dėl Bražuolės - galvoju dabar. O pati ten, nenori?
Jaučiuos tai kaip - balamutiškai, susitngus - bet tai čia nesvarbu ta valanda turbūt  biggrin.gif Aš jei jau nusiteikiu, tai keliuosi ir kuo mažiau galvoju, tuo geriau.
Bet ti va šnd juokas - užsistačiau, tipo, o kad 6-7nį "nuimtas" žadintuvas, tai nepažiūrėjau. Pabundu - 7:55 - kai šokau  lotuliukas.gif Bet tai kentėjimu to nepavadinčiau. Bent jau šiuo gyvenimo etapu. Nes žinoma, jei miego trūksta, tai reikia gerai išsimiegoti, nes iego tai niekas nepakeis.

aš aišku noriu, bet bandau mažint varžybų skaičių, savaitgalius derint labiau prie šeimos biggrin.gif na dar yra pora dienų pagalvojimui, gal ir užsiregistruosiu neatlaikius blush2.gif

nu vat, variantas kuo mažiau galvot ir kuo greičiau atsikelt. Bet kaip nemalonu. Aš šitą klausimą jau nekartą gyvenime nagrinėjaus, bandžiau internete ieškot ar būna tokių žmonių, kuriems rytinis atsikėlimas toks sunkus ir kame to priežastys, bet deja nieko neradau verysad.gif Man miego trūkumas ir rytinis kėlimasis labai blogina gyvenimo kokybę, savijautą ir nuotaiką labiausiai.
Aš idealiai jaučiuos, jei miegu 9h paroj, daugoka kaip suaugusiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 10, 11:04)
labai fainas bėgimas turėtų būt smile.gif
aš aišku noriu, bet bandau mažint varžybų skaičių, savaitgalius derint labiau prie šeimos biggrin.gif na dar yra pora dienų pagalvojimui, gal ir užsiregistruosiu neatlaikius blush2.gif

nu vat, variantas kuo mažiau galvot ir kuo greičiau atsikelt. Bet kaip nemalonu. Aš šitą klausimą jau nekartą gyvenime nagrinėjaus, bandžiau internete ieškot ar būna tokių žmonių, kuriems rytinis atsikėlimas toks sunkus ir kame to priežastys, bet deja nieko neradau verysad.gif Man miego trūkumas ir rytinis kėlimasis labai blogina gyvenimo kokybę, savijautą ir nuotaiką labiausiai.
Aš idealiai jaučiuos, jei miegu 9h paroj, daugoka kaip suaugusiam smile.gif

Aš ilgai "mokinaus", prie to ryto pratinausi. O ir motyvacija turi būt. Bet ką tik patarčiau - mest mintį iš galvos "kaip sunku" - čia bus labai daug darbo, bet turbūt pusė darbo tai tikrai - žinau pati biggrin.gif
Kita vertus, anskti ryyte kėlus vakare anksčiau pripranti eiti miegoti. Nors tu ir taip anksti eini, kaip suprantu. Aš nuo 20.30 val jau noriu miego, o 22.00 val jau rimtai kėsinuosi eit.
Beje, tai tas "ankti" kai kada keliesi. Bet čia gyvenimas turi priverst turbūt iš dalies. Man iš tiesų taip kartais būdavo, kad aš vakare tai smigdavau, bet nuo 4.00 ryto jau žvali. Nu būt nieko, bet apie 7 yrto jau vėl toks "smiginis" - jį nukęst lb sunku. Bet čia retai labai, dažniausiai kai daug mąstymo reikia - pabundu, ir man jau veikia galva, aš ten tą ir aną planuoju, "čia taip reikia daryt, čia anaip" ir panašiai.
Atsakyti
Niu va , esu visa nudegusi po bėgimo, įdėgis kaip suprantat sportinis smile.gif 17,5km įveikiau per 1:23,12 smile.gif Elito grupėje buvau pirma, bendroje įskaitoje moterų 3 smile.gif oi trasikė laukais, jokio šėšėlio, puse kelio bėgi iki Kryžių kalno, ten apsisuki ir parvarai atgal....į priekį vėjas visada pūte į veidą, nu toks kosmosas , atrodo vietoje kapanojis, taip nuvargino, atgal buvo gerokai smagiau smile.gif Džiugu, kad šeimyna mano visa buvo, tai smagiai palaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 10, 19:39)
Niu va , esu visa nudegusi po bėgimo, įdėgis kaip suprantat sportinis smile.gif 17,5km įveikiau per 1:23,12 smile.gif Elito grupėje buvau pirma, bendroje įskaitoje moterų 3 smile.gif oi trasikė laukais, jokio šėšėlio, puse kelio bėgi iki Kryžių kalno, ten apsisuki ir parvarai atgal....į priekį vėjas visada pūte į veidą, nu toks kosmosas , atrodo vietoje kapanojis, taip nuvargino, atgal buvo gerokai smagiau smile.gif Džiugu, kad šeimyna mano visa buvo, tai smagiai palaikė smile.gif

Wooow, ne-re-a-liai !!! first.gif brunette.gif showoff.gif Man tai čia iš kosmoso srities greičiai tokie nerealūs smile.gif 4u.gif
- Nu wow, sveikinu.
O tai saulė švietė, matai? Kaune tai apniukę, tiesioginės nebuvo.
Su šeimyna smagu. Aš vieną syk viena bėgau - nelabai smagu...

Tai va o aš pasigirsiu savo mėgėjiškais pasiekimais, kad antrą syk šioj savaitėj PB pasiekiu biggrin.gif [10 km]. Jau net nesigirsu kiek ten tų min, bet smagu man ir Endomondo įvertinimas - rolleyes.gif - motyvaciją veikia. "Pace" bikškutį didėja. smile.gif
Atsakyti
su tuo miegu reik keist požiūrį man matyt smile.gif užsiciklinau kiek per daug ant to siaubingo kėlimosi. Žadintuvą gal kartą per metus tenaudoju, o bijau ištisai kaip beprotė biggrin.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 07 10, 18:39)

o kas yra elito grupė? čia pagal amžių ta kur ale greičiausios turėtų būt?
greit nubėgai, fainai 4u.gif
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 10, 19:15)
Su šeimyna smagu. Aš vieną syk viena bėgau - nelabai smagu...

Tai va o aš pasigirsiu savo mėgėjiškais pasiekimais, kad antrą syk šioj savaitėj PB pasiekiu  biggrin.gif [10 km]. Jau net nesigirsu kiek ten tų min, bet smagu man ir Endomondo įvertinimas  - rolleyes.gif - motyvaciją veikia. "Pace" bikškutį didėja.  smile.gif

nelabai supratau kaip su ta šeimyna bėgi? turi omeny, kad atvažiuoja palaikyt?
jei dėl palaikymo, tai man vienai geriausiai, kai nieks finiše nelaukia, tada ramiai bėgu, nepergyvenu, kad gal ten vaikai valgyt nori, gal nuobodu jiems laukt ar pan smile.gif

na pas tave pastaruoju metu dažnai rekordais lyja, geras jausmas, kai matai progresą smile.gif

Atsakyti
bamba tai taip elito grupės yra tos vadinamos produktyviausios nuo 18m iki lyg 40m.
Mano šeimyna finiše, dėl valgymo damos nesijaudinu, nes tėvelis super rūpestingas ,man jie papildoma motyvacija, jau dabar galvoju kaip dukriukas reguos į bėgančią mamą kai jau supras, ar būsiu geras pavyzdys smile.gif
Nemažai bėgo damų kurios ,,laukinės", ,,plentinių" mažokai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 10, 20:36)
[...]

nelabai supratau kaip su ta šeimyna bėgi? turi omeny, kad atvažiuoja palaikyt?
jei dėl palaikymo, tai man vienai geriausiai, kai nieks finiše nelaukia, tada ramiai bėgu, nepergyvenu, kad gal ten vaikai valgyt nori, gal nuobodu jiems laukt ar pan smile.gif

na pas tave pastaruoju metu dažnai rekordais lyja, geras jausmas, kai matai progresą smile.gif

Palaikyti smile.gif. Vyras fotografuoja smile.gif. Mažąjai tai kokią distancijikę užrašau - 400 m, Kauno maratone 1500 m berods - tai kartu bėgom, maža dar viena smile.gif
Gerai skamba "rekordais" smile.gif Ai gerai. Ir kai liūdna pabėgu, tai vis smagu.
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 10, 21:03)
bamba tai taip elito grupės yra tos vadinamos produktyviausios nuo 18m iki lyg 40m.
Mano šeimyna finiše, dėl valgymo damos nesijaudinu, nes tėvelis super rūpestingas ,man jie papildoma motyvacija, jau dabar galvoju kaip dukriukas reguos į bėgančią mamą kai jau supras, ar būsiu geras pavyzdys smile.gif
Nemažai bėgo damų kurios ,,laukinės", ,,plentinių" mažokai buvo smile.gif

Būsi geras pavydzys; esi jau.
O kaip atskiri "plentines" nuo "laukinių"? Pagal ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 liepos 2016 - 21:19
rastafarinas ,,laukinės" beveik visos būna su kuprinikėm (kur gėrimus nešasi) ir bėga be streso, ai dar kartais apranga skiriasi smile.gif plentinės dedasi kuo mažiau įrangos ant savęs ir bėga su stresu nes pirma danga nebūdinga , antra nori greičio biggrin.gif ai dar dažniausiai pastebėjau , kad kažkodėl ,,laukinės" būna šiek tiek tvirtesnė-stambesnio sudėjimo
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 10, 21:30)
rastafarinas ,,laukinės" beveik visos būna su kuprinikėm (kur gėrimus nešasi)  ir bėga be streso, ai dar kartais apranga skiriasi smile.gif plentinės dedasi kuo mažiau įrangos ant savęs ir bėga su stresu nes pirma danga nebūdinga  , antra nori greičio biggrin.gif ai dar dažniausiai pastebėjau , kad kažkodėl ,,laukinės" būna šiek tiek tvirtesnė-stambesnio sudėjimo

Geras čia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš turbūt prie 'laukinių' bučiau priskirta, ypač dėl sudėjimo biggrin.gif O šiaip ko norėt iš laukinių, maitinėlėse čipsai su koka kola kaskart, man labai gerai eina, pripratau jau taip.

Aš tai atskiriu visur tik tas greitasias plentininkes, jos tikrai kitaip sudėtos, kūdos labai, su biškiu raumenų ir paprastai labai mažai rengiasi, minimalūs šortai ir liemenukas ar minimali maikė.
Bet tų bėgikių gražus sudėjimas labai, aš šiaip kūdų monekeniškų figūrų nemėgstu ir nenorėčiau, bet ten visai kas kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 liepos 2016 - 08:53
QUOTE(bamba @ 2016 07 11, 07:47)
aš turbūt prie 'laukinių' bučiau priskirta, ypač dėl sudėjimo biggrin.gif O šiaip ko norėt iš laukinių, maitinėlėse čipsai su koka kola kaskart, man labai gerai eina, pripratau jau taip. 

Aš tai atskiriu visur tik tas greitasias plentininkes,  jos tikrai kitaip sudėtos, kūdos labai, su biškiu raumenų ir paprastai labai mažai rengiasi, minimalūs šortai ir liemenukas ar minimali maikė.
Bet tų bėgikių gražus sudėjimas labai, aš šiaip kūdų monekeniškų figūrų nemėgstu ir nenorėčiau, bet ten visai kas kita

aš esu laukinukė kuri bando būti plentininkė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bamba tu ir esi laukinukė, vien dėl bėgimo būdo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 11 liepos 2016 - 09:01
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 11, 08:00)
aš esu laukinukė kuri bando būti plentininkė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bamba tu ir esi laukinukė, vien dėl bėgimo būdo smile.gif

aš maniau, kad tu gryna plentininkė smile.gif esi pakankamai greita, jei nelyginant su čempionais tai išvis super greita. Laikais gan tvarkingo klasikinio požiūrio į treniruotes. Turbūt ir iš figūros esi kūda ir graži biggrin.gif
nors ką pagalvoji, jei rekyvą perskridai išsišiepus, tai turi ir laukinių elementų smile.gif

aš į plentinius nepretenduoju vien dėl fizinio pasiruošimo, nei aš greita nei efektyvi, tai trailas man vienintelis būdas be didelių investicijų atsiplėšt nuo galiorkos smile.gif
Atsakyti