QUOTE(ataka26 @ 2016 07 09, 20:32)
Rastafarinas aš šian eksprontu užsirašiau bėgti ryt 17,5km ,,Naisių bėgime" kažkoks durnumas šovė į galvą.
labai fainas bėgimas turėtų būt
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 10, 08:40)
O, dėkui dėl Bražuolės - galvoju dabar. O pati ten, nenori?
Jaučiuos tai kaip - balamutiškai, susitngus - bet tai čia nesvarbu ta valanda turbūt Aš jei jau nusiteikiu, tai keliuosi ir kuo mažiau galvoju, tuo geriau.
Bet ti va šnd juokas - užsistačiau, tipo, o kad 6-7nį "nuimtas" žadintuvas, tai nepažiūrėjau. Pabundu - 7:55 - kai šokau Bet tai kentėjimu to nepavadinčiau. Bent jau šiuo gyvenimo etapu. Nes žinoma, jei miego trūksta, tai reikia gerai išsimiegoti, nes iego tai niekas nepakeis.
Jaučiuos tai kaip - balamutiškai, susitngus - bet tai čia nesvarbu ta valanda turbūt Aš jei jau nusiteikiu, tai keliuosi ir kuo mažiau galvoju, tuo geriau.
Bet ti va šnd juokas - užsistačiau, tipo, o kad 6-7nį "nuimtas" žadintuvas, tai nepažiūrėjau. Pabundu - 7:55 - kai šokau Bet tai kentėjimu to nepavadinčiau. Bent jau šiuo gyvenimo etapu. Nes žinoma, jei miego trūksta, tai reikia gerai išsimiegoti, nes iego tai niekas nepakeis.
aš aišku noriu, bet bandau mažint varžybų skaičių, savaitgalius derint labiau prie šeimos na dar yra pora dienų pagalvojimui, gal ir užsiregistruosiu neatlaikius
nu vat, variantas kuo mažiau galvot ir kuo greičiau atsikelt. Bet kaip nemalonu. Aš šitą klausimą jau nekartą gyvenime nagrinėjaus, bandžiau internete ieškot ar būna tokių žmonių, kuriems rytinis atsikėlimas toks sunkus ir kame to priežastys, bet deja nieko neradau Man miego trūkumas ir rytinis kėlimasis labai blogina gyvenimo kokybę, savijautą ir nuotaiką labiausiai.
Aš idealiai jaučiuos, jei miegu 9h paroj, daugoka kaip suaugusiam