Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 01, 18:59)
Asfaltu ir kankorėžiais tai rimtas isššūkis.
Dėkui, bandysiu nepersistengti.

tikrai daug basa nebėk smile.gif gali achilas ir čiurnos sureguoti smile.gif oi esu taip prisidirbusi papludymyje per smėli pabėgiojusi biggrin.gif musų kojos nepratusios dabat buti basomis
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 01, 09:03)
blem dėl tų erkių, aš kažkaip girdėjau, kad jos labiau pievose, ne miške? ar čia gandas tik? baisoka, man irgi skiepas neprošalį būtų, kaip tokiai 'miškinei' bėgikei unsure.gif

o kai ištraukiat erkę, jas išmetat tiesiog? lyg galima vežt ištirt, ar sveika buvo, manau vežčiau jei tokia galimybė tikrai yra

Žolėse jos labiau bazuojasi nei ant medžių.
Dėl ištyrimo, tai aš duše ją aptikau ir ištraukus automatiškai nuleidau į nutekamąjį vamzdį. Paskui daug skaičiau apie erkes, tai perskaičiau, kad tirt neverta, bet nebepamenu kodėl.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 01, 20:29)
tikrai daug basa nebėk smile.gif gali achilas ir čiurnos sureguoti smile.gif oi esu taip prisidirbusi papludymyje  per smėli pabėgiojusi biggrin.gif musų kojos nepratusios dabat buti basomis

aš papludymyje irgi esu prisidirbus. Per smėlį pabėgiojau, gal 6km nubėgau, atrodė nesunku, nes pėdom minkšta, nieko neskauda. O čiurnos nepratusios matyt, ilgai man ten visokie raumenys ir sausgyslės jautėsi doh.gif gal savaitę gerą ar net dvi.
kietu paviršium kitaip, neklimpsta koja, tai tos čiurnos nesikankina, bet pėdai užtat koks stresas pradžioj, eidama namo masčiau, kad ten turbūt nutrinta iki kraujo, bet aišku nieko nebuvo, tik pojutis toks biggrin.gif pliusas toks, kad daugiau 1-2km nelabai ir gausis kietu paviršium pirmą kart.

Skaičiau patarimų tiems, kas nori pradėt stiprint pėdas ir bėgt basom, pradžiai užtenka lauke pavaikščiot be batų. Ir tik sustiprėjus pėdai, bandyt bėgt po labai mažai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 02 liepos 2016 - 08:43
na šian po 10 nebėgimo dienų bėgau...ech toks jausmas , kad vėl į ritmą teks įvažiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 04, 21:51)
na šian po 10 nebėgimo dienų bėgau...ech toks jausmas , kad vėl į ritmą teks įvažiuoti smile.gif

O kodėl tokia pertrauka buvo?

Aš tai šią savaitę po turbūt daugiau nei pusės metų pradėjau rytais bėgioti. Mat buvau kažkiek laiko bedarbė, paskui pradėjau dirbt nuo anksčiau negu senajame darbe, taip ir užmečiau įprotį bėgiot rytais. Bet labai pasiilgau tų pabėgiojimų, kai aplink viskas tavo, nes žmonių beveik nėra, ir štai jau atsikėliau 2 kartus. Smagu ir darbe energingesnė būnu, ir vakaras laisvas.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 04, 21:51)

Aš irgi tarpą apturėjau - bet man jau ir po 4-5 dienų kojose įtampa tokia kaupias, tampyt raumenis norisi, žodžiu, labai neramybė užpuola, ypač šlaunyse.

Ir kažkaip vis galvoju, kad man vėsesniu metų laiku fainiau bėgt. Na, kai jau žemiau -10 tai gal ir ne taip, bet čia kai būdavo +25 ir daugiau,- tai žiauruma.
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2016 07 05, 12:59)
O kodėl tokia pertrauka buvo?
Aš tai šią savaitę po turbūt daugiau nei pusės metų pradėjau rytais bėgioti. Mat buvau kažkiek laiko bedarbė, paskui pradėjau dirbt nuo anksčiau negu senajame darbe, taip ir užmečiau įprotį bėgiot rytais. Bet labai pasiilgau tų pabėgiojimų, kai aplink viskas tavo, nes žmonių beveik nėra, ir štai jau atsikėliau 2 kartus. Smagu ir darbe energingesnė būnu, ir vakaras laisvas.

Vieną syk ryte bėgau [išbėgau 5.45] - lb faina. Tuščia, ramu. Tik šunys su savininkais kur-ne-kur. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 liepos 2016 - 13:43
QUOTE(liusė @ 2016 07 05, 11:59)

kada kelies, kai bėgioji ryte? kada miegot eini?

man patinka ryte bėgt, bet aš nesugebu atsikelt, nors ir miegot einu gan anksti.
Atsakyti
liusė psichologiškai barjeras buvo, na vat tiesiog nenorėjau bėgti smile.gif pasitaiko man per metus pora kart, restartuojus ir vėl viskas gerai smile.gif

Jai rytais bėgu tai man optimaliausias variantas būna tarp 7-8val išbėgti, anksčiau organizmas sako NE , o dabar kadangi mano dama valgo 07,30val be 8-9val ryte iš namų bėgimui neišjudu biggrin.gif
Bet didžioji maratonininkų (bent jau prof.) sunkesnę ar daugiau km dalį subėga rytę smile.gif taip jei organizmo pratina didelius krūvius atlikti būtent tuo paros metu, nes visi maratonai būna ryte, retai kada pasitaiko vėlesniu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 08, 21:20)
kada kelies, kai bėgioji ryte? kada miegot eini?

man patinka ryte bėgt, bet aš nesugebu atsikelt, nors ir miegot einu gan anksti.

Tai reikia laikrodį užsistatyt ir atsikelsi biggrin.gif Aš štai ryt taip planuoju daryt smile.gif. Vakare nemėgstu, nebent labai karšta ar kažkas tokio, kad kitu laiku nepavyktų. Va tas Žąslių bėgimas, nedaug ten 7,8 km, bet tai startas 17.00 val. - ką aš žinau, čia beveik miegot jau tokiu metu man, - taip jau sodriai pajuokavus. Tai vis dar abejoju, nes kol kas niekur artimiausiu metu užsiregistravus. Į Svencelę per toli kažkaip, nors dėl grožio jaučiu kad faina.
O aš irgi šiaip aprimus dabar su tais bėgimais - darbų daug susikrovė.
Kur kuri bėgsit dabar artimiausiu metu? LT turiu omeny smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 09, 08:31)
liusė psichologiškai barjeras buvo, na vat tiesiog nenorėjau bėgti smile.gif pasitaiko man per metus pora kart, restartuojus ir vėl viskas gerai smile.gif

Jai rytais bėgu tai man optimaliausias variantas būna tarp 7-8val išbėgti, anksčiau organizmas sako NE , o dabar kadangi mano dama valgo 07,30val be 8-9val ryte iš namų bėgimui neišjudu biggrin.gif
Bet didžioji maratonininkų (bent jau prof.) sunkesnę ar daugiau km dalį subėga rytę smile.gif taip jei organizmo pratina didelius krūvius atlikti būtent tuo paros metu, nes visi maratonai būna ryte, retai kada pasitaiko vėlesniu laiku smile.gif

Aš tai lb pastebiu, kad susitngęs kūnas ryte būna. Dabar kai darau tuos prasitampymus tai wow, kaip jaučiasi sąstingis kūno po nakties.
Bet faina ryte. Tuščia visur [mieste]. Parbėgi nusiprausi - tada su visais kartu "keliesi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 09, 19:07)
Tai reikia laikrodį užsistatyt ir atsikelsi  biggrin.gif Aš štai ryt taip planuoju daryt smile.gif. Vakare nemėgstu, nebent labai karšta ar kažkas tokio, kad kitu laiku nepavyktų. Va tas Žąslių bėgimas, nedaug ten 7,8 km, bet tai startas 17.00 val. - ką aš žinau, čia beveik miegot jau tokiu metu man, - taip jau sodriai pajuokavus. Tai vis dar abejoju, nes kol kas niekur artimiausiu metu užsiregistravus. Į Svencelę per toli kažkaip, nors dėl grožio jaučiu kad faina.
O aš irgi šiaip aprimus dabar su tais bėgimais - darbų daug susikrovė.
Kur kuri bėgsit dabar artimiausiu metu? LT turiu omeny  smile.gif .
Papildyta:
Aš tai lb pastebiu, kad susitngęs kūnas ryte būna. Dabar kai darau tuos prasitampymus tai wow, kaip jaučiasi sąstingis kūno po nakties.
Bet faina ryte. Tuščia visur [mieste]. Parbėgi nusiprausi - tada su visais kartu "keliesi"  biggrin.gif

o tu normaliai jauties su tuo laikrodžiu atsikėlus? na taip, jei pvz užmigčiau vakare 20:30, tai ir 5-6 ryto galima keltis, bet nei aš tokiu laiku galiu miegot eit, nei nuejus užmigčiau.
Aš visą gyvenimą svarstau, kaip žmonės su tais žadintuvais gyvena, ar jie neturi to klaikaus jausmo pabundant ar taip ir kenkčia? nes man nu žiauruma, vienas baisiausių gyvenimo patyrimų yra anktyvas kėlimasis unsure.gif įtariu, jei visi būtų tokie kaip aš, žadintuvai uždrausti seniai būtų arba tik kaip kankinimo įrenginys naudojami...

jo, 17h startas vėlokai. O į bražuolę nenori? https://dbtopas.lt/t...lt/varz/2016112 nėr labai toli, bet aišku ir ne kaune smile.gif

aš nežinau kur bėgsiu, jei pasiseks tam ventės rage, jei ne, tai gal Asveja, vilniaus maratonas, gal dar kas užklius, gal ta bražuolę reiks kitą sav arba išvis niekur biggrin.gif kažkaip aptingau su varžybom, irgi kiti dalykai galvoj pastaruoju metu
dirbt reik pradėt žmoniškai, pirmiausiai surast tarp darbų laiko pabėgiot kaip ir prie namų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 09 liepos 2016 - 21:18
Rastafarinas aš šian eksprontu užsirašiau bėgti ryt 17,5km ,,Naisių bėgime" kažkoks durnumas šovė į galvą.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 07 09, 21:17)
o tu normaliai jauties su tuo laikrodžiu atsikėlus? na taip, jei pvz užmigčiau vakare 20:30, tai ir 5-6 ryto galima keltis, bet nei aš tokiu laiku galiu miegot eit, nei nuejus užmigčiau.
Aš visą gyvenimą svarstau, kaip žmonės su tais žadintuvais gyvena, ar jie neturi to klaikaus jausmo pabundant ar taip ir kenkčia? nes man nu žiauruma, vienas baisiausių gyvenimo patyrimų yra anktyvas kėlimasis unsure.gif įtariu, jei visi būtų tokie kaip aš, žadintuvai uždrausti seniai būtų arba tik kaip kankinimo įrenginys naudojami...

jo, 17h startas vėlokai. O į bražuolę nenori? https://dbtopas.lt/t...lt/varz/2016112 nėr labai toli, bet aišku ir ne kaune smile.gif

aš nežinau kur bėgsiu, jei pasiseks tam ventės rage, jei ne, tai gal Asveja, vilniaus maratonas, gal dar kas užklius, gal ta bražuolę reiks kitą sav arba išvis niekur biggrin.gif kažkaip aptingau su varžybom, irgi kiti dalykai galvoj pastaruoju metu
dirbt reik pradėt žmoniškai, pirmiausiai surast tarp darbų laiko pabėgiot kaip ir prie namų smile.gif

O, dėkui dėl Bražuolės - galvoju dabar. O pati ten, nenori?
Jaučiuos tai kaip - balamutiškai, susitngus - bet tai čia nesvarbu ta valanda turbūt biggrin.gif Aš jei jau nusiteikiu, tai keliuosi ir kuo mažiau galvoju, tuo geriau.
Bet ti va šnd juokas - užsistačiau, tipo, o kad 6-7nį "nuimtas" žadintuvas, tai nepažiūrėjau. Pabundu - 7:55 - kai šokau lotuliukas.gif Bet tai kentėjimu to nepavadinčiau. Bent jau šiuo gyvenimo etapu. Nes žinoma, jei miego trūksta, tai reikia gerai išsimiegoti, nes iego tai niekas nepakeis.

QUOTE(ataka26 @ 2016 07 09, 21:32)
Rastafarinas aš šian eksprontu užsirašiau bėgti ryt 17,5km ,,Naisių bėgime" kažkoks durnumas šovė į galvą.

Dai gal ne durnumas. Man išvis smalsu, važiuoja ten žmonės kaip į ekskursijas į Naisius. Labai geras kilometražas, 17 km, manyčiau. Kurią dieną čia vyks jis?
AI pamačiau - tai šiandien. O, parašyk, kaip sekėsi, ar smagi trasa? Kaip bėgosi, ir pan, smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 liepos 2016 - 09:42