QUOTE(bamba @ 2016 07 09, 21:17)
o tu normaliai jauties su tuo laikrodžiu atsikėlus? na taip, jei pvz užmigčiau vakare 20:30, tai ir 5-6 ryto galima keltis, bet nei aš tokiu laiku galiu miegot eit, nei nuejus užmigčiau.
Aš visą gyvenimą svarstau, kaip žmonės su tais žadintuvais gyvena, ar jie neturi to klaikaus jausmo pabundant ar taip ir kenkčia? nes man nu žiauruma, vienas baisiausių gyvenimo patyrimų yra anktyvas kėlimasis
įtariu, jei visi būtų tokie kaip aš, žadintuvai uždrausti seniai būtų arba tik kaip kankinimo įrenginys naudojami...
jo, 17h startas vėlokai. O į bražuolę nenori?
https://dbtopas.lt/t...lt/varz/2016112 nėr labai toli, bet aišku ir ne kaune
aš nežinau kur bėgsiu, jei pasiseks tam ventės rage, jei ne, tai gal Asveja, vilniaus maratonas, gal dar kas užklius, gal ta bražuolę reiks kitą sav arba išvis niekur
kažkaip aptingau su varžybom, irgi kiti dalykai galvoj pastaruoju metu
dirbt reik pradėt žmoniškai, pirmiausiai surast tarp darbų laiko pabėgiot kaip ir prie namų
O, dėkui dėl Bražuolės - galvoju dabar. O pati ten, nenori?
Jaučiuos tai kaip - balamutiškai, susitngus - bet tai čia nesvarbu ta valanda turbūt
Aš jei jau nusiteikiu, tai keliuosi ir kuo mažiau galvoju, tuo geriau.
Bet ti va šnd juokas - užsistačiau, tipo, o kad 6-7nį "nuimtas" žadintuvas, tai nepažiūrėjau. Pabundu - 7:55 - kai šokau
Bet tai kentėjimu to nepavadinčiau. Bent jau šiuo gyvenimo etapu. Nes žinoma, jei miego trūksta, tai reikia gerai išsimiegoti, nes iego tai niekas nepakeis.
QUOTE(ataka26 @ 2016 07 09, 21:32)
Rastafarinas aš šian eksprontu užsirašiau bėgti ryt 17,5km ,,Naisių bėgime" kažkoks durnumas šovė į galvą.
Dai gal ne durnumas. Man išvis smalsu, važiuoja ten žmonės kaip į ekskursijas į Naisius. Labai geras kilometražas, 17 km, manyčiau. Kurią dieną čia vyks jis?
AI pamačiau - tai šiandien. O, parašyk, kaip sekėsi, ar smagi trasa? Kaip bėgosi, ir pan,